Домакини 79/ Топли и уютни празници

• 54 282
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Вале,идва ми да седна да тая торта с една голяма лъжица!

Хубава и спокойна вечер на всички! Весел празник!
БабТи,отваряй прозореца,ще ти метна една сарма и една рИкия!

# 436
  • Бургас
Весел празник и на теб,Кротик!
Аз вече съм на бира в аванс.Така се чака свекърва!
Хубава вечер на всички момичета тук!

# 437
  • Германия
Весели празници момичета и бъдете живи, здрави и щастливи вие и близките ви.

Кротик, добра душа си ти, ако не е много нахално от второто може да метнеш една бутилка домашна сливовица.

# 438
БабТи,мога! Знам,че има такива превозвачи,пусни едни координати и я имаш.И монтанска имам,от бъз.Много силна пущината.
Прибрахме се.
Славе,как е? Държиш ли се?
Моята лична и обична свеки,ич не чува.И готвенето и не е това което беше.Летят си годинките.

# 439
  • Бургас
Свърши се!Да му се и светлите празници и чудото!
Мразя го този ден!
Важното е,че свърши!

Бъдете здрави и спокойни!

# 440
  • Германия
Славка, добре че писа, че те мислех как ще преживееш тази вечер. Наспи се и утре с нови сили.

Кротик, де да ставаше, ама трябва бандерол иначе не дават. Не че тук имат грозните хартийки залепени на криво и развалящи вида на бутилката наречени бандерол. Точно онзи ден като си купих бейлиса и метаксата се зачудих защо няма бандероли като при нас, до сега не бях обръщала внимание, ма то щото толкова и пия
В Монтанско правят страхотно вино, но на ракията са гола вода, или по скоро жив спирт. Ракия под 50 градуса там няма - направо си е първак. Балканджиите правят хубава ракия.

# 441
  • София
Честито Рождество, момичета!
Да сте здрави вие и близките ви, че даже и свекървите ви. 😁
Кафето е от мен и то в сервиза, който ми подари нашата Фло. Руски е, само че му липсва чашка, а аз имах една шотландка без чинийка и набързо ги сгодих. 😉

Кажете сега за късметите. Паричката се падна вкъщи на мен. 🙂 Дано донесе здраве на всички ни, само че да не разчитат домашните аз да им нося пари, че 🤣🤣🤣.
Вкъщи не сме запалени фенове на големите коледни подаръци, нито на изненадващите такива. Съвсем дребни.
Но с ММ предвиждаме скоро да си направим подарък на къщата, по скоро на градината, и сега сме насочили събирането на парични потоци натам. 😁 Тия потоци не са много буйни🤣, но само здраве да е, скоро ще се сдобием с хубава, здрава оранжерия.
Ако някоя от вас има, може да даде съвети и да обменяме опит.
Та с него се шегувахме, че за Коледа под елхата той ще ми сложи подарък снимка на оранжерията. 😄
Ето на такава сме се спрели, 24 квадрата:
https://greenhouse-parnikbg.com/produkt/polikarbonatni-oranzheri … hobi-3-m-shirina/

Последна редакция: сб, 25 дек 2021, 07:51 от Валенцето

# 442
Весела Коледа!
Паричката на дребния се падна, други късмети в питката няма.

Хапнахме поговорихме днес продължаваме.

# 443

Паричката се падна на Гого.
На обяд ще ходим на коледна трапеза в свекърите. Да се видим със семейството на сестрата на ММ, да разменим подаръци. Те живеят в София и се виждаме по 2-3 пъти в годината.
Ние също не сме привърженици на големи подаръци. На всички по нещо малко или нужно.

# 444
БабТи Smiley Не е речено,не е измислено.
Скрит текст:
Бандерола,ще е най малкия проблем,да ти кажа.LaughingЕдно време един приятел в бутилки от спрайт я носеше да я газират,за да я качи на кораба.

J_M_M,чудна питка!
Парата се падна на свекървата.На всички останали,здраве и работа.Работа!
Вале,къде я съхраняваш тази колекция,до парника май ще ти трябва и нова постройка за тях.

# 445
  • при късмета

Честита Коледа, прекрасни, да сте здрави на първо място, другото ще дойде!
Късмети имаше за всички снощи, с майка и свекъра вчера разменихме подаръци, ние взимаме само за шефа.

Вале,хубав ви е подаръка, нищо, че е за на пролет. Ще те врънкам за разсад и аз може би. Има на вилата конструкция за малък парник. На моята приятелка, още като започнахме да търсим вила ѝ обещах, че ѝ отделям място на двора, иска да сади разни зеленчуци. Казвам аз, че градина не се гледа от разстояние и иска поливане, но на пролет така или иначе покрай ремонтите ще ходим често и те ще идват да помагат, та нищо не ни пречи да опитаме. Далеч съм от мисълта, че ще направим реколта за зимнина, но за пресни салати лятото да изкараме, пак е добре.

# 446
Честита Коледа, момичета! Бъдете здрави, благополучие и щастие в семействата ви да има!

Ние нямахме питка снощи. Сега ще направя една баница и ще й турна една копейка и малко късмети.

# 447
  • София
Честито Рождество Христово, Честита Коледа!

Да сте здрави, щастливи, весели, засмени и от Бог благословени!

Благодаря на всички за помощ, пратих на детето всички снимки с
продукти, питка стана вкусна и красива. Не ми писа на кого от семейството
на гаджето му се паднала паричката.

Иначе аз изтеглих паричката Simple Smile

Весели празници, Ще почивам 4 дена, иначе на 29,30,31 съм на работа в градината...

Успешен ден!

# 448
  • София/Севлиево

Честита Коледа прекрасни!Желая здраве и благоденствие на вас и близките ви.

# 449
Честита Коледа и от мен, момичета! Да ѝ се насладите с близки и обичани хора.

Общи условия

Активация на акаунт