Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели и Колеги ~ тема 135

• 63 225
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Неслихан, снимали някакъв търг с Маджиде и Кязъм #GeceninUcunda

Тези, които превръщат всеки сезон в лято

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 19:04 от Еванджелин

# 646
Да мръднем малко

Неслихан с кученцето Хъни, което не се отделяло от нея на сета

Трета серия снимат

От сета вчера

https://twitter.com/neslihanarabF/status/1574152911445164041?t=J … GL8n6xEw&s=19

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 08:34 от Еванджелин

# 647
Здравейте момичета Heart Кога се очаква да е големия старт? Първоначалното ми впечатление от видеото, е че този богат дом е истинско осило Grinning Ще има яко интриги Smirk А героинята на Несли- чиста, като сълза Heart

Еви, благодаря за бързия превод на Рибарче Heart Не се ли говореше, че Чачо ще участва в него или нещо много съм се объркала...?

# 648
Джули Heart

Няма дата още В края на нощта. Кадир бил казал тези дни, че първата седмица на октомври, но не е официално.

Относно Рибарчето, миналата година си говорихме за него тук. Тогава Чачко щеше да играе и спрягаха Неслихан за партньорка, заедно с Йозге Гюрел. После Бирсен писа, че Несли е отказала, защото искала да играе с Кадир, както се и оказа. После и Чаатай се отказа, падна се късмет на Афра и Мерт Heart Eyes

За Учундата исках да кажа, че нямало да е баш по книгата. Взели само героите от нея, а историята щяла е различна.

# 649
  • Яко в Матрицата...
За Учундата исках да кажа, че нямало да е баш по книгата. Взели само героите от нея, а историята щяла е различна.
И името на книгата май са взели. Другото не им трябва явно Wink

Привет, дами Purple Heart

# 650
Мерси Еви. Бях останала с впечатление, че нашите ще тръгнат през Септември, та за това да си попитам Simple Smile
Е, то и Октомври си дойде вече. Не остана.

# 651
Пуснаха нов трейлър, пак сме без дата.

Честно казано, не съм във възторг

# 652
Не е зле, но и нищо уау. Дано ни изненадат.
Нашата двойка е толкова красива, но и толкова сме свикнали с нея и тяхната близост, че не ми добавя необходимата тръпка, ако трябва да съм честна. Но това вече сме го коментирали.
Пожелавам им успех Heart

# 653
Момичета, имаме фрагман за 1-ви епизод и дата. На 5 октомври, сряда, започваме Sunglasses

Този път ми хареса видяното Heart Eyes

Рени, накрая не я разбрах Нермин кви ги разправя Grinning

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 19:20 от Еванджелин

# 654
  • София
Чудесна новина си ни донесла Еви!  Най-накрая имаме точен ден и час. Хареса ми фрагмана. Има интрига. С огромен интерес и нетърпение чакам 5 октомври. Усещам, че сериалът ще е интересен. Пък и щом Несли и Кадир ще играят това още повече ме кара да очаквам нещо професионално.

# 655
  • Яко в Матрицата...
Еве, казва:
- Ако ми изневерява, тогава ще имам причина, за да живея.

Нещо от сорта…

# 656
Маджиде
 Жена, която е подложена на изпитание с най-голямата любов в живота си, по пътя да намери себе си...

Кязим Ъшък
Човек, който не може да се отърве от нещастието и самотата, въпреки че има всичко, което иска в живота...

Нермин Ъшък
Жена в плен на греховете на миналото, чиято приказка се превръща в кошмар...

Ахмет Ъшък
Обсебен човек, който е готов да превземе целия свят, за да задържи само за себе си жената, която обича...

Берин Ъшък Канбей
Майстор на шахмата, при смесването на работата и семейството

Маджиде, която е израснала в бедно семейство, получава обучение по психология, но не може да бъде щастлива в своя бизнес живот. Животът на Маджиде, която се стреми да лекува и дава изцеление на другите, ще се промени напълно след срещата със семейство Ъшък.  Ахмет (Сарп Левендоглу), когото току-що е срещнала, се влюбва лудо в нея, но Маджиде е впечатлена от Кязъм (Кадир Догулу), по-големият брат на Ахмет, който е известен като най-умния и успешен бизнесмен в страната. Най-голямата пречка пред тези взаимни чувства е, че Кязъм е женен. С пристигането на Маджиде, нищо няма да е същото в семейство Ъшък.

# 657
  • Яко в Матрицата...
На картинката на Кязъм пише: "Перфекционист и харизматичен мъж... " Wink

# 658
  • София
Дали накрая любовта ще победи, въпреки всички препятствия? С какво нетърпение ги очаквам...

# 659
Само на мен ли описанието на Ахмет ми напомни на Емир от Карата ? Дано не тръгнат да го имитират ,че ще загубят от това .
Лека нощ , дружки , чакаме сряда !

Общи условия

Активация на акаунт