Магазин Sinsay - тема 2

• 51 081
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Аз не бих заложила на обувки за детето от там.
Дано ми пристигне поне 1 поръчка скоро, но ще видим,хихи.

# 361
Момичета, за колко време идват поръчките горе-долу? Вчера пуснах едни декорации за Коледа и се чудех дали ще пристигнат навреме Simple Smile

# 362
Тази чакам първо и е от 15.12, няма я още, ще видим ...

# 363
Според мен нищо не може да се направи - пише с големи букви, че е забрането химическото и прането (излиза, че наистина е за еднократна употреба).
Аз съм имала златиста тениска и като я хвърлих за пране (първото пране) стана на нищо - неизползваема, според мен тези неща се съсипват по принцип, независимо от вида прах.

# 364
Момичета, за колко време идват поръчките горе-долу? Вчера пуснах едни декорации за Коледа и се чудех дали ще пристигнат навреме Simple Smile
Поръчка от 15.12 я получих днес. Може и да има шанс.

# 365
Аз ще взема да им пиша и да питам,как аджеба се поддържа дреха,която ни се пере ни се чисти на химическо?Понеже не мога да си отговоря на този въпрос.
Акекс,пиши им ,обратната връзка клиент-търговец е важна .
Обувки не бих взела от Синсей,има бюджетни варианти на други марки.Особено сега по намаленията.

# 366
Сега видях в сайта, че и за нашето капитонирано яке пише ПРАНЕТО Е ЗАБРАНЕНО. Аз съм го прибрала, че ръкавите и са малко въздългички, пък и е тъничко за зимата. Ще видим като го изперем какво ще стане...
https://www.sinsay.com/bg/bg/8561e-30x/kurtka-dz-si?algolia_quer … 2f9458e5f00e66f4c

# 367
Моята дъщеря има яке от Waikiki, на което също пише, че не се пере. Черно е и седи като лачено. Явно това покритие пада.

# 368
Божее аз тъкмо се зарадвах на якето което днес взех, и го сложих да го пера. Много се надявам да не стане и нашето така Cry.
Иначе чашите са уникални

# 369
И аз като Пончи го прибрах, не съм го прала още, а е студено за него все още.
Същото е и нашето, та ако го переш по някое време ми кажи, аз мисля на ръка да го пера.

# 370
  • Пловдив
Онзи ден тия чаши май ги ловеше кода, а днес не...явно е било бъг Rolling Eyes

# 371
Тази чакам първо и е от 15.12, няма я още, ще видим ...

Може ли да покажете топките за украса?
Търсих, но нищо не откривам, може би са изчерпани.

# 372
# 373
  • Пловдив
Имам мейл, а който пише "последен ден с БД" Sad.
Чакам и аз поръчка от миналата седмица, нямам вест още.

# 374
Aз прах и суших в сушилня детско капитонирано яке с холограмен ефект, нищо му няма! Дори ватата не се сби на топчета, доволна съм от якето, а детето го обожава, понеже е розово и блестящо! Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт