Магазин Sinsay - тема 2

• 51 087
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
Ужас!Естествена кожа пера в пералнята и суша в сушилнята,Бога ми нищо не му стана на якето.И всичко на което пише "да не се пере" го пера .Как ли да не дам на химическо,то не е пране там.Нито една скапана дреха нямам .Егати качеството значи,и 25 са му много.

# 346
Леле, изглежда като пострадало от висока температура. На колко градуса го изпра?
То всичко му е забранено - и пране, и химическо ... изобщо как се очаква да се почиства?

# 347
  • have faith and be patient ..
30 или 40 градуса..

# 348
Явно се очаква да е за еднократна употреба,носиш и хвърляш.

# 349
Ужас - не съм и предполагала ,че може да се случи нещо такова с яке . Явно за в бъдеще ,ще трябва да се избягват якетата с тези лъскави покрития. Аз лично нямам забележки към детските якета,които съм купувала - поне 6-7 до сега - пера на 40  и суша в сушилня ( пак пише да не се перат ,но това е безумие , с което си връзват гащите при всяка рекламация ,общо взето  ). Но освен есно холограмно , другите са съвсем едноцветни - при ЧП гледах едно тъмнонсиньо на сребърни сърчица, които бяха изтрити на места още в магазина , тя съдбата му сигурно ще е подобна.
Аз бих им го изтипосала във Фейса , ако не да се засрамят , то поне да се види от повече хора ,каква е съдбата на якето .

# 350
Аз направо ще поръчам куриер и ще им го върна...
Как е възможно такива боклуци да се продават.

# 351
Това съм го виждала и с доста по-скъпи марки. Явно си е някакъв тренд да се произвеждат дрехи, които са предназначени за един сезон. Много природосъобразно, наистина.

# 352
То това дори не е за един сезон... Особено пък детска дреха...
Малката най-редовно си прави петно само за едно обличане на якето. Или ще се олее с нещо или ще се окапе. Каква е тази простотия да не се пере детска дреха.
Поне да го пишат сценично облекло за еднократно обличане...

С. Алекс, така или иначе няма как да го носи дъщеричката ти, а и връщането е безплатно - върни им го и настоявай да ти върнат парите. Дори и да  ти откажат с някакъв аргумент, то ти така или иначе няма какво да губиш повече от това.

# 353
Не мисля, че бива върнали парите за дреха на която е посочено, че не се пере, а е била изпрана.. само загуба на още нерви преди празниците

# 354
Така или иначе нищо не губи, освен едното ходене до Спиди. Аз бих опитала.

# 355
  • София
И аз не мисля, че ще приемат рекламация. 🙄
Иначе вчера бях в магазина в The mall, беше лудница навсякъде. Взех си за мен една рокля за Н.Г уж, на дъщеря ми едни обувки и един коледен несесер, че докато поръчам онзи ден се беше изчерпал. Иначе сряда чакам поръчката с нещата от 30% намаление.

# 356
Ще й отговорят,че стоката не е ползвана според инструкциите за поддръжка

# 357
  • have faith and be patient ..
да , и аз съм сигурна ,че така ще стане , не спазване на инструкциите за употреба , единственото хубаво нещо което мога да кажа е ,че ватата си е на мястото и още седи пухкаво якето ,  на равномерни ребра .. само покритието му замина , ще им пиша съобщение със снимки да си знаят ..

# 358
Все пак, бих ги изтипосала във Фейсбук, това е безобразие.
За мен си е нередно да се продава дреха, която не подлежи на почистване. И в химическото не е сигурно, че няма да се разпадне.
Имат едни черни бебешки апрески, бива ли си ги ?
Да сте купували някакви детски апрески и качествени ли са? Имам едни техни боти, които се разпаднаха, задната част, на петата омекна и детето трудно ходи с тях.

# 359
По принцип този тип лъскав плат е доста проблемен без значение марката на продукта. Имайте и това предвид. Възможно е проблема да не е самото пране, а перилния препарат, колкото и щадящ да е бил той.

Общи условия

Активация на акаунт