Домакини 79/ Топли и уютни празници

• 54 127
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте, момичета!
И аз обичам да плета, но на една кука все още не съм се научила. Миналата година изплетох 14 шапки и шалове за бездомници, предадох ги във фирмата Изплети топлина. Тази година не съм плела. Все се каня да се науча да творя на една кука. Одеалата ви стават чудесни. Ще вземете да ме заразите, ЛЕЙДИ, БАБА ЯКА и ВАЛЕНЦЕТО. Браво!
Днес продължавам експериментите с еър фрайъра. Правя пълнени чушки с яйца и сирене. После ще докладвам.  Утре ще опитам да правя пържолки и тиквички. Картофките вече ги овладях. Blush
Макар и облачен да е денят, не забравяйте да се усмихвате. Все има на какво.
HugHugHug

# 91
Ауу,както беше топло -топло , изведнъж такъв студ дойде.Сигурно от Балкана духа. Дано не завали,че ММ разтоварва камион и не трябва да се мокри стоката.
   Много са ви красотни одеалата.!Бравос!
   Аз работя,кво друго да правя?!И съм гладна "на влък".
   Смърфи, стискаме!

# 92
Днес слагах коледната украса. Размествах разни неща в гардеробите от едната стая в другата и сега съм като разглобена...

За любителите на Рошен - магазинът до нас вече го украсиха:

# 93
Смърфи, ти що сега така правиш????
  Много е хубаво, и като гледам и в другите градове какви украси слагат.При нас -див,див северозапад.Иначе си харесвам Монтана де.
   Сутринта ,или вчера,по бтв яко критикуваха елхата пред НДК.

# 94
Тук съм. Много съм доволна ако всичко е както го пишат трябва във вторник да сме на училище. Почти всички родители в класа ми са за, и в останалите има повече от 50% много бърза и адекватна реакция от страна на всички.
Пак ще включваме такива, които са у дома, но голямата част са тук и ще се работи както трябва с тях.
Ходих на пазар, много се ядосах и на вас да споделя та дано ми мине. В Лидл след касова зона едни млади дами правят анкети, но мястото е тясно, те са агресивни да не изпуснат някой... Нито може човек спокойно да си прибере покупките, нито да огледа бележката. Редовен клиент съм но ще ме загубят.
Одеало искам и аз, ама време нямам, може би лятото, ама то тогава в топлото как се плете. Да минат февруари и март ще помисля по въпроса.

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 19:02 от J_M_M

# 95
  • Бургас
Добро утро!
Почивен ден е,но лудата Славка ококори очи по тъмно.Голям дъж се изля през нощта.Дано повтори късно вечерта,че да си измия терасата.
Като ви гледам красотите си мисля,че хич не съм за тази тема.Нищо хубаво не излиза от моите ръце.С готвенето едва се справям,а за месенето-хич.
Смърфи,много е красиво при вас,но и в Бс центъра е една приказка.Сестра ти сигурно ти праща снимки.
Започвам подготовка за Никулден.Голям празник е за града и нашето семейство.Всички сме рибари и рибарски чеда.Ще идват 2 семейства на гости.ММ е в чужбина и ще кацне в навечерието на празника,така че всичко мен чака.
Запрятам двете леви ръце и започвам!

# 96
Добро утро. Смърфи, приемам украсата на витрините на Рошен за двойна доза кафе!
Джейми, не им се дразни. Никой не може да те накара не сила да им обърнеш внимание. А защо ще се тръгва от вторник, а не от понеделник? Имаш ли инфо?
Днес да сте спокойни, обичани, добри и здрави, че така да ви върви през цялата година. Св. Варвара е.

# 97
Добро утро!

Хайде и закуската ала витрините на Смърфиетка

Славчето вече е казала за времето тук.
mariat от вторник тук в Бургас, защото с кметска заповед празника на Бургас е неучебен.

# 98
Добро утро!

При нас пече едно слънце.... Нещо се сбърка това време в Киев, хаха.

Славче - сестра ми от две години се премести и живее в София. Но се прибира от време навреме в Бс, де. Успех с рибната вечеря! Какво ще приготвяш?

При нас още украсата не са я сложили. Тук Коледа е януари и сега четох, че главната елха ще я палят на 19.12. Но магазините започнаха леко-полека да украсяват витрините. Вече има отворена и украсена една ледена пързалка, точно на Рошен е, ама е далеч от нас. Ще трябва да отидем с колата.
https://www.roshen.com/ua/ua/sotsialni-proekty/roshen-winter-village
Иначе ще има 14 коледни локации тази зима.

