Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 84 856
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 1 140
Кло, може и да се е объркала. Но неприятно, да.

Давам стотачка, на който накара хлапето да легне или поне да спре, да иска нещо. На ръба съм, а не ще да ляга. 🤯

# 1 141
Кло, не прочетох какво те е извадило от зоната на комфорт, но те гушкам силно.
Скан и за теб сърдечна прегръдка, не зная какво да кажа...
Със закъснение - честит имен ден на прекрасната Нахалница, да е здрава и щастлива и да държи мама в кондиция Simple Smile Уишче, сори за закъснението, но съм живи мощи...
13, сили и търпение...ще го израсте Килеша Hug
Имам врати! В събота ги сложиха, днес монтираха первазите.  И бояджията дойде, да оправи щетите след монтажа. Убих се да чистя, след каторгата естествено. Мама е паднала и си е ударила жестоко ръката, не е синя, а направо черна. Но поне не е счупена. Програмата ми е зверски гъста, втора седмица не успявам да се добера до фризьор и се развявам като избухнал бойлер.  Мъчи ме главобол и безсъние, вчера си легнах в 5 сутринта и станах в 8. Вече минава полунощ, а няма признаци, за заспиване. Мелатонина ми предизвиква световъртеж и ендокриноложката ми се накара, че съм си го предписала. Не бил подходящ за хора с проблеми с щитовидната жлеза.
Сис, дано е по-добре Беболина Heart
Сиросче, задръж стотачката и ми прати малчо, явно и на двама ни не ни се спи Simple Smile
Якче, ти си голямо сърце  Heart  Хора като теб ми връщат вярата в човешкото племе.

# 1 142
Легна най-сетне, но и аз като теб, хем не спах снощи. Утре ще е разкошшшшш.

# 1 143
  • Германия
Кло, прочетох но не можах тогава да пиша, че говорех с момчетата. Може би е време да ги научиш да проверяват. Няма да пиша подробно, защото ти си редактирала. Аз също щях да побеснея в този случай и не бих го оправдала с грешка.

Сис разбирам те, но мога само виртуална прегръдка да ти изпратя.

13, не ми говори, моя е вече на почти 19 ама си е пубер от време на време и само той може да ме изкара истински от кожата ми. А как мога да викам, не е истина, взела съм страха на немците комшии, за тях нашият език така или иначе звучи все едно се караме, а като врякна и почна да нареждам застават мирно.

Карамелка, много се радвам че ремонта започва да се нарежда. Лошо за майчето ти, дано бързо да и мине.
За другото грешиш. Просто в случая ми е засегнато вроденото чувство за справедливост на стрелец. Ненавиждам мъже - емоционални манипулатори особено когато използват децата за игрите си. Побеснявам. А и мацката си я харесвам от преди. На мен преди година така ми подадоха ръка и то непознати хора, но аз бях само финансово затънала.

Пращайте ми децата, които не искат да лягат рано, но сутрин ще си ги прибирате ако не спят до късно. Синчето ми като беше бебе, много бързо му напаснах режима да е в 1-2 през ноща последно кърмене (защото това не го броя нощно,  а това в 6 ми беше кошмара) и после спеше до 10. Златно дете си имах, не като сега

# 1 144
  • France
И аз не мога да заспя. Горещо ми е, въртя се, ходя през 5 мин до тоалетната... писна ми. А съм гроги
Скания, замислих се дали може да те следи чрез фишинг? Май засили тормоза откакто почна курса по програмиране. Имах бивша колежка, която най-случайно беше открила, че има spy програма в айфона си. Беше занесла и лаптопа и на него имало.
Искам нещата при мен да почнат да се оправят. Искам, Искам, Искам.

# 1 145
Фил, орисвам те да се  наспиш и каквото трябва да се оправи!
оЧо не ми се затваря, таласъм и половина. И нервата ме хваща, щото ми се спи, а не става.

# 1 146
  • France
Пу, дано! Лягай и ти. С телефон в ръцете е още по трудно.

# 1 147
Това с неспането е няква епидемия май...аз се събудих в 3, голямото чаве в 3,40 и като  почна ено въртене, едно църкане, едно чуруликане - няма заспиване. Добре, че малката спи като пор. Днес ще бъде теееееежък ден...

# 1 148
Наистина е епидемия някаква безсънието. Поне днес съм си къщи.
Хайде, добро утро!

# 1 149
  • София
Добро утро!
И аз недоспала. Будя си се малко след 3:30 и това е. Старост.
За малко да се джаснем челно тази сутрин, та като с вълшебна пръчка на ММ му мина пунднята. Ама защо трябва да стане нещо такова?

# 1 150
  • Пловдив
Добро!
При нас го обръща на сняг и затова за недоспалите /май станахне доста/ слагам още кафе... Simple Smile

# 1 151
Такъв прекрасен мокър сняг се сипе при нас. Доживях да го видя във Филибето. Последната яка зима беше 2011-2012. Като наваля през януари и се стопи към февруари. Но е топличко, температурите са положителни.

# 1 152
Почти не спах тази нощ! Беболина се будеше често със запушено носле и плакахме и двете,а когато успяваше да заспи беше върху мен и не смеех да мръдна. Сега спи сладко до баща си и диша по-леко,дано най-лошото е зад гърба ни! За мен кофа кафе и отново на работа 😫!
Скрит текст:
Как се получава така,че все работя и все нямам пари ,не мога да си обясня 🤦
Искам и аз сняг пък 😫

# 1 153
Сиси, от един клуб сме, май всички.
Ей сега и едни 150 кинта на апартамент, точно преди Коледа трябва да хвърлим за авариен ремонт на сградата, умножено по три и отидé.

# 1 154
Сиси, дано вече да е по-добре Беболина.
Всички сме в тоя отбор, щото с работа не се става богат, по ягодите...
Здрави да сме!

Тихо се сипе сняг тук, да видим ще сколасам ли днес да излезем да се повъргалят кой в снега кой в локвите.

Общи условия

Активация на акаунт