Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 824
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 1 950
  • Пловдив
Донси, не се ли събирате при вашите поне?

# 1 951
  • sf
Аз ще ходя , ама след ден-два за два дни. Днес сме си с малкия. Щерката няма да се прибира.

# 1 952
Направих и аз боба от буркан Simple Smile опитах две зрънца, вкусен е станал. Изпекох тиквеника, даже и за мен малко тиква остана, та си я задуших на котлона. 
Остана още един ориз, питката ММ я прави, ако реши, че му се меси, то така или иначе той ще си я яде основно. Отчетох се Simple Smile

Тоз път викам няма да оставям за последния момент, пък то стана цял ден готвене Grinning

У дома сме и ние, далеч са и едните и другите и едни от други са далеч за съжаление.

# 1 953
  • Mediterraneo
За 2 цента работа не съм свършила днес, по пижами сме, гледаме филми. За половин час имам да отметна нещо преди вечеря ида наредя масата. Чудесен ден ми е.
Тиквеник правя винаги със задушена тиква и много масло. И задължително леко сиропиран, не обичам да ми хрущят кори и да се пилее, докато го ям. Божествен става винаги и все ни идва малко.
Весело, девойки! Пия едно кафе и продължавам с филмите.

# 1 954
С пазара се справихме сутринта повече от отлично. За час и половина, заедно с пиенето на кафе. Питката е замесена и сложена в намаслен плик в хладилника. Сега ще почина около час, бобът е готов, а мама вече е направила пълнените чушки и кьопоолуто. До после, общество любимо.

# 1 955
  • Пловдив
Аз па няма кво да гледам...

# 1 956
Аз съм на 24 kitchen...

# 1 957
  • Euskal Herria
Менюто за довечера бързо се приготвя. Затова още се мотая по пижама, пия си кафето и си чета.
Разпределих и наредих всички сладки, мина и коледната фотосесия на рошльото Grinning. Заради едната бисквитка стоически изтърпява в поза и не помръдва, докато не му кажа.

# 1 958
Ние не знам вече за кой път въртим The Big Bang Theory.
Аз пак гледам Даунтън, ама и сега си ме дразни. Нищо, де, и без това повече за фон върви всичко Simple Smile

Ренко, кажи какво му готвиш на твоя разбойник, че така сладко си хапва?

# 1 959
  • София
Не й беше твърде сладък тиквеника на мама, нито ставаше като баклава. Може да не е слагала захар в пълнежа. Не помня, защото си беше неин специалитет и все тя го правеше.
Днес няма да е, но може за НГ да пробвам да го направя.

Чушките са готови. Пълнежът го направих вкусен. Надявам се да не са твърде люти чушките и да провалят всичко.

# 1 960
  • Германия
Ама не бива така, цял ден готвите и нищо не показвате. Само Мързелчето е показала нещо и го е изтрила без да го видя.
Панди, ако има люти чушки пълнени с боб метни ги насам, пич няма да се броят за провал а за деликатес. Обичам домашни сушени чушки, защото винаги има грешки и има и люти в тях.

Добри, добре сте го измислили, колоритна компания ще сте.

# 1 961
Тъй, бобът готов, тиквеникът изпечен, питката омесена и пъхната в хладилника. Остава и да става за ядене Simple Smile
Другият тиквеник, разбирайте МУ, е разглобил един лаптоп на съставните му елементи и благославя производителя му. Какъв по-удобен момент за тази работа от настоящия?!

Мързелче, чуден батко си имате Heart
Добри, много интересна компания се очертава при вас. Не се съмнявам, че ще е весело Simple Smile

# 1 962
  • Somewhere in the World
Здравейте, Общество Hug
Добри, много хубаво звучи- ти си с огромно сърце момиче Heart
И изпуснах снимки на Ренко джуджето…
Аз съм готова- сутринта направих сърмите и чушките, минахме пазара с ММ, той изчисти а аз мих банята, чакаме довечера децата и мама.Тя е приготвила боба и тиквеник… така и се научих да го правя.Подаръците снощи опаковах, докато любимия ми вдигаше кръвното за кой ли път, сега пия чай и остава да надпиша картичките, да изгладя покривката и отивам под душчето.
Ама я дайте акъл- гозбите е ясно че ще подтопля, ама питката? Абе страшна домакиня съм, но дали ако я сложа в топла фурна за малко, дали ще е добре?

# 1 963
Прити, питката не. Ще стане на кочан.

# 1 964
Ей ме и мен с отчет:
Скрит текст:
Плънката е за сармите,които ММ уж ще завива,че неЙ за мен таз работа. 😂 Не ми се получават. После заедно с чушките в кукъра за 20-30 мин. Бобът е почти готов,тестото за питката втасва в пекарната. Тиквеник не обичам и не правя,зелник също. Ошаф никой не яде,хвърлях всяка година,тази го пропускам. Ми това ще е. Стига толкова.
Видяхме приятелите ни от София случайно,те пък подготвили подарък за Синеочка,та купихме и ние. Неподготвена ме хванаха. 😁

Общи условия

Активация на акаунт