Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 851
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 1 965
Прити,нещо се объркА,аз джудже не съм показала 😁
Ули, нищо специално, пилешка супа беше на обяд.Често я дават и в кухнята,но явно на мама е по-вкусна.Голям фен е на бобови,които от там почти не поглежда,всичко що е с картофи,онази вечер и от кюфтетата хапна.Иначе е доста разнообразна от към различни меса,но много рядко изяжда всичко,да не кажа,че почти никога не е.Та предимно си давам парите на вятъра,защото и следобедните закуски не яде (частна е,носят ми я до вкъщи,иначе абсурд да се влача всеки ден с него до държавната).

# 1 966
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
чак сега, когато прочетох за картините, се сетих за какво пише 13. голяма съм...
13, ей това е Майкъл Пауъл Wink

# 1 967
Мързелче,все така усмихнато да е джуджето! Heart
Хайде вече приключвайте с готвенето,чистенето и суетенето!Аз си сипах! Иска ми се полегнала и на тъмно да си пия виното,но и мен едно джудже не не оставя!

Щях да ви го покажа,но изведнъж снимките станаха по-големи от допустимия размер. Thinking

Приятна вечер на всички!

# 1 968
Еее, пропуснала съм джуджето на Мързелота, но ако е наполовина лъчезарно като нея, значи е тотално слънце.
Спокоен празник и мир в душите, момичета. Носталгично ми е - днешният ден ми е много специална лична годишнина. Аз съм проклета късметлийка и знам, че е нахално, но дано сме живи и здрави да посрещаме още годишнини.
Адиос засега, че отивам при Говендър Мой да ни гощава.

# 1 969
  • Euskal Herria
Аз си пращам снимките в месинджър - на мен. И после ги качвам тук без проблем. Това, когато ми изпише, че някоя снимка е с по-голям от допустимия размер.
Още час мързел и почвам да приготвям вечерята. Топло и слънчево е при нас.

# 1 970
Лайла, наздраве!
Остава гвоздея на програмата - питката. Стискайте палци! Joy

Общество любимо, пожелавам ви да се отървете от всичко излишно, всичко което трови душите ви; сърцата ви са пълни с радост, смисъл и обич. Да сте здрави и да сте обградени от важните за вас хора!

# 1 971
# 1 972
И от мен светъл празник,общество! Да ви е уютна,спокойна и щастлива празничната вечер. 🍷🥰❤🤗

# 1 973
Добрина и светлина да греят в очите и сърцата ви, любими мои!
https://youtu.be/r_siYfZDh5w

Последна редакция: пт, 24 дек 2021, 18:23 от Sissy

# 1 974
  • София
Сколасах и аз. Питката е във фурната, другото е готово. Дъщерята отметна тийн криза, ММ също една на средната възраст и сега спинка. Аз се боядисах най-накрая и след малко се бухам в банята. Пия чай, след малко минавам на греяна ракия.
Да сте живи и здрави и заобиколени от близките ви хора! Другото се нарежда.
Светли и спокойни празници!

# 1 975
Споделена Бъдни вечер, общество! Някои от вас ще я споделят виртуално с близките си. Прегръщам ви, силни момичета Hug
Благодаря на всички от темата, че отново посрещаме заедно Светли празници ❤ Уютно е тук, а от топлина и уют всеки ден имаме нужда.

Содената банда, какво става? Моята се пече. Но преди това направих другата (да се застраховам Joy )

# 1 976
  • София
Елиф, как ти блести така питката? С какво си я мазала? Нали с жълтък не може?

# 1 977
Аз след малко ще пека питката. Всичко друго е готово, но късно обядвахме, а обичаме топла питка, та чакам още малко.
Топли и уютни празници, кой с който е.
На Яка специално, не си сама, ние сме с теб! Скания също, ако се мерне!

# 1 978
  • Euskal Herria
От години виртуално посрещаме празниците с близките, няма как.
Спокойна вечер, общество!

# 1 979
  • Германия
Весели празници момичета, благодаря ви че ви има. Бъдете живи, здрави и щастливи вие и близките ви.

Ваичка Kissing HeartHeart, на теб специални благодарности.

Ени, ще се караме, защо тук не ни пускаш Синеочка, добре че шетря и по другите теми. Разтопи ме твоето слънчице.

Поговорих си 2 часа с момчетата ми, сега гласят вечерята и после пак ще сме по видеовръзка на една трапеза. Да са ми живи и здрави, та дори и на 1700 км.

Общи условия

Активация на акаунт