Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 809
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 1 455
Покрай поделенията е затворена Толстой,
от запад, а точно на завоя, от северната им страна, на Радко Димитриев, ако се мине през Мария Луиза, имаше огромен изкоп преди две седмици. Сега не знам как е.

# 1 456
Както се казваше преди години в една реклама на пловдивско заведение "Целият град е мармалад" 😱😱😱.Е не,ще си замълча тук за безсмислиците на тези, отговарящи за ремонтите на пътища 🤐🍌
Бърд,отпиши Метро.Ако си на зор,в тукашната болница почти всеки ден имаше часове.Аз бих отпрашила към пълмед.

# 1 457
Имам сертификат за още 24 ч. т.е.мога да щурмувам магазините ,но само като си помисля какъв фраш ще е там и ми се отщява.А имам да купувам подаръци на племенника,на сестра ми,на зет ми и на мъжа ми...Да живее Коледа!
П.п.Обичам Рождество-задушевната атмосфера,горящият огън,семейният уют и коледарите,но тази поамериканчена Коледа ми идва в повече !

# 1 458
Момичета, благодаря отново.
Информацията е предадена на шофьора, но понеже още е крив и сърдит, само сумти и говори нечленоразделно, та не знам какво се върти в умната му глава Joy

Ренко, в нашата болница стъпвам само в много краен случай. Там слагах предишните, пълен хаос беше, кавги, разправии, бутаница. А преди 2 седмици познат е чакал близо 5 часа - да му завиди човек на търпението.

При нас остана сняг само по покривите. По улиците реки. Балканът белее, много е красиво.

Мързелче ли каза вчера, че е терасата й е пълна с одрински стоки? Вчера говорих с позната, миналата неделя минали през Одрин на прибиране от Истанбул. Допуснали грешката да оставят пазаруването за Одрин и сварили празни рафтове в някой от Мигросите. Голямо нашествие е явно, чак съжалявам местните Simple Smile

# 1 459
  • Euskal Herria
Аз останах разочарована от Пълмед. Преди да се приберем за ваканция бях питала при тях дали мога да сложа втора доза - да, няма проблем, еди-какви си документи са нужни. И по телефона разговаряхме, и имейл получих. Отидох там - "ааа, ми то не може... то ние това, ние онова... Идете в РЗИ". Ами, отидох. Много експедитивни и любезни, веднага всичко ми издадоха.
Получих си персонализирания калъф за четеца, доволна съм. Моят е стар модел покетбук и за него няма нищо. Намерих в Амазон фирма, която предлага да изработи калъф според размерите на четеца. Дадох и за два дни дойде. Без разлика в цената с тези, стандартните и с безплатна доставка. Simple Smile

# 1 460
  • France
Майка ми е родена за свекърва. Какво разхищение е, че няма син Joy

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 15:15 от Philomena

# 1 461
Уми, в Джъмбо няма никаква навалица, лятото беше по-пълен паркинга в почивните дни, отколкото е сега, последната събота преди Коледа. Говоря за 11 часа днес. Работеха обаче само 4 каси, пак повече от трима на опашката нямаше. Давам като идея, въпреки, че там само боклучки има, мога да се похваля със сметка под 8 лева.

# 1 462
  • Пловдив
Ей такова ми е... Simple Smile

# 1 463
  • Германия
Аууу, Мистик. Не ме интересува приемаш ли гости - пристигам.

Понеже ММ е голяма паника, чак днес му казах, че съм се ваксинирала и буквално му стана лошо. Тия мъже много нежни бе Joy

# 1 464
И аз идаааа! 😍

# 1 465
Ей ме, готова съм аз.
В крайна сметка бяхме в Метро, щото как някой ще му каже на тоз инат МУ къде да ходи. Много бързо и лесно влязохме и излязохме - имаше коли, но всичко беше спокойно, може би заради засиленото полицейско присъствие.
Направихме и бърз пазар, доволна съм. На връщане се заредих с шоколади от Лидл - още по-доволна съм Simple Smile
След малко мятам пилешки крилца във фурната, сварих картофи за салата.

Кло, ама как така сметка под 8 лв? В Джъмбо? Това си е геройство. Впечатлена съм Simple Smile
Сиросче? Къде се изгуби?

# 1 466
На мързелчето не само терасата и е пълна с одрински стоки, ми и един огромен панер за пране е пълен с всевъзможни сладки и шоколадови лакомства. Децата са на седмото небе. Майка им също. Баща им в момента пече на село на двора на скарата одринска риба... Или лаврак или ципура е не знам кой е точно, обаче е уникална...
Исках да ви пусна снимка на любимата селска котка в коледна премяна, обаче ми дава че файлът е по-голям...

# 1 467
Мързелче, идвам да живея у вас Simple Smile

# 1 468
  • Пловдив
Мързелотка, и вие ли щурмувахте Одрина? Simple Smile не беше ли лудница?

# 1 469
Мързелче,лаврака е по-продълговат,а ципурата е широка и сплескана!
При нас започна буря с гръмотевици,градушка и силен вятър. Хубавото е,че ме пуснаха по-рано от работа и сега само гледам бурята от прозореца в компанията на чаша вино и огъня от камината (печка,ама идеално пресъздава атмосферата 😂)

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 23:45 от Sissy

Общи условия

Активация на акаунт