Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 234
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 1 245
Сладко вино, Мисти.
Тарталета ме е изпреварила. Аз го пия ледено. То пише на швабски, не знам дали се грее. МУ го оприличава на ошав.
Елифко, ще дойда и аз рано, може ли?

# 1 246
Именно тук откривам грешката в себе си.
Аз нямам нищо против да излиза сам,както и той никога не ми е отказвал да се грижи за детето,ако аз искам да отида някъде.Моя проблем е ,че аз наистина никъде нямам желание да ходя,било то сама или не.Вместо това съм му казала,че предпочитам да се прибере по-рано и да ме отмени с детето,докато аз също съм вкъщи.Това,обаче се случва рядко.

Съдържанието на статията не е лошо,но не беше в правилния момент.Казах и ,че нямам никакво намерение да задържам който и да е мъж,пък било то и мамин златен. Grinning

Ей,как се разписахте!По-добре за вино и манджи,че то тия битовизми край нямат.

# 1 247
Какво голямо момче е станал! Да му нацелуваш и намачкотиш бузите сладки!

# 1 248
Сиросче, изненадА ме със студения глювайн Grinning много Simple Smile

# 1 249
Уиш, същото си го помислих и аз. “Мислех, че не ти се излиза.” - Как да не ми се излиза, я организирай майка ти да гледа любимото внуче.”

Ули, ами то така се излиза. Решаваш и съобщаваш. Joy Който първи си заплюе излизанката, за него си е. 

Сирос, чета ви, ама много не ми се пише. Ни спокойни дни, ни спокойни вечери напоследък.

# 1 250
Ми Ули, като не знам швабски, така е. Satisfied

Шугър, сладур си имаш. Да е здрав!

Мисти, Ени, почва ВЛАДКО на 4.01. Purple Heart

Попи, да минава неспокойното Hug

# 1 251
Влизам в темата,очаквам спорт и спортни натури... да се лее пот,  пардон, вино 😅 аате? те? То не са тикви, крем- карамели..пилИ с праз 😳 и една заблеяна свекърва 🤪
Лейла, я питай твоето " съкровище" далЕ този биберон си го найдила на пътя и сама ли си го сътворил? Дано не стана такова нещо 😜🤫
Уми и аз. Давай докато е топло, повярвай после все по- трудно ще ти е. Моя бивш книжката я имаше за библиотеката...мда.
Наздраве с едно Шуменско.
Днес килеша с две шестици. По руски и английски...ама що все по трудния начин трябва да е и докога? Неам нерви 🤨

# 1 252

Ули, ами то така се излиза. Решаваш и съобщаваш. Joy Който първи си заплюе излизанката, за него си е. 
JoyJoyJoy
А другия път другия чака на нисък старт на вратата Simple Smile

Лайла, аз те разбирам чудесно. Ако редовно се бави не се прибира навреме си е много тегаво

# 1 253
  • Sofia
Шугърче, Джони е ПРЕ-КРА-СЕН! Голямо момче, колко е пораснал! Ще се "срещнете" и още как!
Зачетох се тази вечер. Много теми сте подхванали.

# 1 254
Сиросче Hug като те чета в какви часове се будиш, направо теб пращам.
Изпуснала съм поста за студения глювайн, ама на виенския съм върл фен.
Лейла ще ме извини, но свекърва й счупи тъпомера.
Заплюването на излизанката е идея #1! Ама защо я казвате с тооолкова години закъснение?!

# 1 255
  • Германия
Тази вечер ми харесвате. Разписали сте се, не сте по леглата и на мен не ми е скучно.
Я кажете какво сте пили, та утре да ви налея пак от него Joy

Шугърче, малкият е голям сладур.

Аз също се издразних, не на това, че ще излиза сам, а на изказването му. Аз на твое място щях да кажа, а идва ми се и на мен, уреди майка ти да гледа детето отиваме. Дори и да не ми се ходи, но за друг  път да си знае.

# 1 256
Значи ще се оплача, че не знам ще намеря ши глювайн в хита, за да го пробвам студен. Мисля, че ще ми хареса.

# 1 257
Искам и аз на купон, нищо че вече не помня какво беше това Grinning
Ай, ново сладко присъствие!

Въй, Сирос, цял месец, нали знаеш за алибито няма да имаш проблем Kissing Heart

Аз държах на големия пот заради капака за запичане. Днес метнах бутчета с малко водичка за 6мин под налягане, добавих овкусени картофи и със запичащия капак на 30мин отметнах обяда и вечерята за днес. Целия труд беше да обеля и нарежа 5 картофа, да натисна две копчета и да разменя капака.

ПП: На бяло вино съм, наздраве!

# 1 258
Шугър,много е пораснал 😍

# 1 259
Бабче,той това каза,де,но след първата реплика,която и мен ядоса.
Само дето няма да си оставя детето за да ида на рожден ден на ... някой си.Не ми е важно.И вероятно тук греша..

Това беше последно..че става досадно.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт