Изпитани сайтове за парфюми - декември 2021

• 95 854
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 135
Успях един WOOD JASMIN да поръчам.

# 136
Хора, познавате ли ги тези парфюми или просто се водите по това, колко са екслузивни? Щото парфюм за почти 300 лева насляпо, ами мерси, после ако трябва да разменям, става невъзможно.

# 137
  • До сърцето...
Хора, познавате ли ги тези парфюми или просто се водите по това, колко са екслузивни? Щото парфюм за почти 300 лева насляпо, ами мерси, после ако трябва да разменям, става невъзможно.

Има минита по 10 мл на по-прилична цена

# 138

Има минита по 10 мл на по-прилична цена
Благодаря от сърце,  Радика!  Purple HeartАз съм на моменти/ само на моменти/  хазартен тип-или стрелям насляпо, ако съм убедена, че това е моят аромат по описание и имам моментната възможност да си позволя нещо по-така,  но 75  лева за 10 мл не ми се струва много прилично. Даже доста, доста неприлично. Но знам ли,  може и да не съм права.... Днес преглеждах наличностите, даже купих някакви кутии за съхраняване, ами не може повече от това като количество , преминати са всякакви граници. Време е за опознаване на наличностите. Честито на дамите с нови придобивки!

# 139
Аз също не смея да давам торба пари за парфюми на сляпо, защото обикновено нишовите са как да кажа - доста странни, нестандартни? Знам, че това им е смисълът, да са нещо различно от масовката, но при мен в повечето случаи е с отрицателен знак и оставам неприятно изненадана. А и за такива пари човек има наистина високи очаквания. Такава случка имах с няколко Byredo, по описания и пирамиди звучаха УАУ, четох възторжени мнения и накрая като ги помирисах Mojave Ghost и Pulp…ами никога не бих се пръснала с такова нещо и да ми го подаряват даже, какво остава да дам 300 лв. и нагоре. Добре, че тогава в последния момент се отказах от поръчка, пробвах първо, даже на един бях взела и имитация, а след това пробвах и оригинала и разбрах, че проблемът не е бил в имитацията 😃

Абе с две думи който го е страх от мечки да не ходи в гората 😆 На по-смелите им пожелавам повече попадения и по-малко разочарования!

# 140
Ех, лоши сте. Или Елинор са лоши, не знам 😄
То се е видяло, че за мен това е месец на BDK. Поръчах и Gris Charnel и това е! Познавам го от доста време и ми беше в уишлиста, с кода се получи добра цена.
Не препоръчвам водене по хайп-а не само за нишови, но и изобщо. Човек трябва да знае какво търси, какво в общи линии може да очаква, ако не знае, поне да е отворен за изненади. Но ако парфюмните предпочитания са в тесен кръг, по-добре на сляпо не.

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 23:19 от tuali

# 141
  • До сърцето...
...  но 75  лева за 10 мл не ми се струва много прилично. Даже доста, доста неприлично. Но знам ли,  може и да не съм права....
Всъщност, права си Grinning Но пак предпочитам да дам по-малко от 300 лв за непознат парфюм, независимо, че са 10 или 15 мл.

# 142
    Тези в Нотино направо се подиграват как пускат промоция за 3.12 пък 30 мин след 12 вече е приключила 🤣
[/list]

# 143
    Тези в Нотино направо се подиграват как пускат промоция за 3.12 пък 30 мин след 12 вече е приключила 🤣
[/list]

Беше приключена още в 00:01, спокойно.
И тези не ги разбирам. Дано поне те си се разбират.

# 144
Montale Ristretto intense cafe продукт, от Elinor.bg
Без забележки и очаквано с празен ход.
128гр. с щипката. За сравнение Sensual instinct 124гр. с щипката.

Ristretto Intense cafe

Sensual instinct

И аз купих Ristretto intense cafe от Елинор вчера,но не е моето за съжаление. Четох много хубави мнения във форума,но има повече роза за моят вкус... Жалко,исках да ми хареса, но май предпочитам Intense cafe, не ми се занимава с връщане и май трябва да го продам Confused

# 145
  • София
Благодаря за темата, Радика! Flowers Hibiscus
Аз както винаги пропуснала, та да попитам - имаше ли 10 мл от Rouge Smoking BDK в Елинор? Grinning И на каква цена са били 10 мл от Tabac Rose? Simple Smile
Гледам, че вече сте били зарадвани от Spray Parfums. Simple Smile При мен ще има забавяне, поръчах на 26.11, поръчката ми още не е обработена, писах им и отговориха, че парфюмът не е в наличност при тях и евентуално ще пратят в понеделник 06.12. Sad В сайта няма никаква индикация за това, стои си опция за добавяне в количката през цялото време. Бях с впечатлението, че работят само с актуални физически наличности, но явно не е така.
Silver Pearl, чудесен парфюм за закриване на парфюмната година е Anamcara Flowers Hibiscus, както и за откриване на новата година, както и за пролет... В общи линии съм обсебена от него! Simple Smile

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 03:23 от Klodilia

# 146
По 75лв бяха 10мл преди код.

# 147
Само днес в календара на https://essenza-nobile.de/?clearcache

Код : PD175 и получавате безплатно 17.5ml травъл парфюм на PUREDISTANCE , при покупка на парфюм над 100 евро,

# 148
  • София
Klodilia, нямаше 10 мл. Rouge Smoking, когато отворих сайта. Не знам дали е имало по-рано.

# 149
От всичките BDK имаше бебчета по 10 мл.

Общи условия

Активация на акаунт