Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 233
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 1 260
  • sf
Грешиш, да. Ншщо няма да му стане на хлапето, ако остане няколко часа без вас, стига разбира се, да имаш доверен човек, на който да го оставиш. Много лесно се прекъсва връзката с половинката покрай грижи за децата, а понякога е непоправимо.
Нещо ме е налегнала една носталгия, самота ли, кво ли, или просто пиенето ми е малко.

# 1 261
Ууу, докато ви изчета, и не запомних всичко.
Ама няма начин да не се похваля, дядо Коледа ме изненада, не стига, че имам изобщо подарък, ми го и получих днес. Нов телефон, от какъвто имах огромна нужда, че моят почти не работеше. Но съм направо шашната от изненадата, не очаквах изобщо.

Моят пот и пече, ама не знам дали за децата на Яка няма да е малък малкият. Може би 8литровият ако са трима.
Скоро и Уиш ще може да докладва как е с него.
Джони и тук се появил, Шугъре, да става все по-добре!
Лайла, карай както ти е по-спокойно, ама и малко по-често той да гледа детето, ти да си почиваш.

# 1 262
Лелеее днес уцелих джакпота! Видях Джони цели два пъти! 😍😍❤ Голям сладур,пу пу. Да не са му уроки. Шугърче,да го нацелуваш и от мен. И кака му. 🥰🤗 Радвам се да те видя и тук.
Сиросчеее,как ме зарадва за Владко! 😍🥰❤ Тъкмо днес го търсих пак и няма.
Лейла ,и аз щях да предложа свекървещицата като толкоз знае,да поеме детето,пък ти ще се погрижиш за купона. 😁
13,браво на килеша! 😍
Искам и аз това гюл/глю или каквото е там вайн. 😆😂
Джунче,как си? Имаше изследвания ли,нещо се притесняваше. Ок ли е вече положението?
Елифче,лелее баници,работи.. бравос! 🤗
Ваичка,честит! Дълго и вярно да ти служи. Много е яко да те изненадат. 🥰
Тези инстант потове и работи не ги разбирам,а и нямам нужда. Кукъра взе да събира паяжини. 🤭😁
Аз вече съм у кревата. 🤭😆 Не че ще заспя,но ми се лежеше. Нещо ми е гадно на корема.

# 1 263
Стигнах до Уми и ...Уми,не се качвай на колата сега,щом се чувстваш така.Мини една пряка,да я усетиш.В квартала,ако е спокоен.Вземи приятелка с теб,да те закара до някое село,да повъртиш там,дето няма много движение.Спри,тръгни,ако има наклон още по добре.Като опознаеш колата,как тръгва,как изтегля на полусъединител,ще събереш повече увереност.Пробвай да паркираш на тясно до пластмасови казани,те се местят,по колата няма щети.Не си готова,а бърза работа нямаш.
Няма да се връщам,но предполагам,че има съвети как да се хвърлиш по светофарите и разкази,кой колко е бил смел.Те не си! И никой не ти прави услуга,ако те прати на светофара сега.Сама!

Добър вечер!

# 1 264
Ех, че пораснал Джони Heart
Ваичка, честита нова придобивка! Още по-сладко е, когато не си очаквал подаръка Simple Smile
Кой е Владко?!

На мен рЕзко ми стана нещо недобре, завъртя ми се главата, която и без това не е спряла да боли от вчера.
Нанагорно ми дойде, нервите и тревожността избиха явно, щях да се трупясам на пода.

# 1 265
Бърдче,един румънски сериал. 😁 Владко е главния герой. А ти защо така? Кръвно ли е или нещо друго? Да минава,квото и да е.
И на мен ми се случва,но минава бързо. Онзи ден в Метро щях да припадна от задух заради маската. 😷

# 1 266
  • Euskal Herria
Ех, пак много сте писали!
В момента хич не ми е на дневен ред никакъв уред, за по-нататък не знам.
Голям мъж е Джони, здрав да е!
Ваичка, честито!
Дано да няма болни!

