Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 84 796
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 1 545
  • Mediterraneo
Веднага

# 1 546
  • Германия
Сега и рецептата и Кло да е качи в първият пост, та после като реша да ги правя да знам къде да ги търся. Изглеждат ми много, ама много апетитни и незнайно защо ми се доядоха пурички - онези където се правехас мас и вътре с локум

# 1 547
  • Euskal Herria
Да ги завърша сладките и ще покажа. Много обичам да правя, ама няма кой да ги яде, а сега и няма на кого да раздам.

# 1 548
Ето тези са на Тарти:
https://www.mycookingcreations.com/2021/12/rose-di-nonna-biscott … natale-della.html
Аз им се каня също,но все ме мързи да счукам орехите. 😁😂

# 1 549
Честити да са юнаците на Сали и Фил, щастливо детство и на двамата, а мъничкия да започне да спи повече и да забрави скоро за кърмата.

Ени, ще копирам твоята рецепта, но по тази ли ги напринила Тарти? И снимките ще кача, за да няма чудене.

Още 10 минути трябва да стоя с боята, а ме хващат Карастанчовите вече. Сколасах и да се боядисам днес.

# 1 550
  • France
Пандичката е много сладко хлапе Heart

С мъжо сме двама козирози, децата ни са стрелци. Моите родители са водолеи, а родителите на ММ - риби. И 4мата са родени февруари. Сал свекървата е скорпион. Блякс Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 551
  • Mediterraneo
Да, Кло, тази е рецептата. Само че аз използвах жива мая вместо суха, както е по рецепта.

# 1 552
Да растат здрави, палави и любопитни хлапетиите на Фил и Сали!
Сали, Тарт, Панди, чудни вкусотии сте сътворили!
Ваичка, съжалявам да прочета за изгубената работа. Да знаеш обаче, че понякога се затваря една врата, за да се отвори порта. Пожелавам ти го Hug
Кло, аз не сколасах да се боядисам, но не съжалявам. Направих си първата за тази година снежна разходка.

# 1 553
Много съм ви изтървала, откъде да започна?
Честити да са рождениците на Сали и Фил, да са здрави, послушни и благословени!
И в моето обкръжение има много рожденици днес,  все хора, които обичам и които са ми важни, та имам сантимент към този ден.
Малката Пантичка е славно детенце, няма нейна реакция, която да ме остави равнодушна Heart Eyes
Сис, искам у вас на пода с Беболина Kissing Heart
Добриня, обожавам паеля само с морски дарове, май паея мариско и казваха в родината й, но не ми пречи да  я хапна и в Африка, с две думи самопоканих се Stuck Out Tongue Winking Eye  На връщане от летището ще мина през Ули за супичка Simple Smile И други гостувания бях планирала, но забравих...
Сиросче, как си? Тревожи ме липсата ти!
Ако питате как съм, ми като Уми съм, депресирана, смачкана и подтисната, без конкретен повод или от хиляди дребни поводчета, които бавно, но сигурно ще ми потопят кораба. И въобще не ми е предпразнично, напротив даже, предстоящите празници ме напрягат допълнително. И съм гладна, а същевременно съм дебела. Оммм....
Ваичка, не губи надежда! Гуш!
Елифче, страхотна зимна приказка си показала. Heart

# 1 554
  • София
Само минавам да честитя на рождениците! Да са живи и здрави. И много радост.

# 1 555
Честити да са рождениците!
Много здрави,много щастливи и весели да растат! Hug Balloon Flowers Four Leaf Clover

# 1 556
Асцендента ми е стрелец.Laughing
Фил,да ти е живо и здраво Диването и да разхождате заедно неговите деца из България!
Сали! Страхотна торта! Весел празник! Щастливо,здраво да расте момчето ти!
Панде,Панде,какво те чака! Smiley

# 1 557
Фил, да ти е живо и здраво момчето! Много радост и гордост да ви носи!
Благодаря Ви за прекрасните пожелания, да ви се връщат!
Панде, много мило ми стана! Да я нацелуваш малката паНтичка!
Вайчка, всяко зло за добро! Почини си по празниците и новата година да ти донесе повече късмет!
Карамелче, Уми дръжте се не остана вече, нова година, нов късмет и за вас!
Торта беше станала много добре. Вътре беши със сметана, крема сирене и трохи от орео бисквити.
Много се изморих, а стоя и пуша вместо да си лягам.
Сиросче, добре ли сте?

# 1 558
  • France
Ох, най-после се дупеположих. Наздраве с чайче.
Благодаря ви за всички мили пожелания Heart наистина ми стоплихте сърцето.

Ваичка, надявам се бързо да си намериш нова работа. Знам колко е неприятно и притеснително. Hands Pray
Уми, аз също много стресирам като шофирам. Най е лошо, когато дълго време не съм карала. После ми е кошмарно. За мен си знам, че трябва да шофирам по малко, но по-често. Hug
Сали, и аз това пожелавам на децата си - да са здрави и да имат късмет в живота.
За себе си искам малко почивка. Да не съм толкова нервна, да съм по-спокойна и да се карам по-рядко на Монстърчето. Hands Pray

# 1 559
  • Германия
Асцендента ми е стрелец.Laughing
...............
Най-накрая разбрах от къде идва "тактичността "ти като на слон в стъкларски магазин JoyStuck Out Tongue Winking EyeKissing Heart

бъръльо, как си

Малката ПанТичка е изключително дете. И аз си мисля, какво ли те чака с нея. Няма да ти е лесно, но поне ще ти е интересно

Карамелка и Уми, да вземете да я забравите някъде тази депресия и да знаете, че в дупката място за вас няма. Пълна е с такива дето съм  ги наритала там Kissing Heart

Вече е почти 24 ч а на мен не ми се ляга, плета си, чета си във форума и само си викам - само още малко и лягам

Общи условия

Активация на акаунт