Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 119
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 1 470
  • Пловдив
От Одрин паламуд само...другите видове у гръцко Wink

# 1 471
Бърд,и Скъпия е минал през онзи район след боц-а.Каза,че задръстването започвало от Ескалибур.Взел на големия подаръка за Коледа.Нямало точно това, което искал,и в движение решавали.И греда,не е съвместимо с неговия Уиндоус,та утре ще трябва пак да ходи.От сега го съжалявам,че и друга времеемка и важна работа има.
Аз пък не устоях,и взех на малкия детска кухня 😁😂.Но най-простия възможен модел,че ако не се разбере с нея,да не ме е яд.Нямам търпение да го гледам,как разкъсва опаковката на малки и миниатюрни парченца 🤣.

# 1 472
Добре е, че от сега поощряваш детето. Бъдещ мастършеф е, от сега се вижда. Heart
За една бройка да изтърва няколко килограма орехи, та ги метнах в тавата на фурната, да се просушат още.
За утре съм замислила цвинско с кисело зелце, ходих до кварталната месарница за пресни мръвчоци. Планирала съм бавно готвене, та към ракиено време да са готови.

# 1 473
Ренко, ние от Мебелна къща завихме на дясно, оттам през Тракия, през кръговото на СПС и на първия светофар точно след СПС обърнахме посоката и влязохме в пресечката към Метро и мола. Почакахме 2-3 минути само на завоя на светофара, в никаква тапа не се отзовахме. Имаше патрулка вътре в кръговото, на пресечката към Метро май две бяха, щъкаха полицаи и махаха с палките да регулират. Но откъм Ескалибур вярно голям трафик идваше, пъплиха оттам колите.
Пфу, много кофти това с подаръка, дано намерите каквото търсите. А малчо чак си го представих как къса Simple Smile

# 1 474
Добро утро! Отворих очи, този път навреме, но...по моите стандарти. Кога съм спала почти до осем, хубава неделя, общество!

# 1 475
Добро утро, поспалани! Първи почивен ден днес след две седмици и успях да се наспя като хората. Ще каже човек ,че съм забогатяла от толкова работа,ама нъцки! Преведоха ми обаче  14 - та заплата и отивам да я похарча! Ако спре дъжда!

# 1 476
  • Германия
Сис, супер за наспиването и честито за 14 заплата. Да си я похарчиш с кеф и да си купиш готини неща.

Кло, какво бих правила без кафето ти. Добре че има добри души из темите да ми пускат кафета, та да може да се говори с мен Kissing Heart

# 1 477
  • София
Здравейте!

От всичко прочетено запомних само сладкото у Мързелчови. То ми причини внезапна амнезия за всичко останало. Мляс!
А телефонът ми напомни снимка от преди 2 години и е съвсем в точния момент. 🤣

# 1 478
Добрютру!

Поцъках аз малко, ама стига толкоз, неделя е. Да е мой бизнеса да се раздавам Joy

Имам да пера, да оправям и какво ли още не, а не ми се подхваща нищо.

В другата тема пак е грозно, пфу.

Хубава неделя, девойки!

# 1 479
  • sf
Добро утро! Хванах се с най-омразното ми нещо, да чистя печката, пфуу. Свърши ми препарата, ще я довърша после. 😆

# 1 480
  • София
Донси, изчакай да минат празниците, че след тях пак ще е за чистене. 😊

# 1 481
  • Пловдив
Сиско, аз незнам кво е 13-та, па ти отидЕ чак на 14-та Grinning  Да ти е честита!

# 1 482
Ох Ули написала поцъках,аз чета попръцках. 😂😂😂🤭👀 Вчера гледам някаква рецепта,пише свинскИто нарязах на парчета,явно грешка в бързината,обаче аз чета свекито нарязах на парчета. 😂
Ще пържа мекициЙ.

# 1 483
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ени бре, тури му спойлера, че изгорЕх!
така са ми се дояли.... а така не ми се прави... а няма от къде да се купят...
мъка.

# 1 484
Абе Добри,забъркай едни улични довечера,бухай в хладилника и утре вадиш и пържиш. Готово тесто няма ли там? 😃

Общи условия

Активация на акаунт