Домакини 79/ Топли и уютни празници

• 54 144
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • при късмета
Така. Сега Мария да дойде да си вземе снега, дето снощи каза, че ще го пращам, че куриерите не го щат. Назландисвам се да отида до магазина, а ако не отида не мога да сготвя поръчаното. Като се събудих и видях, че има сняг, само се обърнах на другата страна, като мечките.
Добро утро!

# 151
Кротал, аз съм от Плевен, но от 22 години живея в Монтана.И тук като кажа каластирка или ластунка ме гледат като изкопаемо.Щото те говорят мнооого правилно.Любима монтанска дума ми е барабинци и перашки.
   Ма ко,не пращай този сняг към нас,моля,моля,моля! Не го искам, а и не мога да остана да спя като мечка.И под секрет,нямам време да сменя летните със зимни гуми.

# 152
Ма ко, само ви предупредих да го чакате снега. Не съм ви го пращала, няма от къде. Мога дъжд да ви изпратя. Имам в излишък.
Добър ви ден.

# 153
Лейди,за пръв път "виждам" варненец да я знае.Моя мъж като виц го повтаря това дума.Laughing
Марулета,а бадън?LaughingLaughing Ще се окажем съседки с теб.
Валенце,пропуснах да кажа,колко готино и лъчезарно е джуджето!

# 154
# 155
  • при късмета
Добро утро!
Люска, как си?
Снега, за радост на шефа този път ще се позадържи.
Гушки на всички, да се явите Hug

# 156
Яле ме!Тук съм!Мерси за кафето, Люси! Някакво студено ,ама поне е сухо при нас.И няма сняг,юхуууууу.На работа е натопорчено, нерви , скърцащи клиенти , а аз трябва да съм позитивна. Ами ще съм.
    Вале, дай някоя лесна рецепта за всички тия сладки ,дето правите , моля!

# 157
  • гр.Варна
Явявам се , ей ме.На работа е много натопорчено положението , от 5 човека останахме 2 и не знам къде се намирам вече.Кви празници,кви пет лева.Изтощена съм и нямам търпение да се наспяяяя

# 158
Цоп! Бебчо спи, зеленчуците за пюрето му се варят, а аз си допивам кафето и хвърлям по едно око на Гала.

Люси, благодаря за кафето!

Марулетка, как е Кати?
И при нас няма сняг, имаше дъжд предните дни. В момента не вали. 3 градуса е и си мисля дали да не излезем за малко навън с бебчо.

Ма ко, шефа да се порадва на снега и заради Гого, че ние тук рядко виждаме.

Вале, колко щастие има в погледа на Буба!

Калинче, как е всеобщия любимец Шоколад?

# 159
  • София/Севлиево
Един бъдещ студент по медицина(дай Боже) ви честити днешният празник
щото нали нямало бивши студенти Simple Smile
Ние сме добре.Роската става все по-усмихнат,но си пази усмивките за специални поводи.Расте като гъбка и е много послушен.
Славчо от вчера е на училище (тамън свикнах с програмата и обучението).
Куча(скоро не съм го снимала) и той расте и дивее,макар и на двора,ама ММ не ще и да чуе да го пуснем вътре.
Искам сняг,ама много,но уви-само към Габрово вали,при нас вчера дъжд,днес студ...

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 14:01 от Елислава

# 160
Привет!

При нас вали дъжд засега. Ама започва да става студено и водата върху дърветата замръзва много красиво. Утре ще се събудим със сняг - така ми говорят звездите, хаха.

Ели, да честитиш празника на този сладък бъдеш студент! Да му изяде човек бузките!

Плами, защо сте толкова малко хора? Младите кога ще се връщат насам?

Не знам какво ще правя за вечеря....

# 161
  • София
Привет, мацки!
Гледам, всичко си имаме - и кафе, и снимка на едно сладурче, и мнооого писано.
ЛУСИ, настояща наша студентка, Честит празник! Желая ти здраве и успехи.
Аз така и си останах без официално дипломиране, без абсолвентски бал. Да взема ли да запиша още нещо??? Stuck Out Tongue Winking Eye
БАБА ЯКА, разбрах, че имаш корени и в Якимово. Моя баща след военната авиация отиде в селскостопанската. Много често летеше над полетата на Якимово. Стана ми много приятно!
Няма да ви коментирам, че много сте изписали.
Гушкам ви и който е запазил в душата си студентския огън, наздраве!

# 162
Кой питаше за Кати? Яде, спи и пълни памперса. От време на време прави мама и тати диви и щастливи, и кучето. То това, последното не се впечатлява вече от плаченето на Кати, гледа да е по-далече.
    Кати става сладурче, като се наяде прави много яки физиономии - вади един хитър поглед, точно като дъщеря ми.Аз не ходя много често, защото се прибирам вечер, докато сготвя, оправя , а и при мен идват много хора- кой с маска, кой без.

# 163
Марулетка, аз питах! Нормалните неща за едно бебе! ❤
Марти като беше новороден не давах да се влиза в спалнята при него без маска. И не го разнасях из апартамента- само в банята за къпане. Бях се сраснала със стаята, леглото и кошарата. Ама аз съм си хипоходрик. 😅

# 164
  • гр.Варна
Смърфи младежите си идват на 24.12 много рано сутринта.Промениха плановете по Коледа и няма да ходят до Виена заради локдауна там.Ще сме си в къщи и на Бъдни вечер и на Коледа като никога.Досега все при свеки:angry:
Намален състав сме на работа поради здравословни причини на колеги ,но едната се обади ,че утре се връща и малко ще вдишаме

Общи условия

Активация на акаунт