Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 229
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 1 230
  • София
А, да. тиква със заквасена сметана и аз много уважавам.
Бъръльо, няма рецепта Пека тиквата натюрлих, поръсвам резена с каквито сирена имам и ям. А печените батати, пробвай ги поръсени с пушен пипер. Мнямм!
Ама Уиш, какви сирена? От бяло саламурено, през ементал, чедър, козе или рокфор има значение. Обичам всичките. Грух.
За бататите имам пушен пипер, мерси, ще се пробва още тази вечер.

# 1 231
Ся...всички знаете, че аз прихождам и то рядко, ама да кажа на Уми -

Значи, преди (учтивост към мене си, няа определям) години се сдобивам с втора книжка. Кола все още йок. Спя при гаджето, ставам неприлично рано и ще бягам вкъщи, че деца ще водя на училище. Викам на младежът - дай малко кеш, не ми стигат за такси, а той - ъъъ, на масата е ключът за колата, това имам. Леле, страх, леле ужас...ама неволята е голяма работа, качих се и още не съм слязла от колата 😄

# 1 232
И аз се ориентирам към ранно лягане.

С риск да ви скандализирам, ама никога не съм разбирала драмата някой да излезе без половинката си. Като разбира се това удоволствие не е резервирано само за единия. Особено, като има бебе. Ами в общия случай няма как да се излезе семейно. Излиза единият, другия път той ще дондурка и така, докато не поотрасне бебето.

# 1 233
Ама излизането БЕЗ половинката си е задължително. Нали иначе ще се задушим един друг?

О, Шугър, я не минавай така по терлици! Докладвай как е Джони. Снимка на хубавото дете, моля!

# 1 234
Попи, аз не знам дали някой се възмути, че той ще излиза сам. Аз лично се възмутих, защото го е решил сам и просто го съобщава.

# 1 235
Лейля, ТУ е за бой, а за свекито, бих последвала съвета на Бабчето.

Съншайн, сипи си. Hug Рецептата е на Сали обаче.

Бабче, моят е 6л. И много и малко готвя вътре. Пък как става оризааааа за 9 минутки.

Мързел, нещо и на мен не ми върви червеното. Тежичко ми идва последните две три години. ЕГНто нещо...

МУ си идва. Ще престои цял месец Flushed Head Band Dizzy Face Хем го чакам с нетърпение, че да поговоря с живо човешко същество и да ме отмени с детето, хем знам как след някой ден, ще стане нервно положението. Поне каза, че носи два кашона гюлвайн и половин ремарке сирена. Ще се утешавам.

Попи, нещо се губиш.

Много брЪже пишете. Не мога, да чета толкоз брЪжко.

# 1 236
Тъкмо щях да влизам в банята и съм на тръни. Голямата не се е прибрала от тренировка. Сега съм ни напред, ни назад. Чакам я да звънне или да пише. Дали ще я прибирам или ще се приготвям за сън и аз.

# 1 237
Значи, аз без бой си признавам, че на мястото на Лайла, ако получа това чудо за купона и биберона, тръсвам бебето на свеки, заявявам ѝ "На ти биберона, аз отивам на купона" и излитам навън с 200. Не блъфирам. Точно толкова ми е акъла и ще го направя като стой та гледай.

# 1 238
  • Пловдив
Гюлвайн е...? Blush

Аз в тия дъждове отказах да водя на треноровки синко..м не.

# 1 239
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
sugarfree, чела съм те в другата тема, нямам идея каква ти е историята, но много ми харесваш виртуално Simple Smile

# 1 240
  • Mediterraneo
Червено вино с подправки, греяно.

# 1 241
  • Пловдив
Червено вино с подправки, греяно.
кат го написах загрях, че вайн на швабски сигур е вино, ама... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 242
Тук телефонът е помагал предполагам Simple Smile глювайн Simple Smile греяно вино демек.

# 1 243
Едва ви настигнах. Чудя се в коя от всички обсъждани теми да се вмъкна, като главата ми е камбана. Ден чудо беше. Като се почна с гадно пътуване и трафик с катастрофа, мине се през неочаквано обаждане, което предвещава предложение за работа и се стигне до вечерно съобщение, че ще ми правят баница, да съм станала утре рано, ще ме чакала пред вратата Flushed
На Уми сте й казали все умни неща, гласувам с две ръце за тях.
Съншайн - толкова апетитно изглежда пилето с праз, ммммм.
Ренко и другите болни да оздравяват.
И да, много бързо пишете!

# 1 244
............

О, Шугър, я не минавай така по терлици! Докладвай как е Джони. Снимка на хубавото дете, моля!

Добре, сравнително с каквото беше. Има много какво да се желае. Но! Той е жив, аз съм максималист, все ще се срещнем някъде. Малко загадъчна снимка, но те повечето са му такива последно време

Коледно и вълшебно да ви е Hug

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 15:58 от sugarfree

Общи условия

Активация на акаунт