Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 193
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 1 290
Аз сега им отворих сайта, те и в момента имат промоция, до днес. Не знам на черния петък какви са били цените, Ваичка да каже дали е било по-евтино. Ти нали тогава го взе?

А, че той криспът по-евтин от моя, бре. Anguished

# 1 291
Обяд!
ДобрЕ, браво, супер плетива!
Аз боцнах третата игла и кат последно желание минах покрай бан’чарницата, взех си най- мазната бан’ца 😂 Току- що я ометох, вече мога да умиргам 😁

Но преди тва съм си наумила да фърчат боклуци и парцали из де що гардероб и шакф имам. Не съм човек който трупа и като мине време, достатъчно за моята клаустрофобична личноС, стяга ме менгемето и почвам да раздавам и фърлям. Момента е днес.

# 1 292
Ули, на черния петък, да. Тогава беше 300, сега е 330, май до довечера, а редовната му цена на моя е 420. Та, пак ми се струва, че е добра цена и сега. По-големия е само с 50 лв намаление. Иначе Про Криспа е със 100 лв надолу, ама пак е 500, дори намален. Моят ми се струва идеален, и след почти месец ползване, а и по-скъп не можех да си позволя, поне аз.
Търти ще си супер след Файзера ще видиш Simple Smile

# 1 293
  • София
Добри, супер са ти плетивата! Браво на теб! Малката Панда видя шапката от последната снимка и много й хареса, а тя е каприз голям, така че го приеми като сериозна похвала. Е, не пропусна да добави , че шапката щеше да е по-хубава с лилаво или розово. Родена е за свекърва, казвам ви. От сега съм сигурна, че момче ще роди. 😄

# 1 294
Така. Гаден ден, скапан ден. Каквото можа се обърка.  Работно. Confounded Да видим, колко ще е голямо дървото, което ще изям след нова година. Чудно. Това и празниците ще ми скапе, още толкова.  Сипах си нищо, че е светло.
Искам, да я сменя тая професия, обичам си я, но много стрес, много.

# 1 295
  • France
Сиросче, ако знаеш как те разбирам...CryHug

# 1 296
Сиросче, съчувствам! Много кофти. Дано се оправят нещата възможно най-безболезнено.

13, да мине леко този път! И аз много обичам да хвърлям дрехи и други събирани вещи. МУ е на обратния полюс.

# 1 297
Оф, прибрах се най-сетне.
Мисте, фехтовка. Сега и малката има мерак, но започна съвсем скоро.

Нещо сте мълчаливи днес, няма тракане по клавиатурири и боцкане в телефоните. Да кажа "Наспорт!", пък може да ни тръгне приказката.

# 1 298
  • Euskal Herria
Рано ми е за спорт на мен, още имам задачи за довършване.
Тези дни отгоре-отгоре чета само. Дано скоро имам повече свободно време.

# 1 299
Ахой, дружина!

Сирос, почти няма непоправими неща, да знаеш!
На мадамата с плетивата - аферим, ашколсун, машалла... Знам, че ще кажеш, че не са нищо особено, ама от мен да знаеш - фантастични са.

Наздраве и на вас. Нещо нищо интересно нямам за казване, а на тема Животът, вселената и всичко останало не ми се разсъждава.

# 1 300
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Два от проблемите ми се разрешиха, уж. Малко ми олекна.
Но пък не ми се пие напоследък, явно съм се "счупила" нещо...

# 1 301
Аз съм счупена отдавна, алкохол не съм близвала откакто бях в Елада, а това беше в началото на октомври. Разглобена съм от преумора и безсъние. Вчера отвисях 12 часа в каторгата, а като се прибрах, до 2 часа  пусках перални и сушилни. Днес към 4 следобяд ми стана много зле в каторгата, драйфах чак от  зверски главобол. Зарязах всичко и се прибрах, обаче заварих пълна къща с майстори, ( дооправят разни недоразумения)  щъкат из цялата къща, няма къде да легна. Head Band
Дрогирах се, мазах с вапоруб, смукнах и един валидол и сега съм по- добре. Чета ви и се надявам да заспя в нормален час. Убавецът остана да спи в предприятието, че тази нощ ще изпраща коли, аз съм се заключила да не ми нахлуват останалите домашни любимци и се моля да дремна малко. Hands Pray

# 1 302
  • София
Добър вечер, тема! Утре ще се Факсинирам с бустер, сега притъпявам шубето с червено вино, че утре не можело. Нещо тип Полят изпит, взет изпит. Wine Glass
Гледам рулетки и завиждам благородно. Аз съм с две ръце, заврени на тъмно, и с търпение липсващо. Само мога да се възхищавам на такива неща, изработени от някой майстор.

П.С. Който не чете, се черви. Плетки е станало на рулетки. Оставям го, да към гледала.

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 20:59 от бъръльо-бъръльо

# 1 303
  • France
Мен ме почна мигрената. Като знам, че ще прекарам в този ад 3 дни и искам да скоча от балкона. Скапан ден. Tired FaceCry

# 1 304
  • Германия
Момичета, стягайте се, никакви главоболия повече, никакви служебни проблеми не трябва да ви развалят настроението. Боже, колко е лесно да се каже, но да се направи. Аз съм станала много търпелива, но за сметка на това, като избухна е много по-зле от преди.
бъръльо, ти си минала вече 2 пъти по този път, защо се притесняваш. На мен утре ми е втората игла, колкото бях притеснена и щях да откача от нерви първият път, толкова сега не ми пука. Каквото има да става, ще става и да се притеснявам и не, все тая. Ще го мислим след 6 или там колкото го измислят месеца

Общи условия

Активация на акаунт