Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 200
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 1 275
  • Пловдив
Добро!
Кло, какво тренира щерка ти? Забравила съм...

Бабче, цените при вас какви са на тия уреди? Пак ли толкоз в небето? Аз почти се бях навила за такъв кат на Сиросчето, ама мм ми се ръзмрънкоти и до там...а беше тогаз 160лв.

Нещо ми е зимно, снежно, ваканционно, та...пускам едно кафе Simple Smile представих си все едно Деми ни го сервира Simple Smile незнам що Relaxed Като видях снимката и си помислих за нея и английския и двор...

Взехме си с мм ски яке+панталон, от по-ниското качество де, ма ние не сме профи все пак Relaxed Ся астава апрески да си найда аз...Та искаме да оборудваме и тийна, па той не...не щял...ни да се пързаля, ни снаг да мачка Rolling Eyes Абе кво е тва дете таквоз беее...уф...

# 1 276
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
мини през декатлона Wink прилично качество и финансово красиви бяха Simple Smile Simple Smile : )август месец.

# 1 277
  • Оптимист по принуда
Мисте, де да беше моят двор..❤. При мене тъжна, мрачна кал и гарги. А как искам ей така снежец и белота....Нищо де, ще пийна от твоето, пък дано вАлне и при нас малко някой ден.  Да ме вземеш мен да е пързалям? Мани го тийна Sunglasses

Зарибихте ме с инстант пота. Тук има 5л за 100 паунда и 7л за 169. Кое е по-добре?

# 1 278
Фил, и мойта дребната беше такава лепка. А както и със сестра ѝ, излизах си съвсем от бебешкия ѝ период. Ама това дребното по едно време спря да признава никой освен мен. На майка ми ѝ отне близо година аудиенции при нейно превъзходителство, за да я допусне на по-малко от метър. Да се усмихне на непознат, абсурд, тя не поглеждаше към непознат човек. Голямата беше пълна нейна противоположност. След 1.5-2г. бавно, но славно отмина. Отдавна признава и баща си за родител. Joy

# 1 279
  • Германия
Добро утро, благодаря за кафетата.

Събудих се 10 мин преди алармата. Много мразя така, може да са 10 мин, но можех да ги проспя.

Мистик, модела, който Уиш си е купила, не помня Ваичка ли го пусна, тук е 250-300 евро - 8 литра, но аз ще го купувам от Бг, че те са там. Сега трябва да ги навия, че им трябва. Но накрая ще го купя пак. Лошото е, че вече им изпратих подаръците за всички предстоящи празници, но ще измислим друг празник Joy.
Има ли книжка на български към него с рецепти.

# 1 280
Ей, чак яд ме хвана, че се навихте да вземате инстант поти след черния петък Simple Smile
Само Жаки писа тогава да я предупредим като ги намалят и викам няма да досаждам в темата, пък то. Тюх.

# 1 281
Добро утро. Книжка с рецепти няма, но на сайта им има, рецепти и указания за готвене. Има и много групи за потовете, с пълни указания към рецептите.
Деми, добри цени, ама зависи кой модел е. Аз по начало си бях решила, че ако е гарга да е рошава, да може всичко да прави, само не успях големия да си взема, ама и този ни стига на нас двамата.
Мен ме предава хлебопекарната, ся се чудя какво да я правя, ще звъня в сервиза.
А, за потовете, понеже вчера свърши коледното намаление, Януари ще има пак промоция, да знаете, ако решите да чакате.

# 1 282
  • София
Добро утро!

Благодаря за кафето!

Шугърче, ама той Малък Джони станал Голям Джони! 😍 Пу-пу! Колко рев съм ревала с вашите премеждия и сега като успея да му видя снимка, така ме сгрява! ❤️

Аз оставих Малката Пандичка на училище и сега се глася да правя картофена крем супа за обяд. Чакам баща ми да закуси, че да не му се мотая в кухнята с картофи.

Преди малко получих аудио съобщение от часовника на щерката. Първо се притесних, че нещо е станало, за да праща съобщение. После котката се притесни от звуците в съобщението. 😄 А аз разбрах, че детето без да иска е натиснало за съобщение. Чуваше се нормалната училищна глъчка, но ако не знаех, че е в училище, щях да помисля, че са я отвлекли извънземни - точно като от някое фентъзи със зелени човечета звучаха тези 8 секунди неволен запис. 😄

# 1 283
  • France
ДобрЮтро. Вие сте вече на седянката, виждам. Монстито от сутринта е почнало с капризите. Tired Face
Характерите са едно на ръка, но навиците се създават. А аз създадах много лоши навици на Славчо от мързел. И сега ще си ям ушите

# 1 284
Деми, премери колко литра събира най - често ползваната тенджера у вас и ще видиш, кой обем да вземеш.

Моят има книжка с рецепти, ама кой ти я гледа. Трябва да се съобразява водата, че не извира и си остава толкова, колкото сложиш.

# 1 285
Има фейсбук групи с много рецепти из тях, само да му се готви на човек Simple Smile

Аз не смятам, че на тази възраст можем да говорим за някакви трайни навици. То тъкмо решиш, че си наместил нещо и хоп ново 20 и с начале.

# 1 286
Има ли книжка на български към него с рецепти.
Яки, на сайта имат рецепти. Имат и приложение с рецепти за сваляне.
https://instantpot.bg/recepti/

# 1 287
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
изпълнявам обещание. не се оплаквам. Simple Smile
Скрит текст:
Първото

За сестричките и майката

Закачки

Последната заигравка

Blush

# 1 288
Добри, ти ли си ги правила? Супер професионално изпълнение. Аз, с моите две леви ръце, се подтиснаФ.

# 1 289
  • Германия
Добри е мастер класа, което ме подсети, къде са ми снежинките.

Благодаря за рецептите, сега и на мен вече ми се прииска да имам този чуден уред. Ще си помисля още малко за мен, но за тях ще дебна някоя промоция

Общи условия

Активация на акаунт