Изпитани сайтове за парфюми - декември 2021

• 95 802
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 105
  • sofia

снимката е малко нескопосана...нооооо...нямах търпение да споделя Simple Smile)
от sprayparfums са ми сложили 4 мостри,а при поръчката не бях написала нищо ...след това им писах съобщение, че искам точно две на BDK, но за съжаление не са ми ги прибавили...въпреки всичко съм доволна Simple Smile

# 106
Новите попълнения от черен петък пристигнаха. Montale Intense Cafe Ristretto беше последен тестер от Елинор и си помислих дали няма да се окаже проблемен. Нямаше празен ход и златистото на надписа по средата е почнало да се изтрива. Към аромата нямам забележки и не ми се занимава с връщане, но вече последни бройки няма да купувам.
Giorgio Armani Acqua di Gio Essenza от Парфимо - не знам откъде извадиха няколко бройки, но много се радвам, че се докопах до него, вече е напълно неоткриваем. За мен е класическият Acqua di Gio с много по-добра трайност, доволен съм от покупката.

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 15:08 от Valeri Cirilov

# 107
Записвам се 😀 Благодаря за новата тема !
 Аз много СИЛНО се надявам да приключа годината без да харча този месец, но надали.😀
Коледни желания нямам, но те възникват спонтанно.

Ама черни петъци ли бяха, оферти ли.Почти нищо не купих, освен един Crystal Noir 30 ml от Елинор. Ей така да си го припомня и понося.
Нищо интересно - какви ли не по-добри оферти имаше през годината. Нямаше какво да  ме изненада , освен цените в Парфимо - на тези какво им стана, Ковида ли ги порази,какви са тия цени?Вече почти не пазарувам от там, защото масово са завишили цените на абсолютно всичко, което ме интересува, и то с по 30-40лв отгоре.Все още ми изпада по някоя оферта , например тестера на La Belle Le parfum или един крем Payot дето дълго го дебнах там наличен и е почти 50% по-евтин, обаче всичко останало простоооо... 🤐 Гледам един комплект вчера на Jimmy Choo Man Blue - 70+ лв , а го купих пролетта за 43 лв.Либре Интенз беше 140 лв тестера по-рано през годината , сега каква е тая цена - почти навсякъде ми е по-евтино от Парфимо.😑

# 108
Valeri Cirilov, и моят тестер от тях беше без празен ход. Ако искаш го изтегли, да си знаеш

# 109
Няма гаранция, че като има повече от 1бр. ще пратят читав /т.е не ожулен и с празен ход/.
После като взема моя ще го притегля и ще пиша. Продукт е. Някъде четох, че е малко по-тежък от другите на марката.

# 110
Валери, честити да са ти! Това костенурче ще успее ли да си сложи малко Essenza за да се осввежи? Simple Smile Simple SmileSimple Smile

Добра цена, ако някой търси:  https://www.parfimo.bg/van-cleef-arpels-collection-extraordinaire-bois-dore-eau-de-parfum-za-jeni-75-ml/

# 111
Момичета, за парфюми шоп има ли някакъв код за намаление или за пхрва поръчка?

# 112
welkome /за -10%/. Безплатна доставка за поръчки над 10лв до спиди автомат. Пишете им в коментар към поръчката да премахнат доставката в случай, че поръчката ви е под 100лв.

# 113
  • До сърцето...
Valeri Cirilov, моят не е тестер, но също нямаше празен ход. Днес го получих, пратка нямаше опция "преглед", което е странно за Елинор, но може покрай този наплив да са недогледали.
Направих паралелен тест с отливката, която имам, засега няма разлика. Божествен е! Благодаря (ти си знаеш кой Kissing Heart )

# 114
Не ми се занимава с мерки и теглилки, тежи горе-долу като другите Монтали, които имам. Smiley Забелязах, че е сурер мазен, ще трябва да огранича пръскането по дрехите - със сигурност оставя петна.

Милен, костенурчето най-много да се добере до някой евтинджос тип Str8. Smile

# 115
  • София
Много ясно, че ще е малко по- лек. Нали са ми пръскали сто пъти и после си ги прибират в кутийките и ги продават.

# 116
Имам направена и потвърдена поръчка от скарлетбюти на 26.11.2021г и все още не съм си я получила. На някой друг бави ли му се също поръчката? Дали просто не са ме забравили 🤔🙄

# 117
Имам направена и потвърдена поръчка от скарлетбюти на 26.11.2021г и все още не съм си я получила. На някой друг бави ли му се също поръчката? Дали просто не са ме забравили 🤔🙄

Нормално е забавянето в момента.

При мен поръчка от 24.11, днес я взех.

# 118
Montale Ristretto intense cafe продукт, от Elinor.bg
Без забележки и очаквано с празен ход.
128гр. с щипката. За сравнение Sensual instinct 124гр. с щипката.

Ristretto Intense cafe

Sensual instinct

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 21:34 от mimoza7710

# 119
ScarletBeauty

до -20% намаление на грим до 06.12.

Заредили са някои изчерпани продукти.

Кодът promo15 - дава 15% отстъпка на цялата поръчка, като е активен само при поръчки като ГОСТ.

Приятно пазаруване!

Общи условия

Активация на акаунт