Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 331
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 390
Кантарион да си каже,но мисля,че и тя има февруарче?!

Последна редакция: нд, 05 дек 2021, 10:22 от Sissy

# 391
  • София
Ули, хич да не ти минава през ума да й подстригваш перушинката! Толкова е сладък този бебешки пух!  Purple Heart Ще стане по-дълга и ще правите прически ( ако дава де, че ако е като моя дзвер, трудна работа). Но и да не дава прически, друго си е една малка госпожица с дълга косица.

Рен, я кажи за завъртулките, моля! Наострих слух аз, че и моето е с такива. 8 години  обвинявам комбинацията от гени, а то завъртулките били виновни за чепатостта. Smile

Уми, подкрепям и аз идеята да идете до спешното. Може да пуснат някакви изследвания.
Баща ми преди 2-3 месеца така се чувстваше зле един уикенд. Брат ми дойде и го закара в спешен кабинет на Александровска. Там го държаха няколко часа вързан на някакви апарати, за да хванат нещо на сърцето, ако има. Пуснаха и кръвни изследвания. Стотинка не му взеха дори. Сутринта отидоха, ранният следобед се прибраха вкъщи спокойни с информация и съвети.

# 392
Два пъти превъртах последните страници и не видях пост на Бабчето, рожден ден ли има, що ли? Ако е така, честита бъди!

# 393
  • София
И аз Кло, викам сбъркана ли съм, що ли?

# 394
  • София
А, ако има РД Бабчето, то и аз не съм разбрала. Бабче, и да имаш, и да нямаш РД днес, здрава и щастлива да си, с много поводи за празнуване и пълни джобове, за да посрещаш спокойно харчовете покрай празнуването! Balloon Flowers Four Leaf CloverWine Glass

# 395
Има, има, ама го обсъждахме преди седмица-две. Даже и мъжът й е днес Simple Smile

# 396
  • София
Ако някой е в дупка, мога ли да се присламча?

# 397
Ре, няма дупки,ама можем да те издърпаме от твоята,ако разрешиш 🤗!

# 398
  • София
Как дупка Ре?

# 399
Добър ден.
Да не чувам лоша дума за рогатите! 👀😁
Не видях пухчето на Ули. 🥺
И Синеочка нямаше коса,после й беше една суха,заплитаща. Вече й слагам по малко от моите маски и се родихме. Решене,връзване,всичко е ок.
Пия кафе. Снощи до 2 гледах филми и станах преди малко. 🤭😂
Да е честита Бабчето и НМ! Да се слушат и обичат още дълги години! 🥰🥳
Ре,никакви дупки! Давай косата да те измъкваме. 🤗

# 400
  • София
Ре, няма дупки,ама можем да те издърпаме от твоята,ако разрешиш 🤗!

И аз това щях да напиша точно. Какво единомислие само! Това означава единствено, че ще издърпаме Ре от дупката. Даже ще запълним заедно дупката след това, че да не се връща.
Ре, споделяй! Тук сме! Hug

# 401
А даже се сещам с какво да я запълним дупката... 🤭👀😂

# 402
Ени,кога започна да слагаш от маските ти на Синеочето? На Беболина също доста й се заплита косата,но не смея да слагам още. Два пъти само съм слагала от аргановото масло на Чи 😜 и веднага стана по-мека.

# 403
Ух, пропуснах сладурчето на Ули, обаче съм сигурна, че е прекрасна Simple Smile
Връщах се и аз да търся къде пише за РД на Бабче Якче, после се сетих, че тя каза преди известно време. Бабче, да си жива и здрава, и ти, и ТМ, зло да ви забрави! Flowers Hibiscus
Панде, честит понеделник на теб, бързо и неусетно да минава работната седмица.
Уми, отидете наистина до спешен кабинет.
Ре Kissing Heart Няма да се даваш на някакви дупки.
Ени, с баклава да я запълним дупката? Simple Smile

Аз яхвам прахосмукачката, после може да домъкна украсата, ако не ме домързи.

# 404
  • София
Аз мия Ена с шампоан на клоран за лесно ресане, помага към момента.

Общи условия

Активация на акаунт