Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 224
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 150
Мързелче, ако стигнат до лечение в чужбина и събират пари, кажи тук. Нямам възможности, ама все някой лев намирам за помощ, когато се налага.
Дано се справи детето, винаги има надежда.

# 151
Оох, мързелче...дано се оправи милото детенце. Нямам думи просто.
Ваичка е права, ако се събират пари, сподели тук.

# 152
Милото детенце, дано има късмет! И аз бих помогнала.

Ваичка, слагай го на студено.  Може и на терасата.

# 153
Аз също ще ударя едно рамо.  Нямам  големи възможности, но капка по капка вир прави.

# 154
Форумът не веднъж е доказвал,че е голяма сила!
Страшно е,че малки душици страдат 😥
Събота/неделя ще трябва да се срещнем с класната,за да попълваме декларации.Министъра дали преправи последната заповед, относно образованието?
На белята днес цял ден му се спи,и явно затова не беше в кондиция за нови вандализми.За сметка на това, след следобедната дрямка ми разреши най-накрая да му обуя по-дебелите обувки(повече от месец не ми даваше),и търчеше с тях след котките,все едно цял ден вързан съм го държала.

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 21:35 от Ренко

# 155
  • France
Ох, Мързелче... Cry

# 156
Ренко, имате умалено копие на Киликандзера, а хранещия.... ❤

# 157
  • Sofia
Джунката не харесва новините от Мързелчето и също моля, ако се събират средства да сподели тук. От години се включвам в най-различни кампании за деца. Единствената разлика от преди е, че преживявам изключително емоционално всичко, свързано с онкоболни дечица.
Уми, настоявай за холтер наистина. Макар, че при мен и там не се хвана нищо, а аз от тийнка съм с ускорен пулс и прескачания. Като съм под стрес тези прескачания зачестяват, но се появяват и в напълно спокойно състояние.
Ваичка дава много точни съвети по здравна тематика и много й благодаря за съветите покрай коронясването ми.
Минавах да ви нагледам, а чаршаф разпънах.  
Най-хубавото на тая седмица е, че утре е петък.
Крот, радвам се, че си тук.Hug
Уиш, дай нишан, че липсваш Heart

# 158
Сирос ме изпревари с констатациите. И двете ❤️
Мързи, дано има късмет детенцето.

# 159
Благодаря, момичета...
Кампания след кампания виждам във фейса напоследък, умишлено се опитвам да вкаменя малко сърцето си, защото не мога да преживявам за всички, стига ми неизвестността с моето дете... толкова болка има по света... знам, че не е правилно така, обаче твърде много идва...
Родителите са подели кампания, ще постна тук това, което имам...

Скрит текст:

# 160
Мързел,  за най - голямо съжаление, не можем да помогнем на всички. Може да звуча гадно, но колкото мога - толкова. Няма как.

# 161
  • Пловдив
Уф...Школо не спира да пиука. Кво им става на тия хора? Rolling Eyes  Масово не са съгласни децата им да тръгнат...поне не и с тест...и то със слюнка. Направо съм в шах!

Укрсих елхата, ма нещо липсва...взех една лента, тя па къса. И ламБите са скъсани... Утре ще пренареждам.

# 162
  • София
Ох, милото детенце. Все гадни новини напоследък. Не е нормално.

# 163
  • France
Какво хубаво дете Cry

# 164
Думи нямам...Вече съм смазана психически..
Трудно ми става и да дишам.Не е честно.Просто НЕ Е ЧЕСТНО! Confused

Общи условия

Активация на акаунт