Изпитани сайтове за парфюми - декември 2021

• 96 940
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 495
BoMarina, чета на сайта на Maison Violet, че има безплатно връщане, а от твоят коментар виждам, че пращат мостра на парфюма, който си купил в пълен размер - предполагам идеята е да тестваш мострата и в случай, че не се харесате с парфюма да го върнеш.
Сложила съм един Compliment в кошницата (след твоят съвет в другата тема да погледна и тази тубероза) и се колебая....
От моят опит, не винаги изпращат мостра на същият парфюм. От 3 поръчки, в две имаше от същия парюм, в едната 2 различени. Мостричките обаче са им доста евтини, както и доставката ско се поръчат само мостри

# 496
BoMarina, чета на сайта на Maison Violet, че има безплатно връщане, а от твоят коментар виждам, че пращат мостра на парфюма, който си купил в пълен размер - предполагам идеята е да тестваш мострата и в случай, че не се харесате с парфюма да го върнеш.
Сложила съм един Compliment в кошницата (след твоят съвет в другата тема да погледна и тази тубероза) и се колебая....
Al Georgieva Compliment и Carnal Flower  имат сходства - освен , че са красиви белоцветни букети:smile:, комбинацията  тубероза - ментол - евкалипт е силно отчетлива и в двата, въпреки че базите им са по-различни. В Compliment има повече гардения и съответно е по-кремав и мек и  макар да си е все така зелена и млада тубероза, базата му не е завива в плажна насока. Затова не съм сигурна, че ако имаш единия, ти трябва другия. Запознанството с парфюма на Maison Violet си заслужава,  особено предвид, че харесваш парфюми от типа на Carnal, но няма смисъл според мен да си вземаш и то насляпо Compliment. Ако имаш възможност  първо пробвай, за да се убедиш доколко разликите обосновават покупката му. Виждам, че Blue75 e писала вече - мострите им са на супер поносима цена.

# 497
Благодаря много blue75, BoMarina Flowers Hibiscus
Поръчах мостри и ще го мисля като пристигнат Simple Smile
Не очаквах да има толкова прилична цена за доставка

Последна редакция: нд, 12 дек 2021, 11:09 от Al Georgieva

# 498
Венера само миналата година по спомен имаха някакъв код. Никога преди не съм ги виждала да пускат такъв и тази година до сега също. Надявах се пак да пуснат, но уви за сега не чух за такъв.

Последна редакция: нд, 12 дек 2021, 15:07 от Lale_Lili

# 499
https://
В Parfium.bg

Използвайте -10% отстъпка при поръчка над 99лв.
Само днес, 12.12, до полунощ!
ПРОМО КОД ЗА -10%*:
KOLEDA10

Сайтът надежден ли е , поръчвали ли сте от него ?

# 500
  • Пловдив
https://
В Parfium.bg

Използвайте -10% отстъпка при поръчка над 99лв.
Само днес, 12.12, до полунощ!
ПРОМО КОД ЗА -10%*:
KOLEDA10

Сайтът надежден ли е , поръчвали ли сте от него ?
Ако сте прочели първа страница на темата ще знаете👌🏻
Тук не обсъждаме ненадежни сайтове😊

Последна редакция: нд, 12 дек 2021, 13:58 от astravera

# 501
https://vmzona.com/mobile/int.php?page=main&menu_id=2&su … mp;lang=1458-1459

Изненадах се като попаднах на това, не знаех че продават парфюми 🤔 някой цени са привлекателни

# 502
Цена без аналог на пазара:  161.99 лв. Christian Dior Sauvage Parfum -  тестет с капачака: https://parfium.bg/christian-dior-sauvage-parfum-2019-parfyum-za … -bez-opakovka-edp

# 503
Приятна изненада Не очаквах да продават и парфюми ще разгледам никога не знаеш откъде какво ще се покаже

# 504
Момичета и момчета, относно питането ми за автентичността...
Ето снимките, които можах да направя много набързо. 
Скрит текст:

При проверка на бач кода на J`adore и в https://www.checkfresh.com/ и в https://checkcosmetic.net/ излиза една и съща информация, че е произведен 09.2018. Аз не съм ги имала и не мога да преценя, затова се допитвам до вас.  Качеството на снимките е кофти, предвид телефона, времето и фотографа - и трите са гола вода Sweat Smile
Не съм ги купувала!

