Магазин Sinsay - тема 2

• 51 077
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
И аз съсипах едно яке, обикновено, шушляково. Падна едно копче, видимо се е свило, механизмите за стягане се прецакаха. Вярно, че 30 лв, ама чак пък за еднократно......Язък, че толкова ги хвалех.
Лошото е, че търся ново, а отзивите за Бершка, Страдивариус, че и Зара са сходни. Направо се чудя от къде да е следващото.

# 376
Имам мейл, а който пише "последен ден с БД" Sad.
Чакам и аз поръчка от миналата седмица, нямам вест още.

Такъв мейл получавам през ден 😀 🤷‍♀️

# 377
А аз досега не съм получила нито един такъв 😂

# 378
Пак са заредили блузите с Рудолф.

# 379
Да, но вече няма за кога да се поръчва коледно... Едва ли ще успеят да дойдат до Коледа.
Иначе аз за нероден Петко поръчах един преди няколко дена Simple Smile))) Живи и здрави за другата Коледа.

# 380
Получих имейл,че е изпратена поръчката, може и утре да ги получа

# 381
  • Бургас
Получих имейл,че е изпратена поръчката, може и утре да ги получа
При мен всичко е с + 2 дни доставка. Стоят по складовете на Спиди Anguished

# 382
Моята поръчка от 12 декември трябваше да бъде доставена вчера от Спиди. Цял следобяд ги чакам защото това са последните подаръци,но вечерта получих съобщение, че пратката е в офис. Никой не ми е звънял да ме пита дали искам да я взема от офис.

# 383
БД вече над 24 лв. Ех, жалко... Тамън щях да поръчвам още лед лапми, че много ни харесаха и още един кош за играчки...

# 384
Жалко, наистина. Но 24 лв е приемливо за минимална стойност.
Цената на доставката иначе е 3.90лв, което също е ок.
Само не видях дали и връщането ще се плаща, това вече ще е кофти.

# 385
БД вече над 24 лв. Ех, жалко... Тамън щях да поръчвам още лед лапми, че много ни харесаха и още един кош за играчки...

Може ли линк за лампите?
Абсолютно приемливи са условията за доставката, не като други сайтове над 100 лв или 10 лв доставка

# 386
Аз пък очаквам, че ще пускат и други оферти за доставките, иначе поръчката ми е във Варна и в Спиди ама май в централен ли не знам... но ще дойде предполагам до ден или два

# 387
Орионче,утре ще ти е в офис.
24 лв минимална поръчка за БД е много добре даже .Много мразя да плащам доставка аз ,нищо че е 3.90.С тия пари гащи ще си купя .

# 388
  • София
За връщането не намирам никъде да е писано, че ще се плаща.

# 389

Може ли линк за лампите?
Абсолютно приемливи са условията за доставката, не като други сайтове над 100 лв или 10 лв доставка
https://www.sinsay.com/bg/bg/8245f-00x/lampa-si
Тази е едната, другата беше елха, но е изчерпана. Много приятна атмосфера създава.

Общи условия

Активация на акаунт