Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 216
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Милото детенце! Дано се съберат парите и лечението да мине успешно! Не мога да я разбера тази вселенска "справедливост". Невинни деца боледуват от коварни болести, а зли възрастни хора живи и здрави сеят зло навред.

# 166
Накрая всичко ще се подреди, ако не се подреди , значи това не е края ... Сисун,така ме разсмя,че ще го открадна и ще си го сложа за подпис!
Нищо не е отключила пандемията,аз да ви кажа.Хората са си едни и същи,просто ние се вглеждаме малко повече..За година разлика,хората който преди ми правеха лошо впечатление,сега ме изумяват с тактичност .Може би те са си били нормални в онова време,и аз не съм ги разбирала,или аз съм минала едно ниво в страни,но не са се променили.Имахме си своето безхаберие и подминавахме доста неща,сега злободневното ежедневие ни съсредоточава в другите.
Добър вечер.

# 167
Здрасти, Крото!  ❤
Моите впечатления са обратни. Който какъвто си е бил, сега трижди повече. Но съгласна, не е виновна пандемията.
Черпя с имам котка. Чудовището ми лежи на краката и мърка
😺

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 08:05 от Сирос

# 168
  • София
Киликандзер! Animal Heart Eyes Cat Бих го поискала за "зет", ако котката ми не беше кастрирана. А вероятно и той е лишен от орехчета...

# 169
Панди, по - зле е. Джендър е.

# 170
  • София
Сиросче, направо разби всичките ми илюзии. По този повод се оттеглям в покоите си да страдам тихо под завивките.

# 171
Добро утро! Снощи сте развивали едни философски теми, прегръдка на всички.

Днес е хубав ден, петък. Свършва се и тази седмица.

# 172
  • София
Добро утро. Да ви разведря. Май съседите имат малко куче. Познайте какво се случва. Две малки деца + куче, дано таванът да издържи. И дано да са им дошли гости с преспиване с бебе куче. Grinning

# 173
  • София
Добро утро!
Влезнах с очакването да сте писали, писали, а то след мен само Кло се е отбелязала и докато аз кълва буквите Бъръльо се включи да сподели за очаквано срутване. Бър, препоръчвам евакуация за уикенда на хубаво място.

Благодаря за кафето, Кло!

Честит петък! Прекрасен да е за всички!

# 174
Ей ме и мен. Добро утро.
Брее рано лягам,а едва станах. Добре,че е петък. 😅 Ся съм още така:

Изпуснах килито. 😔

# 175
  • София
Аз вече пия кафе и бавно усещането за живот се връща в тялото ми.  😁

Днес ми е ден за пране на чаршафи. Докато прибирах мръсните чаршафи на Пантата от тях се посипаха плюшени играчки.  Как не й е неудобно да спи с тях не знам. Те попадат под нея нощем. Понякога и книги намирам под завивките, за тях пък хептен не проумявам не й ли убиват под тялото.

# 176
Изпуснала съм ви, та само ще се обознача.

Тия дни и при нас разправии за това присъствено обучение. И в класа се оказа, че си имаме такива, за които тестовете са медицински фашизъм, ДНК-то на безценните ще го откраднат; класната лепи етикети на родителите и децата виждат последното в съобщение, което не трябва да виждат.

Ще дочитам по-натам.

# 177
Добро утро. Не съм по големите трапези, та ви черпя с една лека закуска.

# 178
Панде,да видиш в леглото на Синеочка какво е... 😁 Няма място за нея от плюшки.
И аз трябва да чистя,че снощи уж искаше да си "подреди" нещо,а направи кочина и заряза всичко. 🙄😠
Чакам и една приятелка да излезем,ако успее. Ако не,обмислям да пооправя и да се катурна да си гледам тв. 😴
Ваичка,днес ли си рожденичка? 🤗

# 179
  • Пловдив
Изпуснала съм ви, та само ще се обознача.

Тия дни и при нас разправии за това присъствено обучение. И в класа се оказа, че си имаме такива, за които тестовете са медицински фашизъм, ДНК-то на безценните ще го откраднат; класната лепи етикети на родителите и децата виждат последното в съобщение, което не трябва да виждат.

Ще дочитам по-натам.
явно навсякъде е тая параноя Thinking

Добро утро! С главобол съм...и кафето не го оправя...ма сигур фанАх уроки от оня на танците. Там беше снощЕ Head Band

Общи условия

Активация на акаунт