На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 36

• 81 200
  • 760
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
sevgito, може би съм прозвучала подвеждащо за "сектора с пердета". Имах предвид, че в долната част на ул. Османие, (успоредна на главната, от другата страна на Алипаша чарши) има няколко магазина за такива стоки и човек може набързо, без обикаляне, да разгледа, да сравни, да прецени и да купи. Накои от магазините са по пресечката, успоредна на улицата на рибния пазар и отиват до ул. Орхание (успоредна на Османие). На първо четене виждам поне 8 такива магазина в радиус от 30-40 метра. тук - напред, а също и наляво

А иначе ние като сме с колата, знам къде да паркираме, ама организираните ми беше интересно къде стоварват народа сега. Нямам никакъв опит като част от случайна група.

redemi, пoживём - yвидим, както се казва.

# 256
  • Пловдив
[

Здравейте!
От крема за акне доволна ли сте , че моя младеж , какви ли не кремове и лосиони е използувал и файда никаква.

Доволна съм от крема.Дъщеря ми го ползва.Лицето се изчиства след 3-4 пъти мазане.

Намерих Вентолин,

VENTOLIN İNHALER 100 MCG 200 DOZ hkt - küb16.02 ₺GLAXOSMİTHKLİNE İLAÇLARI SAN. VE TİC. A.Ş.

Salbutamol
https://www.ilacabak.com/etkengoster.php?Id=1079

Сингулер
https://www.ilacabak.com/singulair-10-mg-28-tablet-4304

Здравейте,може ли име /активна съставка на коментирания крем за акне?
Благодаря!

# 257
Ние ще ходим другата седмица, четох, че някой беше писал къде се паркира по центъра, обаче аз не съм много в час. В смисъл знаех паркинга до Селимийе джамията, който сега е в ремонт и пътя до Ераста и Марги, само там сме ходили. Та ако може да ми обясните като на малоумник Wink къде да паркирам , че да ми е близо централната улица. Или ако някой се смили и ми пусне чрез гугъл вю направо нещо Innocent

# 258
  • Русе
Беличке, като ходих организирано в края на октомври автобуса ни спря на паркинга срещу Селемийе джамия. Голямо бягане беше надолу/нагоре по баира, че ни бяха дали само час и половина, защото висяхме 4 часа на границата и ни се обърка програмата.

Да обясня защо ми е съвестно. За държавата хич и не мисля. Жал ми е за хората, които са принудени да вадят от джоба си пари за тест, за да могат да ходят на работа. А аз да си направя тест за 10 лв, за да отида да си вея г**а, дет се вика.
Днес обаче една позната ми каза, че в Рамус няма значение за къде ти трябва теста - 10 лв е. Аз си мислех, че има разлика. Защото във Фейсбук съм чела, че умишлено премълчават, че е за чужбина, за да си спестят парите.

# 259
  • Димитровград
.......Или ако някой се смили и ми пусне чрез гугъл вю направо нещо Innocent

https://maps.app.goo.gl/SmoEVMGirx6KSEh18
https://maps.app.goo.gl/aaWmHhiALR6PiWmG6

# 260
  • София
Благодаря на papaone, преди 2 стрници обяснявах за този паркинг, ама хич не се сетих да сложа линк. Да знаете петък и събота до към 12 час има места, после се пълни. Надолу по същата улица има още 3 паркинга, последният е точно до пазара.
За тестовете казаха, че вече почти навсякъде са 10 до 15 лева, ще знам утре сутринта, колко ще платим.
Сертификат за ваксина ностя моите хора и на хартия и на телефона. РЗИ им ги искаха на хартия и гледаха датите и дози. Нашите тестове са само на хартиен носител и гледаха и касовата бележка, макар че си пише, ето последния за 10 лева.

# 261
Може ли да препоръчате сироп за кашлица? И за суха и за мокра.
Тук почти всичко на пазара съм изпробвала за децата, когато има нужда...и от нищо не мога да кажа, че съм доволна.
За възрастни също.

# 262
  • Най-красивата страна
Ani kiko,кремът за акне се казва Acnelyse.

# 263
Някой с информация от последните седмици за Одрин. Една близка ходи и каза - много народ , обрани магазини , аптеките доста зле заредени , не си заслужава. Та много се чудя да ли да отида на съботен пазар . Сигурно ще купя нещо , колкото и да не е без нищо , ама взех да се разколебавам дали си струва. Вие доволни ли сте ?

# 264
Papaone, много благодаря, ще си го запаметя !:kissing_face:

# 265
  • София
В Одрин сме, тестовете ги направихме в Свиленград за 10 лева, два кабинета работеха и ставаше бързо. Час и половина на границата чакахме, хванахме и смяната..ма е добре. Лудница е, няма къде да се спре, добре че бяхме в 9.30 тук.
В Лайкики и Дефакто влязохме, имаше какво да изберем.
За аптеката само едно от лекарствата нямаше, но аз съм с поръчка и тя ме чакаше.

# 266
Привет на групата! Не съм ходила в Одрин от преди пандемията, та вече позабравих някои жизненоважни стоки. Кажете ми, моля, кое беше ефикасно при главоболие? А-ферин ли беше? Имаше ли и нещо друго?

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 18:17 от daniela.qnkova

# 267
Привет на групата! Не съм ходила е Одрин от преди пандемия та, та вече по забравих някои жизненоважни стоки. Кажете ми, моля, кое беше ефикасно при главоболие? А-ферин ли беше? Имаше ли и нещо друго?
За главоболие може да вземете Аферин форте ( парацетамол 650 mg), Супрафен (Нурофен или ибупрофен 400 мг),
Nimes (Нимезулид- като прахчетата Нимезил, Аулин или хапчетата Енетра). Всяко едно от тези лекарства спада към групата на нестероидните противовъзпалителни средства и има противоболков, противовъзпалителен и антипиретичен ефект, те. при температура. Аз от тях гледам винаги да си имам. Естествено имат и много други.

# 268
И аз последно ходих в Одрин и въобще в чужбина през февруари 2020г.
Имаме сертификати и на 18.12 трябва да сме там. Букнах едно хотелче из уличките около централната част. Вече нямам търпение.
Другата седмица ще направя и хес кода. Дано всичко е наред.
Ще докладвам после.😊

# 269
Привет на групата! Не съм ходила е Одрин от преди пандемия та, та вече по забравих някои жизненоважни стоки. Кажете ми, моля, кое беше ефикасно при главоболие? А-ферин ли беше? Имаше ли и нещо друго?
За главоболие може да вземете Аферин форте ( парацетамол 650 mg), Супрафен (Нурофен или ибупрофен 400 мг),
Nimes (Нимезулид- като прахчетата Нимезил, Аулин или хапчетата Енетра). Всяко едно от тези лекарства спада към групата на нестероидните противовъзпалителни средства и има противоболков, противовъзпалителен и антипиретичен ефект, те. при температура. Аз от тях гледам винаги да си имам. Естествено имат и много други.

Краси888, благодаря много за полезната информация!

Общи условия

Активация на акаунт