Изпитани сайтове за парфюми - декември 2021

• 96 928
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 420
НУКИ, офертата на ми харесва и на твое място бих се въздържала от покупка.

Относно Скарлет и продуктите с изтекъл срок - търсете си правата хора!
Това са бракувани продукти, които вместо да отидат в боклука се продават в България. Гадно е, да не сме втора ръка хора?
Моят горчив опит е след еднократна употреба на стара/или недобре съхранявана пудра/ лице и деколте ми се покриха с гнойни пъпки, които лекувах повече от година и си беше ходене по мъките - натривки, антибиотици, мазане, пазене от слънце, никаква друга козметика,    нон-стоп пране, гладене, т.н.

Frederic Malle имат един комплект The Essential Collection White Flowers, 5x7ml - ако ги мернете някъде на промоция ще съм благодарна да споделите 🌷

# 421
Моят казус със загубената пратка от ausliebezumduft продължава. Нямам думи колко са нагли Спиди! След предълга комуникация и показване на съдържание и стойност на пратката, показване, че телефонът ми там е верен, но при тях магически става грешен...и накрая пратката ми някак е разписана незнайно от кого (не е моят подпис в електронния запис) и маркирана доставена, сега ми предлагат да си отнеса прблема към DHL, защото те били посредник между търговеца и спиди и "явно" от тях е проблема. И ми предлагат да ми възстановят 15 ЛЕВА, за пратка на стойност 74 ЕВРО! Викам, за какво точно да се оплача на DHL или търговеца, при положение, че вие сте я затрили, нямате ми уж телефона, уж сте я доставили, че и някой, незнайно кой, се разписал от мое име! Нямам думи!

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 11:52 от tuali

# 422
Ех... начетох се и се напатих тия дни на неразбории от такъв характер! Дано това поне ми секне малко ентусиазма за безконечно пазаруване.
Tuali, дано се намери решение! 🤗

# 423
Здравейте,
Насочила съм се към два парфюма:.
1. Thierry Mugler - AURA Edp
2. Montale - Sensual Inatinct Edp

AURA в момента я има на много изкусителна цена във Венера Козметикс, но се чудя дали може да се има вяра, че ще е оригинална.

Някой поръчвал ли е някой от тези парфюми и можете ли да ми препоръпате сайт? Simple Smile

# 424
Моят казус със загубената пратка от ausliebezumduft продължава. Нямам думи колко са нагли Спиди! След предълга комуникация и показване на съдържание и стойност на пратката, показване, че телефонът ми там е верен, но при тях магически става грешен...и накрая пратката ми някак е разписана незнайно от кого (не е моят подпис в електронния запис) и маркирана доставена, сега ми предлагат са си отнеса прблема към DHL, защото те били посредник между търговеца и спиди и "явно" от тях е проблема. И ми предлагат да ми възстановят 15 ЛЕВА, за пратка на стойност 74 ЕВРО! Викам, за какво точно да се оплача на DHL или търговеца, при положение, че вие сте я затрили, нямате ми уж телефона, уж сте я доставили, че и някой, незнайно кой, се разписал от мое име! Нямам думи!

Ей тук кратичко : https://www.speedy.bg/bg/opinions им обясняваш с 1, 2 и 3  и има казваш, че искаш да оспорваш подписа. Има съдебен начин и правово е разрешимо. Ако са злоупотребили, или който е, ще си понесе отговорността.

# 425
tuali, изпратете жалба и в Комисията по регулиране на съобщенията с копие до Спиди.

# 426
  • София
Здравейте,
Насочила съм се към два парфюма:.
1. Thierry Mugler - AURA Edp
2. Montale - Sensual Inatinct Edp

AURA в момента я има на много изкусителна цена във Венера Козметикс, но се чудя дали може да се има вяра, че ще е оригинална.

