Мако , /откъде идва тоз никнейм,ако ти се занимава да ми кажеш?/ честита ви вила.Ще стане страхотно,такова,каквото вие си го искате и представяте.Супер!
Ние също се замисляме за къще в някое селце около Монтана, но все още само мислим.ММ не ще да живеем вече в града. А ние сме в квартал от селски тип -само къщи.Все едно на село,с дворове , с животни, с градини.Но пак стана доста населено и коли,коли,коли, лудница.Той даже иска да продадем къщата и да купим апартаменти-два по-малки.Само че аз това няма да си го причиня.Свикнах си в къща с двор и не си представям сега да живея в апартамент.
Вале, стискам палци!Смърфи , и на теб!ДАно тамошните докторя открият какво те мъчи!
Относно учениците - моят е в 11 клас.Сутринта слушам по тв министъра на образованието .Разбрах,че не се разбират с този на здравеопазването и от там май идва проблема с тестването на всички ученици.Имало среща ,представител на образователното м-во настоял за тези тестове със слюнка, послушали о.Обещали тестове за всички.И като се стигнало до момента с договаряне за доставка го помолили да напусне залата.И сега тестове има само за малките,и то до нова година ,май.М-во на здравеопазването казва,е това на образованието тр да вземе решение как и кога да купува тестове.М-р на обр. казва ,че те нямат законово право да правят това и това е работа на здравеопазването.И си е таковало товато. За мен ,наборът на сина, ще излязат тотално необразовани и с огромни пропуски в знанията.