Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 211
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 1 770
Мисте, ако не обичах да чета, сигурно нямаше да ми се превежда Simple Smile
Уиш, важното е, че е върна пустото обоняние.

Значи, сега ако ви снимам колко отворени бутилки Куин Марго имам...като някой дърт алкохолик. Как са се отзовали там, защо всичките са отворени - нямам отговор Joy

# 1 771
Ойй Якче,ти верно не беше в БГ. 🤦🏻♀

# 1 772
Якче, ама у вас Бейлът е по-евтин отколкото у нас. 17 евро у нас е бутилка от 700 мл.

# 1 773
  • Mediterraneo
34 лева ли, бря?! Как е възможно?! 11 евро е в нашия Лидл оригиналния, тъкмо тази мечер го гледах. Маргото няма петичка.

# 1 774
Между 32  и 35 лева, зависи откъде го купуваш. Изобщо, цените на хранителните стоки в България са...

# 1 775
С Бейлис и уиски не можете да ме излъжете! Нито пък с шоколад,сори 😜!
Добри,при вас няма ли мащерка, розмарин, босилек...в саксийки?

# 1 776
Бърди, абсолютно разбирам за корицата ❤

Не знам, ама имам олио за 1.2 евро и масло за 1.5 от немско. В магазина олиото е 4 лв. Тъй с цените тук. Богати сме.

# 1 777
  • Mediterraneo
И аз искам олио за евро и двайсе, тук стигна еро и половина вече. Но пък маслото е 1,25, така че не е драма изобщо. Лидл не знам защо го вдигнаха на 1,50, другите вериги още не са поумнели толкова явно.

# 1 778
Сис, ти си нечовек Hug Без Бейлис и без уиски без проблем мога да преживея, но без шоколад - изключено. Бабче Якче ще ме разбере Simple Smile
За цените изобщо не ми се отваря дума.

Уиш, ти ли спомена преди известно време в другата тема за кавъра на Måneskin на "Back to Black"? Ако беше ти, специални благодарности Heart

# 1 779
Бърди, това е едно от най-любимите ми парчета евър. Не мога да реша него или оригинала повече харесвам.

# 1 780
  • Euskal Herria
Карамелче, ако беше наблизо, за нула време щях да ти навъртя тиквеника. Много лесно и бързо става. Simple Smile
Айде, народе, приключих с печенето на сладки. Още не съм ги подредила, по тавите са. И солено - рогчета замесих. Стига толкова, сега остава за приведа къщата в ред.

Последна редакция: чт, 23 дек 2021, 00:42 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 1 781
Яна, Яна, скри ни топките! Уникални коледни сладки. Ако беше в БГ, щях да ти поръчам за подаръци.
Мисте, честито на ТМ! Успехи с нея занапред!

# 1 782
Яна е майстор художник на сладките.

# 1 783
Оле, Янии, като произведения на изкуството са, всъщност СА произведения на сладкарското изкусво! Браво!  И не се съмнявам, че са толкова вкусни, колкото и красиви.
Уишче, какво изгори? Жалко за похабената вкусотия, но пък ти е дала сигнал, че рецепторите ти са отново във форма Simple Smile Сложи си от любимия парфюм и се опивай от аромата.
Не съм купила подаръци за никого. Не заради друго, а защото всички са ултра, мега, гига претенциЙ. СорЕ, ама нямам желание да ми скапват настроението с криви муцки, че нещото, което съм избрала не им харесва. Яла съм я тая попара, вече НЕ! Не се сърдя, щото и аз съм капризна. Много някога, Халапеньо казваше - за мама е най-лесно да се избере подарък- отиваш в любимия й магазин, купуваш най-малкия размер рокля, после я носиш на Рени (шивачката) да я стесни и готово Joy Сега обаче, в най-малкия размер главата само няма да ми влезе,  а магазин Гигант у наше село нема. Та предпочитам от хора без въображение само парични поздрави. А аз имам завидно въображение и знам как да ги оползотворя тези поздрави.
П.П.  Една Коледа ми бяха подарили Табекс, щях да ги изтрепя Imp

# 1 784
  • France
Добър вечер, общество любимо. Толкова ви се радвам на вас, сладурки, винаги ми вдигате настроението.
Да е честита Беболинка, да расте здрава и хубава, и да те радва страшно много.
Сиросче, не се ядосвай на ТН. Сигурно е било с най-добро чувство. Моят идиот е същият. Просто гледам да не се вторачвам.
Радвам се, че сте във форма. Янче, ти си виртуоз, момиче. Не като свекървата.
Ние пристигнахме на юг и от момент първи товазлосвекървата ме дразни. Но ще дишам дълбоко и няма да усетя как ще минат 5 дни. Ъхъм. Очаквам морална подкрепа от вас.

Общи условия

Активация на акаунт