Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели и Колеги ~ тема 135

• 63 230
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • Яко в Матрицата...
Еве, споко, нищо не пречи на сценаристите да сложат рев и сълзи Heart Eyes И по примера на избелването на героя на Акън, сега и този може да го избелят. Особено ако е по мотиви от книгата…

# 631
Много обичат да избелят мъжете в дизитата . Нали всичко им е позволено . Впрочем така е било навсякъде , ама преди 100 -тина години Scream
Гостиии Hug , извинявай , аз май нещо не довиждам .Мерси за отговора на въпроса ми . Радвам се ,че вече се появи в любимите ни теми Grinning

======================================================================

Не можах да не публикувам тази снимка от ВК , лудо си е нашето , само тя може така да си върже пликтките и да се снима Joy

Последна редакция: сб, 10 сеп 2022, 16:59 от Phillipine

# 632
Филе, лудичко е нашето, спор няма Grinning Помня преди години беше качила снимка на двамата с Кадир, с глави на антилопи ли бяха, едни рогати Stuck Out Tongue Winking Eye

Кадир и Бертан зад кадър

https://twitter.com/NeslihanKadir_/status/1569136513186775040?t= … lOp9LBKw&s=19

Тук показвам как феновете са уцелили дрехите на Маджиде и Кязъм, на горната снимка е Фотошоп, пуснат много преди да излезе трейлъра

Тези били от снимки, не стана ясно дали за нова фотосесия или за афиша

# 633
  • Плевен / София

# 634
# 635
Пуснаха икинджи танътъма, още сме якънда, ама ме изкефи видяното Heart Eyes

Засега така

https://twitter.com/geceninucundatv/status/1570102980308832256

# 636
Много съм доволна , Несли се завърна Heart , дано не го сложат в четвъртък или неделя ,че следя 2-мата прокурори Grinning
Линде , Еве , Гости Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

# 637
Пуснаха икинджи танътъма, още сме якънда, ама ме изкефи видяното Heart Eyes

Засега така

https://twitter.com/geceninucundatv/status/1570102980308832256

Еее, нищо не разбирам, но изглежда много добре Heart
Чакаме...

# 638
  • София
„В края на нощта“ със своята приказна любовна история скоро ще бъде пусната по STAR TV.
Беше пусната впечатляваща промоция за „В края на нощта“, една от амбициозните продукции на сезона, продуцирана от TMC Film и копродуцирана от Âlim Yapım. Сериалът, който предизвиква голям интерес със своите грабващи окото места, силен актьорски състав и впечатляваща история, скоро ще бъде в ефира на STAR TV.
В промоцията на сериала, включваща улики от неговата история, всички актьори направиха силно впечатление с изпълненията си. Героят на Неслихан Атагюл Догулу на Маджиде каза: „Докато помагаш на другите, ти си спасен, и докато лекуваш, намираш изцеление“ остави своя отпечатък върху промоцията.

Последна редакция: пт, 16 сеп 2022, 00:34 от БлагаВест

# 639
  • Яко в Матрицата...
Аз още събирам впечатления. Но... Казъм и съпруга ми харесват, жалко, че бракът ще да се разпадне Joy

- Всичко ще се нареди добре за мен... Когато помагаш на другите, когато лекуваш, лекуваш и себе си... Трябва или да напусна работа, или да поискам да ме преместят в Истанбул. Голямо приключение!
- Ще намериш любовта на живота си там.
- Дъще... Истанбул!
- Има нещо, което ме зове там.
- Таралежът е на късмет. Ако се опиташ да го опитомиш, ще избяга.
- И какво ти липсва?
- Твоята любов ми липсва.
- Каква любов? Аз говоря за щастие.
- Съществува ли любов от пръв поглед, според теб?
- Дойдох тук, за да ми помогнете да важно решение за живота си. Вие знаете отговора.
- Закопай ме, ако умра. Чак след това кажи. Никой няма да ме види болен на легло!
- Казъм Ъшък е този важен/знатен човек.
- Животът си отива ей така, без да съм го изживял.
- Обичам да седя на твоя стол.
- Коя си ти?!
- Мислите ли, че любовта е битка? Че има победител и победен?

Еве, името на героя така ли е? Връщах няколко пъти да го чуя Grinning

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 19:00 от Reni - BG

# 640
Рени, благодаря Kissing Heart Да, така е името, аз го пиша Кязъм, не знам защо

Казъм говори за таралежа и опитомяването, Маджиде има на ръката си татуировка на таралеж. Баща й като малка я наричал моята дъщеря таралежче, на снимката с него пише.
Смятам, че оттук ни дават насока. Казъм ще се опита да я опитоми и ще я изгуби.
Да, хубава двойка са Казъм и Нермин Stuck Out Tongue Winking Eye

# 641
  • Яко в Матрицата...
Да, Кязъм се чете на турски, но не знам как е на бг.
Между другото, името Kazım е с арабски произход и означава този, който побеждава гнева си.
Macide, също идва от арабски и означава този, който притежава слава и чест, много голям и известен човек.

# 642
Маджиде Индже Heart

Рени, дай определението и за фамилията й Kissing Heart

# 643
  • Яко в Матрицата...
İnce - фин, елегантен, тънък, нежен…

# 644
Подходящо име и още по-подходяща фамилия
А Туба Юнсал много ми харесва . Тук май героинята и ще ни дразни Grinning
Рени , Еви Heart Heart
 Дружки , лека нощ Flowers Hibiscus

Общи условия