Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 181
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 1 215
А, да. тиква със заквасена сметана и аз много уважавам.
Бъръльо, няма рецепта Пека тиквата натюрлих, поръсвам резена с каквито сирена имам и ям. А печените батати, пробвай ги поръсени с пушен пипер. Мнямм!

# 1 216
Как ми вдигна кръвното недовършения!
Прибира се с думите "Х ни покани на рожден ден, ама знам,че ти няма да искаш да дойдеш " .
Викам Аха,значи ти ще отидеш ? Отговора е Еми да,кво толко ??
За капак майка му ми праща статия,чието заглавие гласи : " Мъж се задържа с купон,а не с биберон" Flushed
Ето кво било,пък аз да не се сещам..

# 1 217
  • Пловдив
Лейла, а ти мислеше за подарък..още вчера щях да ти пиша, че не заслужава.

# 1 218
За капак майка му ми праща статия,чието заглавие гласи : " Мъж се задържа с купон,а не с биберон" Flushed
Ето кво било,пък аз да не се сещам..
А,не,кажи честно,че се бъзикаш 🤣🤣🤣🤣

# 1 219
Лайла,🤦!

# 1 220
  • Германия
Уши с този магически уред, ще вземете и мен да ме запалите, отивам да го проучвам. То аз няма да се възползвам от него, но да го подаря на момчетата ми. Ще прочета дали ще им улесни живота и то най-вече на синковеца, че той основно готви. А от към ток има ли полза пред обикновената готварска печка.

Веселинкова и тя да вземе да се разпише, нещо май ми се губи напоследък, само палчета слага.
А и Добри се изгуби, къде изчезна и тя

Layla, ще си замълча относно недовършения, а относно неговата мама, бих намерила някоя статия подходяща за нея.

# 1 221
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Пиле с праз, по рецепта на Сирос, ама с чедър и сметана.
Поне да сготвя, като всичко друго е омармаладено.

# 1 222
Бабче, зависи какво готви.
Специално за този вид комбиниран има отзиви, че му е малък капацитетът на еър фрайъра.
Аз съм с отделни, но инстант пот ползвам от около 4 години и за мен е много удобен уред. Откакто го имам крок пота съм го пускала има няма 3 пъти, два от които за бульон, защото е по-голям. Иначе и него си варя под налягане. Бавното готвене на инстант пота съм пускала дали има и два пъти. Под налягането напълно измести бавното у нас.
С изключение на су вида. Там ММ пуска някои видове телешко на 12-24 часа. Ама това си е неговия ресор.

Та след толкова писане зависи какво ядат твоите мъже - виж дали само инстант пот или само фрайър няма да им е по-удобно

Лайла, а можеш ли да го спреш твоя? Поне свекито блокирай.

# 1 223
Лайла, защото не го контрира с това, че без да знаеш си имала планове за вечерта и само си го чакала да се прибере за да му оставиш детето!? Честно, аз щях да изляза, ако ще само да обикарям по улиците или да си чета кника в някое кафе, даже и сама не ми пречи да си вечерям в някой ресторант, ама от инат нямаше да му стоя!
Печена тиква, много обичам с микс от зелени салати, бяло и синьо сирене, сушени смокини (стафиди, червени боровинки), запечени тиквени семки (орехи) и пармезан Yum

# 1 224
  • Германия
Аууу, пилето с праз колко апетитно изглежда, добре, че съм вечеряла.

Я ме светнете, колко литра е по-добре да се вземе. В големия предполагам, че може да се готви и по-малко количество. Давайте съвети.

Ули, видях, че си писала докато аз се включа. Обичат супи, всякакви манджуляци, яхнии, оризи, картофи и тем подобни. Хубавото им е, че едно ядене могат да го ядат и 2-3 дни, не е нужно да готвят всеки ден

# 1 225
Ох, Лайла, газ да те няма от къщи. Бегай на разходка из улиците ако щеш, ама го остави да се грижи една вечер той за детето. От-до.

# 1 226
Сали, това звучи много вкусно.
Лайла, свекърва ти е патка. Извинявам се на патките, че ги обидих.

# 1 227
С риск да прозвуча като някоя патка,аз тук му вадя най-кирливите ризи,иначе не е толкова черен.Като в никакъв случай не оправдавам действията му,нито сегашните,нито предишни.
Веднага след изказването си,размисли и се усети,че не започна правилно разговора,ама кво от това.Самия факт, че той вече си е намислил какво да прави ме вбесява.
А най-дразнещото винаги е било това,че му е много трудно да води диалог.Ето дори след подобен спор и караница,аз съм склонна мирно и кротко да обсъдим ситуацията,така че да ни устройва и двамата.Ма не ,аз съм нервна,зла и т.н. и край,нямало да говори повече.

Реших да се оттегля в спалнята с книжка и чаша вино и се сетих,че ми изгоря нощната лампа.Б@ти късмета!

П п Не става въпрос за тази вечер,а някога си.В събота,например,не слушах добре Grinning

# 1 228
  • sf
Малко преди 21:30, а аз вече съм в леглото. Утре  в 4:50 ще звънне гадта. Ама още малко и иде ваканцията.

# 1 229
Бабче, инстант пота значи със сигурност, вече прецени дали комбиниран или не. Предимството на комбинирания е, че можеш да запечеш. Признавам си честно и незапечени си ги изяждаме.
5.7 л ще им е напълно достатъчен. Не, че в големия не можеш да сготвиш малко, но си заема място най-малкото.

Общи условия

Активация на акаунт