Последна редакция: вт, 14 дек 2021, 23:02 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 1 267
О, Ян, внучето прелест, само за мачкане Heart Здравичък да е, да ви прави пакости, те ще са чудни спомени след време!
То и кучето, ама при него няма толкова промяна 😛

# 1 268
Шугър, добре дошла отново, викам по-често да ни навестяваш. Дечко е прекрасен, здрав да бъде!

Щях да лягам рано, заради тръстиката утре, ама ми се размина, покрай щерката. На състезание е в неделя и треска я тресе. Треньорката преболедува и три седмици нямаха, сега наваксва, късайки ми нервите с глупостите си.

# 1 269
Бърди, що така? Ама и ти много работиш. Понамали темпото.
Янче, видОх 😍
Аз май пак ще будувам. Аман.

# 1 270
  • France
Лайла, много ти е грешна стратегията. Много. Не се прави така. Трябва да оставяш по-често детето на ТУ. След като не се сеща сам, че е вече баща и трябва да се връща, му казваш : този вторник, другият четвъртък и следващата събота съм с приятелки. Трябва да си вкъщи в 5 и 30. Ако имаш доверен човек - използвай го. Колкото повече, толкова по-добре. И апетитът идва с яденето. Гримирай се, облечи се, наковри се. Да се харесаш в огледалото. Може в началото да си вземеш такси за да се върнеш по-рано, но постепенно ще се върнеш към нормалния живот. Прави го за себе си. Не прави моята грешка. Със Славито в момента сме вързани. Ужасно е. Дори и да има човек да го оставя, той не ме пуска. Не си бях дала сметката до преди да дойдат нашите. Ужасно е. Не мога до фризьор да отида. А Монстърчето го възпитавах по друг начин и нямах тези проблеми.

# 1 271
  • Германия
Значи, реших го, ще е голям - 8 литра, със 2 капака или там както се казва да е със запичане.

Ваичка, то детето е едно, а другото е ММ, ама основно синът (на почти 19) готви. Сега нали са двамата сами, гледаме синковеца да се научи да готви, пере, чисти, а не да стане някой муньо. Ами добре му се получава да ти кажа, но ще гледам да му улесня малко нещата - с разни умни уреди, като Instant Pot-а, прахосмукачка робот и тем подобни.

Уми, съгласна съм с Кротал, не се напъвай ако не си сигурна, но и не отлагай много. Ако има кой да те закара на някой голям свободен паркинг, жалко, че няма вече полигони. Аз когато карах курса ползвах един към Панчерево, но вече не дават да се кара там. Аз май и друг път съм го казвала, изкарах курна насила, записана от ММ.
При 3 коли, 1 година след книжката отказвах да карам и само мисълта да седна в колата и да карам буквално вдигах кръвното и ми ставаше лошо. Докато един ден не нацелих един пиян таксиметров шофьор, който щеше да ни убие в много тъпа ситуация и реших, че на себе си имам повече доверие, отколкото на друг, а и ако ще се мре да съм си виновна аз и се пуснах директно в трафика на София, работата ми беше обикаляне на цяла София. Отначало карах само по познати и големи улици, не правех ляв завой без светофар, а сега ела ме виж, ако мога няма да сляза от колата. Така че намери си твоят начин, не се пресилвай, но имай малко повече доверие в себе си.

# 1 272
Гутен ви сабахлен в сряда, Куклани!
Естествено, че моя милост е първа събалям! Но кафе ня"а как да постна тука! Ша мъ извините! НалЕ?
Много се изморявам на работа, прибирам се дома, апвам на две на три, през банята... и у кревата! По диагонал тук, тук там палче, и бия пуйките😀😀
Опущих снимка, но хванах Джони! Щугър, да е жив и здрав! Сладуранчо!
Като излезя у ваканция за Коледа, ша пиша повече, обещавам!
Ся сандвич, кафе, раницата и на тръстиката! От мен толкоз!
Хубав ден на всички!

# 1 273
Добрютру.

Бабче, хайде честит да им е Simple Smile

Лайла, оставяй детето ако има на кого. Не е лошо нито за теб нито за него.

Филомена, една от забавните заблуди на родителство е да си мислим, че характерите на децата са наша заслуга Simple Smile Децата ти са различни просто, не е до възпитание дали ще остава с други хора детето. От една страна е да го оставяш в точен момент, наспан, нахранен и сух Simple Smile а от друга си е темперамент.

# 1 274
Весе, по-често се разписвай в темата, мислим те.
Хубава сряда!

Общи условия

Активация на акаунт