Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 163
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 1 305
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
благодаря ви сладурчета. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

на малката панТичка ще ѝ оплета лятна, розова или лилава, но да си каже размера. то може и зимна, но до Великден няам да си ходим, та щее късно.

Бабе, бях заета и не стигнах до снежинките. тия дни около празниците... Wink

# 1 306
  • София
Защото не мога да си сложа пак Астричката. Харесвам я, добра ваксина е, опази ме няколкото пъти, ама я разсипаха. И сега да се чудя на новата как ще ми понесе. Здраве да е, ще мине.

# 1 307
Бърльо, дано леко мине. Ако е Модерна може да имаш малко по-изявени странични реакции. Ама за макс 48 часа.
Мен ме е яд, че имаме още месец до третата.
Якче и при теб да мине леко утре.
Мен явно ще ме мотаят от сервиза за пекарната. Търти много са несериозни вашите Simple Smile
Фил, пробва ли мента и маточина за главоболието?

# 1 308
Чакай да мъцна за кураж на Бъръльо- тюху казвам, че освен лека болка в ръката...пу,пу друг сигнал няма 😌 За после не знам, сега съм тъй. Чак ми се допива...ама няма, ще се въздържа 🥲

# 1 309
  • Германия
бъръльо с коя ще се бодваш утре. Пфайзера леко се понася според мен, но май е до човек, а и не се знае и при мен как ще е вторият път, но не го мисля сега.

Добри, чакам. Аз подкарах едно одеяло на една кука, не помня тук дали го показвах, поизплетох от него и го разплетох, защото става много дебело. Сега го плета по-тънко, бавно върви, но ми доставя удоволствие и ще продължа. Пуловера почти е готов и реших, че не го искам и няма да го нося и ще го разплитам. Жилетката е почти готова, остава един ръкав, тя поне за сега ми харесва. Аз обичам да плета поне 3-4 неща наведнъж иначе ми е скучно, така хващам едното, като ми писне хайде другото и накрая разплитам защото решавам, че не ми харесва и няма да го нося Joy Луд умора няма

# 1 310
  • София
Добри, много мило, ❤️ но не искам да те притеснявам! А и веднъж вече й поръчвах на нея шапка , за която мерих обиколка на главата. Ми не знам как съм мерила, ама шапката стана в мой размер. 😄 Премерих с шивашкия метър и шапката - точно колкото аз бях казала са я оплели, така че доказано грешката е в мен. 🙈

# 1 311
  • София
бъръльо с коя ще се бодваш утре. Пфайзера леко се понася според мен, но май е до човек, а и не се знае и при мен как ще е вторият път, но не го мисля сега.
...
Не знам. Май клоня към Модерна, заради уж по-голямата защита, ама то все тая. Модерна пък д повече реакции. Каквато ми предложат май, такава ще си сложа. Ако има опашка, няма да оставам, че ми е зает ден, но се надявам да го отметна и това.

# 1 312
На Модерна не слагаха ли 1/2 доза за бустер? А останалата 1/2...ако няма друг желаещ в този момент.
Аз имам още време, февруари най-вероятно.

# 1 313
Половин доза е Модерна, която пак съдържа малко повече активно вещество от цял Файзер. За буустер предполагам, че изтеглят по-малко количество от флакона, който по принцип е за 10 пълни дози (ако не бъркам, че вече взех да забравям тази ценна информация).

# 1 314
Добрютру!

Леко и бързо да минава, Бъръльо. Сега пък за новия щам нали излизат статийки, че Файзъра бил по-добре Simple Smile слагай каквото има, комбинацията векторна + мрнк поне е доказано добра Simple Smile

13, дано и при теб си е останало само с леката болка.

Ох, избързвам тази седмица, вчера си мислех, че е четвъртък и на няколко пъти се изненадах неприятно, че не е.

Сирос, прегръдки за теб и дано нещата се окажат по-малко гадни в работата от очакваното.

# 1 315
пантичката е на 6, нали?
Simple Smile

# 1 316
Малкото Панди май е втори клас, та по-скоро е към 8.

# 1 317
# 1 318
  • София
Добро утро!

Вчера си мислех, че за днес няма да се наложи да готвя. Уви! Няма да стигне, та сега пак умувам.

ДобрЕ, щерка ми трябва да те черпи, че я подмладяващ. На 8 г е диването.

Току-що в любимата ми аптека ме подведоха. Ама аз съм си виновна, защото друг път не се доверявам без да прочета листовката. А сега направо купих и вкъщи видях листовката. Ще го броя за научен урок и няма да се ядосвам.

# 1 319
Simple Smile Simple Smile Горинич е на 14.
но това ника не се отразява на моите години. Wink
оплаквам се от бройката. броих ги в евро, че да са по-малко, май ще трябва да превалутирам в британски лири. Wink

Общи условия

Активация на акаунт