Домакини 79/ Топли и уютни празници

• 54 275
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Честито Рождество Христово!
Много здраве и благоденствие Kissing Heart

# 451
  • София
Мили момичета от по света и у нас, Честито рождество Христово! Желая ви здраве, благоденствие, хармония! Вчера изкарахме много весело. Днес с нови сили се стягаме за коледната вечер.

# 452
Честита Коледа,Прекрасни!Пожелавам здраве, уют и светлина в домовете и душите ви!Радвам се,че ви открих!

# 453
  • Германия
Честита Коледа момичета.
Марулетка, каква бонбонка си имате.
Стари и Ели и те да ни зарадват с едни коледни джуджета, а Лейди да ни пусне един Шоколад и всичко ще е точно.
И аз се радвам, че се завърнах при вас.
Нека да стане коледното чудо и да се завърнат Вио, Мушкатова и другите момичета които зачезнаха.

# 454
Марулет,следващия път като я докопаш я нацелувай от мен.Малка сладка джуджана!

# 455
  • в сърцата на децата <3
Честита Коледа, момичета! Да сте здрави, щастливи и обичани!

Днес ще напиша само за хубавите неща от изминалия месец - намерих си вносител на страхотен зехтин от маслини Каламата! От същата мацка си поръчах домашни вино и ракия - дюлева и кайсиева. Виното е много, много добро! Кайсиевата ракия е чудесна, а дюлевата... Ах! Дюлевата е мехлем!!! Аз, дето не пия ракия, трета вечер се разписвам 🤣🤣🤣
Зачезнах, но имах много работа. Покрай нея имаше и странични неприятни случки, но за това - друг път.
Нещото, което ми напълни сърцето, беше фактът, че броят на хората, поръчващи от мен пак и пак, се множи. Получих много съобщения с мили думи и суперлативи (от което рачешката ми природа се наду до пръсване 😁), клипчета на щастливи получатели и десетки страхотни хора, с които се намерихме по странни пътища.

Връщам се да изчета последните 20 страници 🤣 Липсвахте миииии ❤️❤️❤️

# 456
Добро утро!
  У дома голям мързел - по пижама,пием кафе,всекиси прави нещо свое.Обичам такива дни.
   Мако ,мля те,дай ми рецептат за памук питката! Пробвах някаква от нета,стана глетава отвътре.

# 457
  • при късмета
Добро утро!

марулета, аз тази рецепта ползвам
https://www.cooks-and-bakes.com/vid-yastie/testeni-izdeliya/bani … ici/pamuk-pogacha има и други с кисело мляко, никога не съм слагала, даже сега ги открих като я потърсих, че ми е на лист рецептата. Даже не активирам маята, слагам всичко сухо заедно и после добавям млякото и водата. Пропускам и с яйце да я намажа много често. Не редя на кифлички, а на розички или както ти е удобно. Винаги ми гълта повече брашно. Тестото става доста меко, а на мен не ми е силата да работя с тесто, сигурно затова.

И ние днес сме активна почивка, че снощи се прибрахме в 2 часа

# 458
Добър ден прекрасници!
Спокойни и уютни празници!
Марулета искренно ти завиждам за невероятната джуджанка Kissing HeartHeart EyesHeart
При нас Коледа дойде със сняг Laughing

# 459
  • при късмета
Оле, къде съм спала сутринта, пропуснала съм Кати. Да ѝ нащипеш бузите
Шоколад си търси нещо в снега. Шефа пак е много разочарован, надяваше се да се попързаля докато е ваканция.
Ние се сдобихме с кафе автомат, като в кафене сме, всички програми пуснахме, да го разучим

# 460
Оле, Лейди, Шоколадко трябва да е много ентусиазиран от лошото време.... Тук е мъгливо, студено, направо депресарско.
Ма ко, честита придобивка. Кажи, че ти си я избирала, че да се успокоя за съдбата ѝ.

# 461
  • при късмета
Ха ха, не съм аз, ама и мъжа ми не е. Колега на мъжа ми я продаваше на много намалена цена и той ми звънна да ме пита искам ли. Почти нова е, търсел определен модел, купил компромисен вариант и след десетина дена намерил точно това което търсел, та взел и нея. Отказах първоначално, свикнала съм с най-обикновените еспресо машини, ама 2 дена след като ме пита, нашата взе да сдава багажа. Тръгва си кафето нормално, а после започва само да бръмчи и струята намалява драстично, вероятно помпата заминава и не може да направи налягане. Та така. харесва ми иначе

# 462
  • София
Момичета, стиснете по едни палци, моля!
Май ще се сдобием с кученце. Померан, на 3 г. Толкова се вълнуваме....

# 463
Айде, Вале! Да ни по представиш после.

# 464
  • Германия
Привет момичета.
Вале, стискам много силно. После задължително да ни го представиш и да ни разкажеш историята му.
Шоколадчо Kissing HeartHeartHeart Eyes
И при нас вчера цял ден валя, топи се и пак валя, задържа се само 2 см и днес е много студено. Та коледата беше снежна.

Общи условия

Активация на акаунт