Изпитани сайтове за парфюми - декември 2021

• 95 814
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 120
Тоест могат двата кода да се натрупват?
Правилно ли разбирам?
(това вече си е оферта!)

# 121
  • виртуално
При мен не става на вече намалени продукти, дори и като гост

# 122

Да само на ненамалени.

# 123
  • Пловдив
Получих пратката от Spray Parfums. Поръчах на 24.11, днес ми я доставиха.
Впечатлена съм от презентацията. Не са ми сложили мострите, които заявих, но са добавили други, които не познавам и ще ми е интересно да тествам.
За момента това ми е топ чуждестранен сайт - бърза обработка на поръчката, бърза доставка, страхотна опаковка, подаръци.

Скрит текст:

# 124
Чакам пратка от Нотино. Още е в Спиди. Мога ли да я откажа като дойде, да я върна още в офиса на Спиди? Платила съм я предварително с карта. Разходите за доставката и връщането аз ли си ги поемам?

# 125
Чакам пратка от Нотино. Още е в Спиди. Мога ли да я откажа като дойде, да я върна още в офиса на Спиди? Платила съм я предварително с карта. Разходите за доставката и връщането аз ли си ги поемам?
При получаването на пратката не дължите нищо повече от това, което вече сте платили.
Относно връщането може да я върнете още в офис, т.е да я откажете на място или изобщо да не отидете да я вземете. И в двата случая предполагам ще си удържат разходите за връщането и ще ви преведат по-малка сума. Дори да отворите пратката пак можете да върнете продуктите. Ако не са с нарушена цялост ще ви върнат цялата сума без доставката за връщане предполагам. Ако са с нарушена ще ги преоценят. Вижте тук. Не съм връщала и не само към тях. Единствено имам една платена с карта поръчка към тях, която отказах преди да е обработена. Възстановиха сумата по сметката в рамките на до седмица, не помня точно. Не виждам смисъл да откажете да получите нещо, което вече сте платили и при положение, че точно към тях можете да го върнете в рамките на 90 дни след получаване. Според мен си изтеглете формуляра за връщане и го изпратете на имейл или отидете на поръчката в профила си и следвайте стъпките връщане/рекламация под самата поръчка. При всички положения ги уведомете за намеренията си.
https://www.notino.bg/garancia-vrashtane-na-pari/

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 20:19 от mimoza7710

# 126
  • София
Никой не казва, че BDK могат да се поръчват вече от сайта на Елинор. Grinning
https://elinor.bg/search?q=Bdk

# 127
  • Пловдив
А имаше ли актуален код за Елинор?

# 128
Никой не казва, че BDK могат да се поръчват вече от сайта на Елинор. Grinning
https://elinor.bg/search?q=Bdk

Каза и да ползвате код mid15 Simple Smile

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 20:35 от Milen™

# 129

Да само на ненамалени.
Усетиха се май... Досега всякакви кодове се комбинираха с всякакви намаления...
Към Нотино съм връщала веднъж - никакъв проблем. Възстановиха ми парите няколко дни (3-4) след като получиха обратно продукта. Разходите за връщането си ги поех аз.

# 130
  • Пловдив
Лелее, по-бърза поръчка никога не съм правила Simple Smile
Поръчах 10мл Tabac rose и Velvet Tonka.

# 131
Lucresia питах и аз преди 2-3 страници и ми отговориха,че като дойде СМС от Спиди има опция за отказ на пратката. Така и я отказах ,от СМС-а. Няма нужда да с еходи до офиса.

# 132
Лелее, по-бърза поръчка никога не съм правила Simple Smile
Поръчах 10мл Tabac rose и Velvet Tonka.
И аз Smile Благодаря на Милен и magicjo! Two Hearts

# 133
Цветенцето ми от SprayParfumes е пристигнало, поръчката ми е от 25.11.

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 20:58 от bubanka

# 134
Тъкмо влязох да ви кажа за BDK, но Миленски ме научи първо да поръчвам и след това да бия барабана 😁😁😁😁
Адмирации на Елинор, обещаха ми , че ще ми пишат веднага като ги качат на сайта, но бях на тренировки и чак сега успях, но важното е че УСПЯХ ❤❤❤

Общи условия

Активация на акаунт