Някой поръчвал ли е някой от тези парфюми и можете ли да ми препоръпате сайт? Simple Smile

Ако познаваш Монтал, няма да се колебаеш кой от двата да вземеш. Ако обаче не го познаваш, имай
 предвид, че без проба ще ти е малко странен. Това е изключително обсебващ и излъчващ с дни парфюм.
Сигурна съм, че Аура е по-безобиден.
https://parfium.bg/montale-sensual-instinct-uniseks-parfyum-edp
https://elinor.bg/product/montale-sensual-instinct, с код цената става атрактивна.
https://www.ivis.bg/%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%84%D1%8E%D0%BC%D0%B8/m … /sensual-instinct
с повече ровене, може и на още места да се намери, предполагам.

# 427
Игривата Слива, а неее, хич не се колебая. Взимам ги и двата. Grinning
Просто исках да чуя мнения за сайт, от който мога да имам доверие, че ще са оригинални продукти.
Четох вчера ревю в Google за Montale Roses Musk, и момичето твърдеше, че след като е получила поръчката си от Prfimo, е сравнила с оригинала на своя приятелка и е било очевадно, че е имитация. Та затова питам тук, дали някой има опит с тези парфюми от конкретен сайт. Simple Smile

# 428
Seti beti, Milen, благодаря ви за идеите! Ако продължават да се правят на ударени, точно това ще направя.

# 429
  • София
Игривата Слива, а неее, хич не се колебая. Взимам ги и двата. Grinning
Просто исках да чуя мнения за сайт, от който мога да имам доверие, че ще са оригинални продукти.
Четох вчера ревю в Google за Montale Roses Musk, и момичето твърдеше, че след като е получила поръчката си от Prfimo, е сравнила с оригинала на своя приятелка и е било очевадно, че е имитация. Та затова питам тук, дали някой има опит с тези парфюми от конкретен сайт. Simple Smile
Не се съмнявай във Венера. Те са от години на пазара и нямат ментета. За Монтал, от където си избереш. Успех!

# 430
Seti beti, Milen, благодаря ви за идеите! Ако продължават да се правят на ударени, точно това ще направя.

Ти чакай още, чакай, букет цветя ли чакаш да ти изпрати някой и да извика - аз бях! Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Пускай си рекламацията, пък после ги чакай да се правят на ударени.

Най - много някой от дубай да ти изпрати парфюма, отколкото те да се самосезират. Simple Smile

# 431
  • Бургас
Леле! Да похваля Нотино. Поръчка от вчера на обяд дойде днес в 8,30. Куриер - Спиди, ако все пак има някакво значение.
И да се оплача, че днес парфюма е 5 лв по-малко. Следя го от месец, че е за подарък, хич не е кой знае какво, но щях да спестя доставката.

# 432
  • виртуално
Поръчах се един Bonbon 10мл от нотино за 25лв.
Много обичам такива минита, супер удобни са за чанта

# 433
  • София
Tuali, Спиди очевидно си имат разписана процедура за такива казуси, но вместо да се свестят и да ти разрешат проблема, за да не се стига до жалби, се правят на ударени и говорят глупости - каква вина имат АусЛиебе или DHL, че Спиди не знаят какво правят? Страшно безочие! Също ми е много интересно как са доставили предполагаемо на твоя адрес, ама не на теб? Другото, което ми се струва нелогично - на мен ми искат или ПИН, или лична карта при получаване на пратки. Как така тази пратка е доставена на лицето Х без никаква верификация? Страшно много грешки са направили по веригата и вместо да ти помогнат и да се извинят, те размотават - при това положение не трябва да ги щадиш според мен. Успех, надявам се да те обезщетят изцяло (не само с 15 лв Rolling Eyes)! Flowers Four Leaf Clover

# 434
Happy Day CLINIQUE: 40% отстъпка на всички продукти!

20% на комплекти

Важи само за физическите аптеки МЕДЕЯ.

Общи условия

Активация на акаунт