Домакини 79/ Топли и уютни празници

• 54 121
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро!
  Мако , /откъде идва тоз никнейм,ако ти се занимава да ми кажеш?/ честита ви вила.Ще стане страхотно,такова,каквото вие си го искате и представяте.Супер!
   Ние също се замисляме за къще в някое селце около Монтана, но все още само мислим.ММ не ще да живеем вече в града. А ние сме в квартал от селски тип -само къщи.Все едно на село,с дворове , с животни, с градини.Но пак стана доста населено и коли,коли,коли, лудница.Той даже иска да продадем къщата и да купим апартаменти-два по-малки.Само че аз това няма да си го причиня.Свикнах си в къща с двор и не си представям сега да живея в апартамент.
    Вале, стискам палци!Смърфи , и на теб!ДАно тамошните докторя открият какво те мъчи!
   Относно учениците - моят е в 11 клас.Сутринта слушам по тв министъра на образованието .Разбрах,че не се разбират с този на здравеопазването и от там май идва проблема с тестването на всички ученици.Имало среща ,представител на образователното м-во настоял за тези тестове със слюнка, послушали о.Обещали тестове за всички.И като се стигнало до момента с договаряне за доставка го помолили да напусне залата.И сега тестове има само за малките,и то до нова година ,май.М-во на здравеопазването казва,е това на образованието тр да вземе решение как и кога да купува тестове.М-р на обр. казва ,че те нямат законово право да правят това и това  е  работа на здравеопазването.И си е таковало товато. За мен ,наборът на сина, ще излязат тотално необразовани и с огромни пропуски в знанията.

# 76
  • при късмета
Добро утро!
На това кафе, фона много ми харесва. Вчера имаше сняг, днес гледам се е постопил.
При мен спокойно може да идвате, мотиките само цветя ще обработват. Поне за сега, градина не може да гледаш, ако ходиш през 2-3 седмици, тя ако се гледаше сама, щеше да е много лесно. Има конструкция за парник в двора, иначе. И 4-5 дървета има, едното е джанка (съседа я похвали, а аз мисля, че не ѝ е там мястото и са изпуснали дървото да стане много високо, не е трупено), едното е мушмула, още има плодове, една круша и другите не знам какви са. 2 лози има, доста големи, но забравих да питам и гроздето какво е. То и дърветата май ще изпуснем за догодина, те май се подрязват есента
марулета, ника беше мама коко, но го съкратих
И ние стоим онлайн, защото повечето родители не са съгласни с тестването. Аз съм, но шефа не иска, ако са назални и се съобразявам с него. Само за тестването го питах, защото мога да му извадя сертификат, нищо, че трябва да се разходя до РЗИ, че смотаняците не са въвели телефон и не мога да го дръпна от сайта. Иначе му се ходи на у-ще и още как.
Допивам си кафето, отивам да прехвърля тока и на пазар.

# 77
Добро утро дами Kissing Heart
Мако - да ви е честито! В момента живеем в такова разпределение /спалните са на втория етаж/ и лично на мен ми харесва повече от "апартаментския" тип.
Дълги години да я обитавате, изпълнена с веселие!
При нас времето ошантавя - в бурята и снега беше -4гр, на следващия ден духна "другия" вятър и стана 14гр, а днес е 3.......
Върнаха маските в магазините....
Дългун се самотества сряда и неделя в къщи. Ваксиниран е.
Тук има един единствен "бърз" тест/с тампон за гърло и нос/. Раздават ги от училище, работа или просто влизаш и си искаш в аптеката. Безплатни са. Резултатите ги качваш онлайн, а при "+" задължително се прави ПСР/също безплатен/ на определени паркинги. До 12г. децата не се тестват, обаче пък те учат в други училища и не се смесват в училище с "големите". Смесването става в къщи и извън училище.
Надявам се след 3 седмици да ни махнат пак маските.... не че ми пречат, ама забравям.
Вале с тези одеала ме подскокуроса и сега и аз плета одеало LaughingLaughingLaughing

# 78
Добро утро! Пия си кафето и зяпам Игри на волята. Марти се търкаля до мен на дивана. Като се постопли ще отидем с него до лаборатория, че педиатърката даде направление за носен секрет. Да видим дали няма някоя буба в носа.

Ма ко, честита къщичка. Да я направите вашето място, да я изпълните с любов, щастие и смях.
И аз искам къщичка само наша. ММ има етаж от къща, ама тези орташки, семейни съжителства не са ми по сърце. Да поотрасне Марти и ще помислим по- сериозно в тази посока.

Славче, в нашето училище в деня на тестването, часовете започват в 8,30. Което е много добре измислено, не трябва да ги водим по- рано.

