Домакини 79/ Топли и уютни празници

• 54 237
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
За много години приятелки мили Kissing Heart

# 526
Хайде, почерпете се за здравето на ММ и щерка. Почерпката си я изфантазирайте, че на този ден почти на никой не му се яде и не му се пие по разбираеми причини.

# 527
Мария - даса ти живи и здрави, както и всички, които се докоснат до тях Kissing Heart
Наздраве!

# 528
  • София
Мария, на твоя мъж желая здраве, късмет, успехи, обич и разбирателство! На дъщеричката ви желая широки хоризонти, смели мечти и реализацията им да стане реалност!
А ти да им се радваш и да се гордееш с тях.

# 529
  • при късмета
Да са ти живи и здрави, Мария, весел празник!

# 530
  • в сърцата на децата <3
За много години, момичета! Живи, здрави и само напред!

Фло, жив и здрав да ти е рожденника!
Мария, честити ти именници!

Снощи беше епично при нас 🤣🤣🤣 Децата си играха, мъжа си цъкаше на телефона, аз си догледах "Испанската принцеса" (филмът е за Катерина Аргонска, но не е документален, а само се придържа към основната житейска линия). Като захванах да готвя... Ориз с микс диви гъби - смърди на нещо умряло миналата година 🤮 Гъбите и останалите ще заминат в кофата, а бях обнадеждена - масловка, булка, пачи крак и не помня какво още, замразени от Метро... Кекс - стана с невижданата височина от 3 см и мекота на Ивайловградски камък 😂 Нямам идея защо, правя го от години и винаги става... Варени картофи за няколко салати, една от които е с редносана - рендето ми беше започнало да ръждясва и го изхвърлих преди 2 месеца. Тръгнах вчера да търся - НЯМА НИКЪДЕ!!! Съвсем обикновено просто ренде... Намерих накрая в един магазин изостанала бройка от тези с легенчето отдолу, но ситно. Взех го, като нямаше друго... Обаче картофите не минаваха през него и от нямане какво друго опитах да ги рендосам с робота 🤣🤣🤣 Е, някаква част успешно се рендосаха, но определено количество успя да се преобразува в отлично лепило 😂😂😂😂😂😂 Стана някакво подобие на салатата, ще се изяде (малко остана). Останалото не успях да го съсипя, но не е късно!
От баничката с късметите на ММ се падна нова работа и мързел, а на мен - учене и пари 😁 Вчера по обяд получих мейл от университета, че съм приета - програмиране със С# 🥳 Дето се казва - дупе да ми е яко 😂

# 531
  • София
За много години, момичета, приятелки! Живи, здрави, щастливи, обичани, благополучни!
Каквото сте пожелали в тази вълшебна нощ - да бъде!
Честито на всики, които имали поводи да празнувате лично, половинките ви, децата
и внуците ви!
Обичам ви и само най-хубаво да ви се случва през новата 2022 година!

# 532
  • София/Севлиево
Честита Нова година мили момичета.Нека е мирна и щастлива,а всички ние да сме здрави и с много поводи за радост и усмивки ❤️
Ето ви едно вече 3-месечно джудже

И един по-голям от мен Слави

Честито и на всички именници тия дни и на рождениците,че може да нямам време скоро пак да пиша.

# 533
  • при късмета
Добро утро!

С толкова почивни дни, съвсем си объркахме режима.
Калинче, днес ли беше рожденичка или утре? Запомнила съм, че с майка ти сте поредни дни, не помня коя беше първа. И да съм подранила, да сте живи и здрави!
Люска, Hug
Ели, много хубави джуджета
Вчера щяхме да излезем да се поразтъпчем, заваля. Дано днес времето позволи, че само по диваните се търкаляме
Гушки на всички Hug

# 534
Добър да е денят ви момичета Kissing Heart
Ели - имаш си прекрасни джуджета - и малкото, и голямото Heart Eyes
Ангелче - пожелавам ти ей тва дето си написала за манджите да ти е кусура и неуспехите! Всичко друго да е "ток и жица" Kissing Heart
Мако утре навършвам 30-те /за пореден път Laughing/. Мама е след мен.

# 535
  • Германия
Ели, много сладки джудженца си имаш, а и ти си свежарка. Не те бях виждала до сега.
Да изклюкаря новината - Валето има вече кученце. Голям е бонбон, но ще чакаме да дойте и да ни го представи и тук. Бубка изглежда много щастлива с кученцето.

# 536
И аз видях Бубка с кученцето! Голямо щастие!
Ели, да са ти много здрави момчетата! 🥰 

От мен 2 сурвакарчета

# 537
  • София
Прекрасни деца и мами!

Последна редакция: пн, 03 яну 2022, 16:50 от Валенцето

# 538
  • Германия
Вале Heart, честит ви нов член на семейството.
Когато мине голямата еуфория ела и ни разкажи по-подробно как мина запознанството. Как го приемат ТМ и децата, абе всичко ни разкажи. От снимките лъха на толкова много взаимна любов, че се разтапям.

Лейдиииииииии, тази година не съм виждала Шоколадчо, да поправиш тази грешка

# 539
Вале, чуден сладурко, а каката колко е пораснала! Да ви носи много радост и усмивки пухчото.

Щерката е вурл фен за тази порода.

Общи условия

Активация на акаунт