# 505
Здравейте! Имам нужда от вашето мнение по един казус, защото съм доста смутена и объркана. През октомври си поръчах вече спрения Miss Dior 2017 от Венера козметикс. Купих го насляпо, без да имам представа за аромата, понеже знаех, че го спират и исках да не го изпускам. Тестер е, дойде си с бялата кутия. Когато го пръснах, не ми допадна никак миризмата, но реших, че просто така си мирише и даже, когато ходих да тествам новия Miss Dior, ми се стори, че доста си приличат. Тогава дори не ми е минавала мисълта, че може да е менте. Оставих го в гардероба и почти не съм го докосвала. Преди няколко дни се намери жена, която пожела да го купи от мен. Днес тя ми писа, че от години познава и ползва аромата и моят нямал нищо общо с нейния и че е менте. Доста се обърках и чувството е ужасно, ако наистина са ми продали менте. Ще кача снимки тук, някой ако може по бутилката да гадае дали е менте, ще ми е от голяма полза. На гърба на бутилката има гравиран някакъв код, но е доста изтъркан и даже не мога да го разчета хубаво.
П.П. Ако някой от София е съгласен да се видим за 5 минути и познава парфюма добре, бих го донесла, за да даде мнение.

Скрит текст:

Здравейте, съжалявам, че ще го кажа, но парфюмът Ви е менте. Тестерските кутии са бели с черна щампа на името на парфюма , Not for sale, Tester. Не знам кой гад е пласирал толкова много фалшиви тестери с бяла кутия + принтирано листче, залепено на капака, така, излиза, че Герлан, Диор, Ланком и т.н. всички с едно и също принтерче принтират. Нямам много парфюми, но веднъж моя приятелка си купи такъв фалш от една известна фейсбук група за парфюми и като сравнихме с моя едновременно, купен от Германия - имаше огромна разлика. От тогава бяла кутия с принтирана бележка за мен е менте. Тестерските кутии трябва да изглеждат така, а не с принтирана бележка:
Скрит текст:

Най-интересното е че в тази най-известна група никой не реагираше на тези кутии, нито на белези на видимо фалшиви парфюми - например  надписът започва с Eau de parfum, a не с Dior Pure Poison Eau de Parfum. Не знам тук само се гледа да е евтино и очевадни белези не се забелязват, не го казвам с лоши чувства, нито се правя на нещо, просто ми става тъжно, че хората биват лъгани и няма кой да представи елементарни детайли, по които хората да се ориентират за фалшивите парфюми. Да се казва, че тази тестерска кутия е оригинална ми се вижда wishful thinking. Иначе шишето изглежда ОК на външен вид. Още веднъж се извинявам ако някой се е обидил от думите ми - просто като видите такава кутия - сравнете с оторизиран магазин - да видите, че има разлика в аромата. Желая Ви успех и не купувайте повече тестери от Венера! Има много по-надеждни магазини като Нотино, Парфюм бг и Парфимо.

# 506
Не съм толкова навътре с парфюмите като вас, но ...съм поръчвала тестер от парфимо-в бяла кутия си дойде, но си е траен, аромата е както трябва. От същият сайт поръчах 'нормален' парфюм, същата марка, същият уж, аромата е различен( подобен) и трайността е ..2 часа, а си пристигна с целофанчето даже. За мен кутията не е определяща, но пак казвам-лаик съм.

# 507
Едва ли кутията от Парфимо е била с лепенка. От там обикновено идват изрядни с черна щампа и всичко си им е наред. Аз говоря за лепенка върху чисто бяла кутия. Вашият такъв ли е ? Ако може да снимате?

# 508
Скрит текст:
Здравейте! Имам нужда от вашето мнение по един казус, защото съм доста смутена и объркана. През октомври си поръчах вече спрения Miss Dior 2017 от Венера козметикс. Купих го насляпо, без да имам представа за аромата, понеже знаех, че го спират и исках да не го изпускам. Тестер е, дойде си с бялата кутия. Когато го пръснах, не ми допадна никак миризмата, но реших, че просто така си мирише и даже, когато ходих да тествам новия Miss Dior, ми се стори, че доста си приличат. Тогава дори не ми е минавала мисълта, че може да е менте. Оставих го в гардероба и почти не съм го докосвала. Преди няколко дни се намери жена, която пожела да го купи от мен. Днес тя ми писа, че от години познава и ползва аромата и моят нямал нищо общо с нейния и че е менте. Доста се обърках и чувството е ужасно, ако наистина са ми продали менте.
Ще кача снимки тук, някой ако може по бутилката да гадае дали е менте, ще ми е от голяма полза. На гърба на бутилката има гравиран някакъв код, но е доста изтъркан и даже не мога да го разчета хубаво.
Скрит текст:
П.П. Ако някой от София е съгласен да се видим за 5 минути и познава парфюма добре, бих го донесла, за да даде мнение.

Скрит текст:

От гравирания бач на гърба излиза това
Скрит текст:
Аз също не съм на ти с фалшификатите, но все си мисля, че когато въведеш бач код от фалшификат ще изпише, че не съществува. Някой ако е по-запознат моля да сподели.

# 509
  • BG-DE
Е, че то този код може да го отпечаташ и хиляда пъти 😊 те хората фалшифицирали всичко друго та някакъв код ли ще им се опре 😊

Общи условия

Активация на акаунт