Смърфи, вземам си кафенце. А гледката е трепач.

Оставам ви, че бебчо се разсърди.

# 79
Взимам от слънчевото кафе на Смърфи и сядам да се постопля с форум.

# 80
  • София
Привет, момичета!
МА КО, честита ви нова къща. Да си я направите по ваш вкус. Там да гледаш внучета и правнучета.
Когато бяхме по-млади с гаджето, много, много не ходехме на селската ни къща. Като поостаряхме, зачестихме. Чудех се на някои хора като казваха, че на село се зареждат. Сега го казвам и аз.
Със стискането на палци продължавам. Нека изследванията на всички да са добри.
Днес ходих до Здравната каса, да си отчета пациентите за месеца. Не готвих за обяд. За вечеря ще тествам фрайъра с пържолки, тиквички и картофки.
Гушкам ви. Hug

# 81
  • София
Здравейте, красавици!
Изписаха баща ми, сега преди малко брат ми дойде и ги изпратих.
И сега чакаме.
Изморена съм.
Следобедно кафе от мен, с шарени бисквитки:

# 82
  • Германия
Ма ко, честита ви къщичка. Много ми харесва. Да си я направите уютна и само хубави моменти да имате в нея. Мъничко ти завиждам, това ми е мечтата, но рано или късно ще я осъществя и аз.

Вале, ти с твоите одеяла ни подпали и нас. Нямаше да пиша, но да не остана по-назад от Калинка Grinning
Онзи ден започнах и аз едно одеяло и то на една кука, където не обичам да плета на една кука. Чакайте да ви го покажа до където съм стигнала, моето ще е доста голямо, ако не се откажа

Скрит текст:

# 83
Браво, браво. Плетенето стана заразно.

# 84
Взимам си бисквитки от на Валенцето и най-тържествено обещавам всякакви инструменти да са скрити когато дойдат лятото момичетата. Simple Smile
Днес беше интересен ден и ах един присъствен час, за сметка на това ученици, които са синя къщи ме питаха защо ме чуват странно, ами така е в празна класна стая гласовете кънтят.Утре съм присъствено два часа със същите ученици, та от 5 паралелки в училище само с една работя както трябва. Останалите само по коридорите срещам.
Сега пиша и звъня на родителите, до утре трябва да попълним декларации... Мъжът ми е готов да ме изпрати навън, сега чу и другарчето ми че е яхнало метлата и малко се успокои.

# 85
  • гр.Варна
Да бе, да, заразно било плетенето:stuck_out_tongue_winking_eye:, не хващам аз Joy
Честита къщурка, да я изпълните само с веселие и смях Ма ко. Правя си резервацията от сега за кафето на двора лятото. Баклавата за кафето от мен:stuck_out_tongue_winking_eye:
Към медицинските чудеса може да ме впишете съвсем спокойно. Всеки път като ми пуснат ПКК от лабораторията ми звънят да се върна и да повтарям, защото не било възможно всички показатели да са много под минималните стойности. Нямам твърда диагноза вече повече от 7 години, но и се отказах са ровя.

# 86
Баклавата за кафето от мен:stuck_out_tongue_winking_eye:
Ще го запомня и ще го припомня! Kissing Heart

# 87
  • при късмета
Добро утро!

Приемат се баклави без проблем
Бабче, много хубаво ще стане одеялото.
Мария, и за мен плетенето няма да е заразно. Аз вместо да се успокоявам, според твърденията на плетящите и бродиращите, аз се изнервям на сръткава работа. Пък и може да се убода на някоя игла и после да спя 100 години Joy
Смърфи, чакам да кажеш какво е казал поредния доктор
Обичам петък. Ще имаме гости и днес и утре, та ще се стягам
Гушки на всички и хубав ден Hug

# 88
Добро утро!
Мако за мен 2 кафета ако може Kissing Heart
Поуспах се сутринта и трябваше бързо да приготвя закуската и храната на Дългун, от там разходката и пропуснах първото кафе......
Вале чакам добри резултати да споделиш Kissing Heart
Аз съм съгласна на мотика, келестирче, търмък - абе обичам да се ровя в земя Laughing После обаче държа да получа силно кафе под сянка!
Ние понеже плетем двама ни се получават бързо нещата LaughingLaughingLaughing Вече изплетохме одеалото на 2 куки, а сега плетем на една LaughingLaughingLaughing
Скрит текст:

# 89
На мен успокоително ми действа шиенето, разпарянето, преправянето на дрехи. Направо съм в дзен.
Отстъвам кафето на Лейди.
Смърфи, имаш палчета!

Общи условия

Активация на акаунт