Имам аз една мечта, ДЕСЕТОКЛАСНИКЪТ да седне на чина.

• 45 074
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
...Аз пък няма да се натискам, и без това все повече мисля, че е по-добре бакалавър тук и после магистър навън. И аз се успокоявам, че има време.
Не знам дали съм го писала тук, но и аз така смятам. Бакалавър ще е в БГ, после специализции и магистратури бол.
Честит празник, момичета!!!

# 496
  • Sofia
ЧЕСТИ ПРАЗНИК, МИЛИ ПРИЯТЕЛКИ!!! Revolving Hearts Бъдете много щастливи и обичани!

# 497
  • София
Честит празник, момичета! Нека всички да сме живи, здрави и щастливи заедно с любимите ни хора!

# 498
  • нейде там, където ....
Честит празник! Желая ви да бъдете все така невероятни, още по-обичани и ценени и винаги да имате ясно небе над главите си!

# 499
Честит празник, момичета!
Бъдете все така прекрасни, много обичани и щастливи! Flowers Rose

# 500
  • София
Честит да е празникът и от мен!

И чак сега разбрах откъде всъщност идва:
Скрит текст:
Преди време две цветарки - Роза и Клара, видели, че бизнесът не върви. Решили и направили масирана маркетингова и рекламна кампания, и ето - родил се празникът 8 март.
П.П. Всички, които знаят историята другояче, четат прекалено много сериозни книги Joy

# 501

Честит празник, девойки.
Много да Ви слушат, малко ядосват и безкрайно обичат.

# 502
Момичета, моят син ми говори нещо за летен лагер от Смг, той не учи там, и капарото било до този петък... някой нещо знае ли, не съм го разпитвала още, но първо не ми е ясно ако е официален лагер как ще има деца от други училища и въобще имам доста въпроси, някой случайно да е чул нещо по въпроса?

# 503
Ние с моя 10-токласник (повече аз, по-малко или хич, той) вече разувачаваме унитата в Нидерландия, инженерни науки. За целта сме се обединили няколко бъдещи инженери в Нидерландия в една група във Вайбър (за сега, може да сменим платформата), та, заповядайте,  инженери!

# 504
Привет, днес мина нашата първа РС за профилите.
Искам да попитам, при вас на какъв принцип се кандидатства за профили? Има ли класиране по успех?
Нас ни изненадаха неприятно, при заварено положение, че за даден профил ще се класират децата на базата на "бал", съставен от оценката по предмета за 9 и 10 клас, както и годишен успех за двете години. Тази мини кампания вътре в гимназията ми звучи стресиращо. Това с класирането по успех за профил има ли го някъде нормативно уредено, някой дали е наясно?

# 505
  • Sofia
При нас засега няма "конкурс". Има 5 комбинации от по 2 предмета и учениците заявяват първо, второ и трето желание. Три пъти в годината проверяват нагласите на учениците, за да се отриентират дали някоя от комбинациите няма да отпадне, а за друга да се наложат повече групи.

# 506
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Nadeto не знам за лагер на СМГ, но наборката ще ходи на такъв организиран от ПГТК, защото 18-то не прави лагери. Там ще има и деца от СГСАК и 119, поне тях познавам, може да има и от други училища.

# 507
  • София
Момичета, моят син ми говори нещо за летен лагер от Смг, той не учи там, и капарото било до този петък... някой нещо знае ли, не съм го разпитвала още, но първо не ми е ясно ако е официален лагер как ще има деца от други училища и въобще имам доста въпроси, някой случайно да е чул нещо по въпроса?
Моята девойка е 8 клас там и тяхната класна им е казала, че по принцип всяка година имат летен лагер. Тази година ако обстановка в страната позволява отново ще имат. Все още обаче нищо не се знае. Иначе до днес трябва да носят капаро за ски лагера на Пампорово, който ще е през пролетната ваканция, но той е само за учениците от 8 клас.
Относно профилите, в училището на сина ми няма класиране по успех. Всеки избира каквото иска. Вероятно ако има повече желаещи за даден профил, тогава може би ще се вземе под внимание успеха. При нас подаването на заявленията беше до вчера.

# 508
И в нашето училище няма класиране по бал за профил. Де факто ние ги избирахме в началото на 9 кл.

# 509
  • София
Привет, днес мина нашата първа РС за профилите.
Искам да попитам, при вас на какъв принцип се кандидатства за профили? Има ли класиране по успех?
Нас ни изненадаха неприятно, при заварено положение, че за даден профил ще се класират децата на базата на "бал", съставен от оценката по предмета за 9 и 10 клас, както и годишен успех за двете години. Тази мини кампания вътре в гимназията ми звучи стресиращо. Това с класирането по успех за профил има ли го някъде нормативно уредено, някой дали е наясно?
Ръководството е в нарушение.

Общи условия

Активация на акаунт