Магазин Sinsay - тема 2

• 51 188
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
Аз само до офис заявявам,понеже ми е по-удобно да ида когато реша  и пак се бавят.

# 196
На 29.11. предадох пратка за връщане на куриер. Нямам никаква вест от тогава. Би трябвало да са получили пратката.

# 197
И аз имам върната пратка в края на ноември, за която още нищо не са ми писали.
Предполагам имат доста поръчки покрай празниците и намалението и заради това се бавят.
Иначе предишни пъти са ми връщали парите в рамките на няколко дни след получаването.

# 198
  • have faith and be patient ..
Сега си поръчах спално бельо, някой има ли наблюдения?

# 199
Не ми се разнасят кашони по улиците, ще си чакам допълнителните дни. Само се надявам до Коледа да стане :Д

# 200
Аз съм доволна от полученото, мога да го снимам утре, няма да връщам нещо.На мейла имам и нов код с минус 20процента.

# 201
  • София
Подготвя се формуляр през сайта и се разпечтва ел. касова бележка. Да в Спиди знаят, че връщането е безплатно, така че може направо от офис да се върне и да не се чака куриер на адрес.

От сайта ли разпечатвате електронната касова бележка? Фактурата ли имате предвид? Или от имейла разпечатвате справката какво връщате

# 202
Натоварването на Спиди е изключително голямо. Работят в събота, абсолютно всяка събота. Отделно всяка вечер до 19.30 ч в делнични дни и пак не смогват. Имам познат куриер, яко гърч.
И от Синсей се мотаят, не че не съм го предвидила. Затова си поръчах коледните подаръци почти месец преди Коледа, та ми идват навреме.
Утре ми идва пратката, в петък нова от Синсей, доста са бързи, поръчах я миналата седмица.
Който много бърза, кварталните магазини и Пепко са наблизо. Разбира се, Синсей са с една идея по красиви дрехите от Пепко.

# 203
Аз не съм разпечатвала нищо. Влязох в поръчката и там имаше как да се отметне като се връща и им го пратих електронно.

# 204
  • have faith and be patient ..
И аз отдавна съм поръчала всичко, най-мразя по празниците да се занимавам с куриери.. Но все излиза по нещо което да поръчам.. Simple Smile

# 205
Ето част от моята поръчка

# 206
Някой поръчвал ли е този обиколник? Ако може мнение и снимки как стои в кошара?

# 207
Някой има ли от спортните клинове, дамските ?
Много ми харесват на снимките, но не знам как е качеството. И дали не са умалени, изглеждат много стегнати.

# 208
  • Варна
Днес получих пратката от 26/11, както се казва, "разгеле!"Stuck Out Tongue Winking Eye

Шапка за себе си поръчах, ок е.
Дънките от 12.90 лв уж мой размер и имам подобни или даже същите, ама нещо сякаш в талията ми се виждат големи. Дано да се бъркам, довечера ще ги пробвам, че съм на работа.

# 209
Някой с впечатление за пижами?
Гледам, че са полиестер, което сякаш ме притеснява...

Пак да кажа - пухкавите халатчета са добри. В секцията с пижамите са.

Общи условия

Активация на акаунт