Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 219
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 1 125
Той се погрижи за това, а и развода и попечителството са две съвсем различни неща. Имам няколко консултации вече. Ще го мисля и още. Hug

# 1 126
  • France
Зависи бракът под какъв режим е подписан и има ли предбрачно споразумение и какво. Постфактум почти нищо не може да се направи.

# 1 127
Скан,сви ми се сърцето! Дано намериш изход от тази ужасна ситуация 🤗!

Нослето на Беболина тече като чешма. Мрънкоти за всичко и повтаря само мама гуш 😢. В това състояние трябваше да се обърна и да изляза за работа . Сега съм се свила в магазина и тихичко си рева!

# 1 128
  • Германия
Скания, ти в Гърция ли искаш да останеш или няма значение страната, като му оставиш децата. И определена работа ли искаш. Мога да ти предложа един вариант, който ще ти даде финансово спокойствие за колкото месеца решиш, но е в Германия. Работата не е престижна, но за стабилизиране на положението става. Ако искаш пиши ми на лични. Не искам тук да пиша подробности. А да уточня, не става въпрос за най-древната професия, това в кръга на шегата.

# 1 129
С всеки път се убеждавам все повече и повече,че този е психопат от класа.Съвет не знам какъв да дам, момичета са избрали всичко.Съчувствам ти,Скан 🤗
Дребния вече го бива,мен не,нос чешма, кашлица до прегракване.Поне домашните ще са доволни,че не мога да вдигна високи децибели,без да грача.Ще отивам да си взимам още хапове,и да се долекувам с винО.

Последна редакция: вт, 14 дек 2021, 08:11 от Ренко

# 1 130
  • sf
Аз бих дала един съвет, ама не е много хуманен.

# 1 131
Не преди да измислиш убедително алиби, Донси.

# 1 132
  • sf
Има си професионалисти 🤪

# 1 133
Скан ❣Съжалявам, че преминаваш през тази гадост. Аз подкрепям мненията за адвокат и ако трябва ще съберем каквото е нужно. Сигурна съм, че ще успеем. Не го приемай като нищо друго , освен като приятелско рамо. Знаем, че си умно момиче, не се обвинявай и тормози излишно. Достатъчно си го правила досега. Гаранция за нищо няма и това , че си зживяла и създала семейство с абсолютен психопат не е причина да се самобичуваш и чудиш сам- сама как да изкреташ.
Съвета ми- приеми протегнатата приятелска ръка. Ще се радваме!

Бивам...
Чета ви. Но!
Пубертета на килеша не е пубертета на щерката. И честно казано съм изненадана. Даже ме е яд, че сама не се светнах по- рано. Абе,13, аланкоолу.. нали си знаеш, че при мъжете всичко, ако изобщо се случва,е по- късно.. Ами вече знам. Игра на нерви, тактики, чуденки правилно ли е, не ли? Опити хем да си поддържам репутацията, хем това пък да не му се сторва, че много съм строга. Голяма игра става... това ми отнема 18 от 24 на ден. Изнервя ме, плаши ме..нямам план, решение и се чувствам в нищото.
Гадна работа с две думи.
Затова чета ви, но само сега ми дойде музата. По темата толкова.
Иначе в сряда съм на бустер и ще сложа Пфайзер май. За Модерна се гласях,,но чета от последната за повече по- бурни емоции им причинява. А такива си имам и без бустер. Всъщност килеша е бустер номер едно🤬

Последна редакция: пн, 13 дек 2021, 18:08 от Thirteen#

# 1 134
ММ ме изнерви страшно,ама страшно много! Ако човечеството разчиташе на бащите да гледат децата щеше да сме се затрили от лицето на земята като вид!

# 1 135
Скан,прегръдки мила.
Търти, и за теб гуш!Толко ли е зле с тия килеши?Ужас.

Преди няколко страници коментирахте кашончета с бири,та зачудих се и аз за подарък на недовършения,обаче гледах някакви за по 80-90-100лв.,туй заслужава ли си?Бира е все пак. Thinking

# 1 136
Лайла, тези в Кауфланд бяха по 20 лева за 6 бири. Не зная дали ги има още, но е много вероятно.

# 1 137
Аз тези същите от Кауфланд ги видях онлай в някакъв магазин за бира - 25 лв мисля, че струваха там.

Ще ми се пръсне главата. Пих аналгин, но няма особен ефект. Аман вече.

# 1 138
Скания, на мен ми иде да го довърша твоя бивш недовършен! Всичко се връща,  и дано да е по-скоро. Знам, че не е хубаво да се говори и мисли по този начин, но някои хора напълно эаслужават да бъдат цапардосани от тежката ръка на съдбата.
Честито на патерици на Нахалницата!
Двата почивни дни между много мързел и спане успях да смесят и ОИ.
Баклавата, мога да си я похапна-скромничко, ей така цялата тава. 😇

# 1 139
Бясна съм.

Последна редакция: пн, 13 дек 2021, 23:03 от 💙 Clo 💙

Общи условия

Активация на акаунт