Магазин Sinsay - тема 2

• 51 225
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
На мен ми дойде календара с бижута, бях поръчала златния. Не беше смачкан. Grinning
Аз не се сдържах да го отварям ден по ден и вчера го отворих целият. Приятно изненадана съм от бижутата, много добре изглеждат и цвета много се доближава до злато. Гледам, че още е наличен, ако някой има интерес мога да кача снимки. Hug
Може ли снимчици Simple Smile

# 136
Момичета качвам ги така, ако все пак има някоя, която иска да си ги отворя до Коледа да не развалям изненадата. Hug

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:
11 чифта обеци, 6 пръстена, 6 гривни и 6 колиета са общо

# 137
Преди наколко дни ви похвалих велурени боти.

Редактирам се - след само четири дни носене токовете им се продъниха. Ще ги нося на обущар .

# 138
Утро,що обущар?Пиши им!

# 139
Утро,що обущар?Пиши им!

Ще трябва да видя дали си пазя бележките.
Но като ми закъсняваше пратката им писах и се оказа, че си пиша с бот. Как ще се разправяме за рекламация? Ще проверя.

# 140
Опитай,четири пъти си ги обула все пак!Не четири години .

# 141
Опитай,четири пъти си ги обула все пак!Не четири години .

Така е. Ще опитам! 🤙

# 142
Здравейте, имам поръчка от 28.11
От два дни статуса е completed. Кога да я очаквам или някаква идея да проверя на какъв етап за изпращане е. За подарък е и доста се забави

# 143
Ех момичета, пак съм аз. Днес си получих още една пратка от Sinsey.. Тази блузка я бях закупила за цената показана в сайта.

А днес, като дойде останах шокирана от етикета на нея, който е с по-ниска цена от обявената в сайта..

Ама много се изложиха.. Не съм за 2 лв. ама е много жалко от тяхна страна..

# 144
Имат разлики в цените в онлайн магазина и физическите магазини.
Във физически магазин съм намирала стоки, с по-високи цени от тези в сайта, например... Една чанта бях гледала, 20лв на сайта, 25лв в магазина...

# 145
Здравейте, имам поръчка от 28.11
От два дни статуса е completed. Кога да я очаквам или някаква идея да проверя на какъв етап за изпращане е. За подарък е и доста се забави
Сега погледнах, и моята поръчка е от 28.11 и също е completed. Това явно означава, че е събрана окомплектована стока.
Като e sent, тогава ще си видите товарителница.
Хората са предупредили, че са заринати с поръчки, много бързате.
Предната ми пратка дойде за 7 дни, за тая чакайте поне 10. Зная отлично, че с пратките се занимават 3-4 души, не вярвам и отделните артикули да ги има във всеки магазин или склад.
Най редовно някой артикул го нямат в склада в Русе или откъдето идват пратките и служителите търсят по други магазини или складове да им го набавят.
Търпение, все ще ни ги изпълнят.

# 146
И в НМ е така.Нищо общо нямат онлайн с реал.

# 147
Много е неприятно това с цените, но имам спомен, че съм го чела някъде на сайта им като информация, така, че явно са ни предупредили за подобни разминавания.
Аз пробвам да се свържа с телефона им, който е даден на сайта, но безуспешно. Започва да звъни, веднъж само, след което се изключва. Нещо подобно като че някой отсреща затваря, но си е автоматично, предполагам. Според вас дали е защото е събота днес, или? Много странно...

# 148
Да, в събота са някъде до обяд. Опитай в понеделник, но се приготви поне 30мин да чакаш на линия.

# 149
Това с цените не е само за този магазин - случвало ми се е в НМ да има големи разминавания между цените в сайта и тези в магазина, бях попадала и на такива разминавания в Лили...

Общи условия

Активация на акаунт