Мезоконци за лифтинг на лице и тяло - 2

• 18 011
  • 60
  •   1
Отговори
# 45
Няколко поста по-нагоре съм писала.
  аз се върнах няколко поста назад -ваши и не видях инфо освен какви са ви конците. Кой прави процедурата?

# 46
# 47
  • София
Дали може да повдигна темата?

# 48
Извинявам се за глупавия въпрос, но дали може някой да степенува видовете конци или въобще по някакъв начин да се опишат, за да може човек като мен (който въобще не е на ясно) да се ориентира?

# 49
  • София
Здравейте, поставяла ли си е някоя от Вас конци при д-р Таня Баятева и дали е доволна? Благодаря!

# 50
Здравейте! Днес ми поставиха лифтинг мезоконци на веждите , за повдигане на паднал клепач. Минаха 8 часа от процедурата,но не виждам абсолютно никакъв ефект .. това нормално ли е?

# 51
Здравейте! Днес ми поставиха лифтинг мезоконци на веждите , за повдигане на паднал клепач. Минаха 8 часа от процедурата,но не виждам абсолютно никакъв ефект .. това нормално ли е?
После да не искаш да купуваме кафенца за 2 лв. да ти помагаме за детето и за новата къща. Май си даваме парите за лифтинг на мама....

# 52
Не схванах отговора Rolling Eyes

# 53
  • София
Да се придържаме към темата. Ако искам, ще взема ипотека, ако искам ще си продам бъбрека...
Аз нещо се отказах от мезоконци засега. Може би ще сложа бустър.

# 54
Аз преди 3 дни и още не знам какво да мисля. Дясната ми страна е релефна, дупки но четейки мнения и гледайки снимки май е нормално и още доста рано да се каже. Оиши ми на ЛС да пратя снимки преди и след

Здравейте, поставяла ли си е някоя от Вас конци при д-р Таня Баятева и дали е доволна? Благодаря!

# 55
Нормално е.Поне десетина дни ще е така.

# 56
Не съм експерт но никаква ли разлика няма? Дай на ЛС да видим снимки. Принципно ефектът на конците се разгръща във времето 2-3месеца, когато кожата започне да произвежда колаген и се самогенерира

# 57
Моля ви споделете впечатления от конците няколко години по-късно. Особено тези, които са поставяли при Ванеска. Колко време се задържа ефектът, повторихте ли процедурата и кога, запазва ли се лицето поддържано (тоест никога да не се връща в изходно положение), както обещават? Това ще бъде супер ценно да разберем!

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 00:01 от Alaskata

# 58
Моля ви споделете впечатления от конците няколко години по-късно. Особено тези, които са поставяли при Ванеска. Колко време се задържа ефектът, повторихте ли процедурата и кога, запазва ли се лицето поддържано (тоест никога да не се връща в изходно положение), както обещават? Това ще бъде супер ценно да разберем!
При мен нещата са в изходно положение 1,5 години след. Но аз почти нямах подобрение в долната част на лицето дори веднага след поставянето. Ефектът беше повдигнати, сочни скули, марионетните почти не се повлияха. При Валянова са слагани, Aptos с HA.

# 59
При мен нещата са в изходно положение 1,5 години след. Но аз почти нямах подобрение в долната част на лицето дори веднага след поставянето. Ефектът беше повдигнати, сочни скули, марионетните почти не се повлияха. При Валянова са слагани, Aptos с HA.

Това, че дори в самото начало не сте имали добър ефект е странно. Майка ми редовно си слага при Ванеска и всеки път в началото поне е уау. Тя е доволна, но тя прави всяка година.

Общи условия

Активация на акаунт