Изпитани сайтове за парфюми - декември 2021

• 95 784
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Имам позната, която така действа! Много е неин стил! Направо си я представих нагледно! Relaxed

# 76
Имам позната, която така действа! Много е неин стил! Направо си я представих нагледно! Relaxed
A каква е идеята, само да пробва парфюма ли?

# 77
Същата беше поръчала от Дъглас парфюм, опакован в празнична опаковка и панделка, но тя искаше да я махне, за да се увери дали това е искания от нея парфюм.
В крайна сметка не го взе, защото не вярваше…..звъня на номера на Дъглас, но никой не отговори, все едно в 17ч точно нея ще чакат.

Ама ми стана странно, това нормални действия ли са?

# 78
За мен това е нарушение на регламента и когато една стока е изпратена само с преглед, то служителите на Спиди/Еконт нямат право да позволяват и тест. Доста неприятно и дано Дъглас си потърсят правата.
Но скоро се чудех какво ще рече "преглед до 15минути" от parfium.bg.

# 79
  • София
Същата беше поръчала от Дъглас парфюм, опакован в празнична опаковка и панделка, но тя искаше да я махне, за да се увери дали това е искания от нея парфюм.
В крайна сметка не го взе, защото не вярваше…..звъня на номера на Дъглас, но никой не отговори, все едно в 17ч точно нея ще чакат.

Ама ми стана странно, това нормални действия ли са?
Е, не! Това вече е откачено! Ми да ходят в Дъглас, направо!
A каква е идеята, само да пробва парфюма ли?
Не знам. Тома Неверни! Weary

# 80
Направо не знам защо се мъчат тия хора с онлайн пазаруването. 🤦🏻‍♀️Че мъчат и останалите - куриери, чакащи на опашката клиенти...

# 81
Ох, много грозно. Много се напрягам от такива индивиди.

И нещо по темата, ако ви попадне Oud Wood на добра цена свиркайте Blush

# 82
  • София
Благодаря за темата, Радика Flowers Hibiscus
Успешни покупки и големи намалени на всички ни Flowers Four Leaf Clover

Дали сме попадали на тях?!
https://dnes.dir.bg/krimi/gdbop-udari-prestapna-grupa-oshtetila- … hazna-s-5-miliona

София, ул. Тинтява 22 е адреса на ментета. Ооо моя е грешката не били ментета съжалявам, че ви подведох.

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 21:00 от chanel19

# 83
Уау колко е малък света!
Това е точно до мен и го знам този магазин. Когато съм влизала не съм останала с впечатление че продават ментета. Само продавачката ме изгуби като клиент, защото беше супер надута и крайно неинформирана за парфюмите и затова скоро не съм ходила и не планирам да ходя там. А от вътре си изглежда като луксозно квартално парфюмно магазинче. Има комплекти, тестери на парфюми (истински тестер, не за продажба). Например там пробвах Stella McCartney - Pop, и разни други не толкова "Хай" парфюми.
Заинтригувахте ме сега с тази информация. Имам някъде снимки на магазина им отвън.

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 19:46 от Lale_Lili

# 84

https://dnes.dir.bg/krimi/gdbop-udari-prestapna-grupa-oshtetila- … hazna-s-5-miliona

София, ул. Тинтява 22 е адреса на ментета.
Вновината се казва, че не плащат ДДС, а не че продават ментета. Освен това не магазин, а организирана група вносители от които, явно е зареждал този и други магазини.

# 85
Едно време си мислех, че зад промоциите седят мислещи хора, но това отдавна е мит, отдавна!

Днес parfimo.bg правят смела промоция - коледна!

До вчера, парфюмът беше 354 лв. на редовна цена. Изведнъж коледната промоция му намали измислената цена от 403 лв. на 358,50 лв.

Или иначе казано "коледната промоция"  от - 11 %  е с  4,50 лв.  по - скъпа от редовната цена до вчера.

Браво parfimo.bg и да не четете, тук има много хора, които ще разберат вашата промоция.

# 86
Благодаря за новата тема! Нямам последни желания.. Simple Smile Не искам и да имам! Simple Smile))

София, ул. Тинтява 22 е адреса на ментета.
Вновината се казва, че не плащат ДДС, а не че продават ментета. Освен това не магазин, а организирана група вносители от които, явно е зареждал този и други магазини.
Също смятам, че магазинът не продава ментета! Споменавали сме го и преди в темата (магазинчето в Изток), дори мислех, че е на 1 стр. сайтът им. Аз го знам от приятелка, която пазарува от години там, на мен не ми е близо, но имам подарък от нея и парфюмът си беше ок.. сега не знам..

# 87
  • София

Казах ви аз на обяд, че само си мисля, че съм приключила с покупките. Да, ама не.
Делириум.

# 88
  • Варна
щяхда ви изпусна Heart
Благодаря за новата тема. Чакам от parfimo това:https://www.parfimo.bg/guerlain-l-instant-de-guerlain-eau-de-par … _campaign=product
Дано ми хареса.

# 89
След 12 дни чакане получих нещата от Скарлет днес.
Скрит текст:
                Цветът на балсама е почти прозрачен, с лек нюанс на сьомга 1 L'odissea. TF Noir Pour Femme е прекрасен и  TF Eau de Soleil Blanc също е хубав, идеален за лятото. Сенките на MAC пробвах на ръката изглеждат трайни. Всичко ми харесва Heart Искаше ми се да поръчам още червила, но с това чакане, едва ли, не съм от търпеливите.
             Понеже имаше питане за бачкодовете, моят Noir Pоur femme e с код А11 (януари 2021). Доколкото бях чула  края на 2020 са обявили, че спират няколко продукти, тогава не обърнах внимание, защото не се интересувах от нишови, но едва ли като обявят, че нещо ще спират - вече са го спрели, сигурно има някакъв гратисен период, пък и може и по-късно да е решено за този конкретно.

Общи условия

Активация на акаунт