Мезоконци за лифтинг на лице и тяло - 2

• 19 187
  • 63
  •   2
Отговори
# 60
Аз също съм виждала чудесни резултати, казвам как беше при мен. Предполагам зависи и колко и къде точно е отпуснато, тежка ли е кожата и т.н. Аз лично не видях повече ефект,отколкото след един Радиес примерно. Лекарката също призна, че има проблем и правихме разграждане с липаза. Но според мен редът трябваше да е обратно, първо разграждане, после конци.

# 61
Аз също съм виждала чудесни резултати, казвам как беше при мен. Предполагам зависи и колко и къде точно е отпуснато, тежка ли е кожата и т.н. Аз лично не видях повече ефект,отколкото след един Радиес примерно. Лекарката също призна, че има проблем и правихме разграждане с липаза. Но според мен редът трябваше да е обратно, първо разграждане, после конци.

Здравейте!
Бихте ли споделили как ви се отрази липазата. Д-р Ванеска иска първо да направим липаза и след това конци, но ме е страх, че при едно разграждане съвсем ще се набръчка кожата на бузите.

# 62
  • София
И на мен Ванеска ми предлагаше липаза и после още нещо си и накрая конци. Аз лично реших, че не ми е оферта да ме бодат не знам колко си пъти, отидох в друга клиника и направо си сложих филъри, от които имаше ефект към година.

# 63
Здравейте!
Бихте ли споделили как ви се отрази липазата. Д-р Ванеска иска първо да направим липаза и след това конци, но ме е страх, че при едно разграждане съвсем ще се набръчка кожата на бузите.
[/quote]

Ами честно казано не видях особена промяна, освен на джоба ми, противно на репликите на лекарката колко добър резултат се е получил. За мен също логиката е първо разграждане, после конци. Аз обаче никога не съм имала дебело лице и не считам, че е имало какво да се разгражда. За щастие и кожата не ми увисна повече от това.

Общи условия

Активация на акаунт