Това е ЦУМ, точно до нас. Той вече е украсен, а вратата ти я отваря портиер, точно като в Хародс в Лондон. Wink Иначе вътре има проверка за ЗС и нашите са качени през едно приложение и отгоре пише Европейски съюз и охраната ни вика: Welcome! Joy

# 99
Ех ,как си мечтая някога етървата да ни покани на гости в Украйна! Много искам да видя Киев, пък и Харков, от където е тя.Иначе гледам снимки  и филмчета, като ходят винаги снимат.
   И нашите са на даскало от понеделник.Голяма сага при нас, супер неадекватно поведение от страна на класната.Първоначално ММ каза - няма да ходи,ще си стои онлайн.Защото класната не ни даваше никаква информация, пусна на децата едни декларации в 5 без 10 , до 19 .00 часа да й се пратят подписани и сканирани.Да де ,ама не всеки у дома си има възможност за това, а в Монтана не можеш да намериш копи и скенер след 17.30ч
  Какви тестове,кой ще ги прави,може ли в последствие ученик да се включи, как ще се организира вземане на тестове , а работата по профили,щото нашите са на групи и с други класове - на нито един въпрос нямаше отговор.Само ни пресира да подписваме декларациите.
   Но както и да е,от понеделник почват, че това онлайн не е никакво учене.Моят откровено си проспива асовете.
    Вземам си от кафето,имам нужда.Ясно е,че съм на работа, следобед ще пазарувам и ще свърша каквото имам,че утре ще гледам Кати.Мама малко да си почине,да поизлезе, ще ходи на кафе у приятелка ,също с бебче.А днес следобед ще идва другия дядо да я види,така че аз няма да им вися на главите.

# 100
  • София
Привет, привет!
Пропуснах сутрешното кафе, та си го пия едва сега. Така е, който чете до полунощ.
Купих си 3 книги от книжарница Гринуич. Имах подарък от приятелка ваучер, та покрай него си взех още две. Харесва ми да купувам книги, но вече нямам място къде да ги слагам.
Тези дни разкарахме двуетажното легло и всичко останало от детската стая на едно младо семейство с две дечеца - на 4 и 2 години и до месец ще си имат още едно детенце. Много им се радвах, даже им намалихме цената. Сега следва ремонт на стаята и разместване на мебели - от едната детска стая в другата, после и там ремонт и ново обзавеждане. Важното е да има достатъчно леглова база, та като ми дойдат децата да има къде да ги настанявам. Хотел БАБА работи на пълни обороти. Ресторант БАБА - също. А банка БАБА е много добра - дава пари безвъзмездно. Това е констатация на зетко. Grinning
Гаджето за сега само оглежда обекта, умува, почесва се по главата. Обещал ми е, че ще стане, но без да ми дава срокове. Аз пък спокойно приемам това. Когато стане, тогава. Знам, че ще стане!
Хайде, спорен ден, а ако нищо не правите, то тогава нека ви е спокойно и хубаво на душичките. Heart

# 101
марулета то това не беше по вина на класните, а тези над ниво училище, разбрахме че декларациите са били променяни няколко пъти и на практика и ние в 5 ч ги получихме като родители и учители. В училище дадоха срок до 9 сутринта, като тези, които нямат как и къде да разпечатат да могат в училище да попълнят. Реално моите ученици бяха в училище и сутринта ги носеха декларациите, но за класовете на ротация трябваше по ел. път да го правят. Наистина много бързо реагираха всички родители, за всички се уверих, че е важно децата им да се върнат. Реално само две декларации нямаше от моите в 9 обадих се, извиниха се че не са видяли срока в съобщението и в 10 бяха подали.

# 102
  • София
Хайде на неделното кафе!

# 103
Добро утро. Благодаря за коледното кафе на Валето.

# 104
Добро утро!
Вале прекрасно кафе с аромат на Коледа Kissing Heart Как е баща ти?
Не си спомням и най-вероятно никога не съм хапвала Roshen, та реших да си потърся.... обаче няма! Дори в ebay и amazon.... И после се светнах - ембарго.......
Мария - като идваш насам си вземи очилата и виж в тукашна оптика дали няма да ти сложат "шарнирче". Обикновенни тези услуги са безплатни. Кога пътуваш?
У дома украсяваме след Никулден. Сега се заемам с менюто за утре.
Усмихнат ден ви пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт