Магазин Sinsay - тема 2

• 51 215
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
  • have faith and be patient ..
Добре де, само мен ли адски ме дразни факта, че нямат секция "любими"..

# 151
И мен ме дразни, често използвам този бутон в други сайтове. Между другото, известяването за наличност при мен не работи от около седмица. Знам със сигурност - вчера като поръчвах, видях налични неща, които съм се записала да следя, но нямам имейли за тях.

# 152
Аз за 90% от нещата ,които съм пуснала следене/ нотификация на мейла , не съм получила такава или като дойде,то вече номерът е изчерпан Wink Wink

# 153

Тези пантофки за моето поръчах,мъжки се водят,но момичешките бяха отровно розово с Гарфийлд .Има подобни от НМ,бяха 15 лв и що перални и сушилни са видели,нищо им няма .За мен един тънък пуловер,нещо като блузка с дълъг ръкав .
Чакам и суитчър и яке за мен .Гледах обеците,добре изглеждат.Но много камъни ,много нещо .Не е в моят стил толкова шукаритетно .

# 154
Оф и това с наличните продукти онлайн уж, а всъщност няма нищо е супер дразнещо...
Някоя друга чака ли от повечко време възстановяване на сума от върната поръчка? На 22.11 им я пуснах, май имат голямо забавяне не само на поръчките за изпращане ами и за възстановяване..

# 155
Цитирам се отново. Моля, ако някой има тези две дрешки в размер 98 да ми измери.   Purple Heart

Някой има ли този суитчър в размер 98 ако може да ми измерите дължина от рамото до долу и дължина на ръкавчето от подмишницата: https://www.sinsay.com/bg/bg/8101e-03x/hoodie
Даже ако вече сте го изпрали ще е още по-добре, че понякога се свиват Simple Smile Много ми харесва, но се чудя дали ще и стане.

И на това панталонче 98 размер дължината на крачола от чатала до долу: https://www.sinsay.com/bg/bg/0664f-03x/spodnie-dz-2vpn-si

# 156
Получих поръчка от 25.11. Почти всичко ще връщам, обаче нямах никаква фактура или друг документ в кашона. При вас имаше ли?

# 157
Не, сама трябва да си я принтираш, щом ще връщаш.

# 158
Не, трябва да си принтне фактурата от профила и нея да приложиш.
Някоя друга чака ли от повечко време възстановяване на сума от върната поръчка? На 22.11 им я пуснах
Да, на 19 е пусната моята. Ни вест-ни кост. Седмица след това имам пусната друга за връщане, тя е потвърдена...

# 159
  • София
Добре де, само мен ли адски ме дразни факта, че нямат секция "любими"..

Не,  това им е голям минус. Сега за да не забравя нещо,  което харесвам,  го слагам в кошницата. Не е удобно така. Преди поръчка махам някои неща.  Посше пак ги добавям. Дано направят доработка на сайта.

Не знаех,  че пантофите се перат. Тези с топченцата отдолу. Добра идея ми дадохте. Simple Smile

Мерси за мненията за суитшърта на Friends. Сега се загледах по-внимателно. Наистина щампата е изтъркана на еднакви места. Явно е търсен ефект.  Simple Smile Като материя иначе е супер. Има меко поларче отвътре. Не е от тези най-тънките.  Другият лилавия на Friends също има.

# 160
Някой да си е поръчвал такива чорапи?Изглеждат дебелички,но дали топлят?Пише и един размер,какъв е той според вас?

# 161
Здравейте, може ли някой да ми измери ширината в кръста на дънките от 12,90лв. за размер 38 или 40, че се колебая м/у тях. И като клин ли стоят или са си дънки? Благодаря предварително за съдействието!

# 162
Здравейте, може ли някой да ми измери ширината в кръста на дънките от 12,90лв. за размер 38 или 40, че се колебая м/у тях. И като клин ли стоят или са си дънки? Благодаря предварително за съдействието!

Не мога да премеря, но в събота ги мерих на място. Като клин са, тънки и еластични са.

# 163
  • Тра-ла-ла
Назад в темата съм пускала снимка мерки за номер 38. Аз нося 36 и ми стават 38, но се отпускат бързо и си мисля, че мога да се нацедя и в 36 и като се разтегнат след 1 носене - да са ми точно Joy Като клин са, наистина са тънки.

# 164
  • Бургас
За пръв и последен път поръчвам от Sinsay.
На 13.11.върнах обратно поръчка. Онзи ден им писах имейл. Винаги ли така се бавят със възстановяване на парите. Изобщо няма да поръчам повече.

Общи условия

Активация на акаунт