Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 84 796
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 1 560
  • Euskal Herria
И аз досега рових в нета за идеи, успоредно гледам филм и надничам във форума. Wink

# 1 561
  • София
Сали, Фил, да са ви живи и здрави дечицата.
Не разбирам Яки какво има предвид за тактичността на стрелците, екстра сме си 🤣

# 1 562
Пет дни до Коледа! Бъдете здрави, общество!

# 1 563
Добро утро.Къв е тоя вятър днес? От 5ч.съм се събудила и няма заспиване от това свистене.Сега ме боли глава и ми е смърцафърцано. И дребната се събуди по пубертетски кисела.Семейна идилия.Ужас!

# 1 564
  • Пловдив
Добро!
Вярно супер силен и гаден вятър... Уми, споко...и ние се сдърпахмее с тийна рано-рано. Ма то никъв живец бе...кат охлюв шава Head Band

Я да ви питам рано Simple Smile Къде ще празнувате Нова година?

# 1 565
Утро! Понеделнишко... и двамата тийна се изнесоха за училище с мрънкане и мотане, цяло чудо е, че не изтърваха автобуса. Ужасно е студено, тая скапана къща няма топлене. Пия второ кафе и сядам да уча.

И на коледа, и на нова година ще сме си вкъщи, най-много между двете да мръднем за 2-3 дена до една приятелка. Нямам никакво желание за празнуване.

На патерички да са живи, здрави и кротко спящи нощно време Славчо и на Сал съкровището Kissing Heart

# 1 566
И ние ще сме на домашно,живот и здраве.На Коледа у мама със систъра и нейното семейство,а на НГ у свеки с деца,братя,снахи, племенници на ММ...
Честит празник.Нека първите ви гости днес да са здравето и благополучието! Амин!

# 1 567
Най-накрая слънце ☀️!
Естествено,че в къщи ще празнуваме! От у дома няма по-хубаво! И ще си бъдем само тримата 🥰!
Искаше ми се да имах повече време за учене ☹️

# 1 568
Добро утро. Никак не обичам понеделниците Confused
Духа и тук. Показва се и слънце.
Рано-рано си предадох свършената работа с днешен краен срок, сега продължавам с другите задачи.

На Бъдни вечер сме си вкъщи, на Коледа баба ни събира на обяд. Подготвила съм символични подаръчета на семейството на вуйчо ми. На баба мисля да й напазарувам някои хранителни продукти: масло, кори за баница, сирене, такива неща.

На Нова година ще сме у родителите на МУ, ще изкараме няколко дни там. И за там съм приготвила дребни подаръци за сестрата на МУ и племенницата. Подаръците за свекитата също са готови.

Предишни години на Нова година обикновено се събирахме с приятели - и на домашно, и по заведения, и вили сме наемали. Миналата и тази година караме по-кротко, без големи сбирки.

Мисте, ти търсеше хотел, избра ли?
Ваичка, съжалявам за работата. Дано е само временно и бързо се намери решение след празниците Hug

# 1 569
И на Коледа и на Нова година сме си вкъщи. Как не бих се юрналя по заведенията при цена на куверт започваща от 200+. Като гледам офертите, на Малдивите би излязло по-евтино за седмица, отколкото във Велинград за два дни и 5000+/човек. Айде у лево. За 450 кинта за двама, бихме се тъпкали с деликатеси поне седмица, цялото фемили.

# 1 570
На Игнажден
Нека съм ви доброполазник! Purple Heart
Днес ще вляза в твоя дом
сложила най-вехтата си риза.
Сол ти нося, хляб и стомна
с вино без да съм ти ближна.
Отвори ми! Ида със доброто,
свито на кравайче до сърцето.
Щом пристъпя и в живота ти
нещо чудно ще засвети.
Подир мен рояк звезди стъпват
бавно, че е личен празник.
Ти не се заглеждай в кръпките ми,
днес съм ти доброполазник!
Ивелина Радионова

Малко на патерица, на да са ви честити и здрави децата Фил и Сали! Много да ви радват! Flowers Hibiscus

Ваичка, гадно, но ще се подредят нещата! Нова година, новк съмет! Hug

Четох малко по диагонал, ако има болни, да оздравяват!

По въпроса на Мистето - вкъщи, както беше и последните 15 години. Отдавна са ни минали мераците за сбирки и купони, пък и с дечкото не става. Тази Коледа няма да си ходим до родното място, много ни се насъбра, че и да се товарим още.

# 1 571
  • France
Едвам, едвам се излюпих днес. Tired Face нощта не беше лоша, но много кратка.

Ще обясните ли на виден профан като мен, какво толкова има във Велинград, че държат такива цени? Thinking

# 1 572
  • sf
А добър ден! 4 дни и ваканция, нямам търпение вече! Имате ли впечатления от астрологичните хороскопи или са поредната глупост?

# 1 573
Сиросче, радвам се, че се отбеляза Heart
Днес почивам и съм по пижами, впрочем трябва да си купя нови за новогодишната нощ. Винаги сме били по заведения с шумни компании, последната година преди пандемията бяхме в Гърция, от миналата година - дОма. То нямам и желание нито да се пудря, нито да умувам тоалети, с пижамите ми е ОК.
Първите ни полазници тази година са майстори... не знам, не знам...
Снощи по тъмно дойде една съседка да пита притеснено има ли мъже вкъщи. Друг съсед се напил безпаметно и паднал на улицата в безпомощно състояние. Вдигнаха го моите и едва го прибраха, изкарах си акълите, изглеждаше ужасно. Днес го гледам като пойна птичка е, нищо му няма. Чак му завидях, че може да се докара до безпаметно състояние, искам да можех и аз. Не да падам по улиците, но да пийна и да ми се стопи топката, в гърдите. Днес ще пробвам, мама обеща ако слушам да ми направи една мъъъничка карамелена ракийчица Simple Smile Ако започна да ви пиша откровени постове, да знаете, че е от карамелената Joy

# 1 574
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Едвам, едвам се излюпих днес. Tired Face нощта не беше лоша, но много кратка.

Ще обясните ли на виден профан като мен, какво толкова има във Велинград, че държат такива цени? Thinking
Според мъжа ми, каруци и мерцедеси, лукс и цигания заедно. През 2005 не знам кой го е обявил за "СПА-столица на България", че и на Балканите после...Има минерални извори, басейни, хотели, и хора, които ги посещават. Нашия хайлайф ходи в Арте-то, като гледам рекламите!

Общи условия

Активация на акаунт