Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 87 252
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 375
Добрютру, щеше ми се да е съботно, ама ккво да се прави Simple Smile

Панди, дано бързо му е разминало на бнд.

Ренко, специално за теб я снимах. Обикновено само бурканите с насипен чай подрежда, но днес докопа кутията с пакетчетата...

Последна редакция: нд, 05 дек 2021, 09:59 от Ули

# 376
  • София
Ули, ще й изям рошавата перушинка на малката шетачка! 😍

Влезнах да дописвам нещо, което напред забравих. Но докато ми зареди прозорец за писане, отново забравих. 🥴😄

# 377
Ули, ако не е извадила и скъсала всички пакетчета не се брои 😁. Прическата му беше същата,преди да го подстрижа 🤭.Ама много сте ранобудни,нее,не съм адекватна аз преди 8.

# 378
Ули, ако не е извадила и скъсала всички пакетчета не се брои 😁. Прическата му беше същата,преди да го подстрижа 🤭.Ама много сте ранобудни,нее,не съм адекватна аз преди 8.
На всички, на които успя, любимото й е всъщност да скъса малкото етикетче на края на конеца.
Ох, все се каня да я подстижа, ама не се наканвам. Наистина е перушина и отзад се заплита и хвърчи, а ресането не е приятно, та само за пред 'ора Joy

# 379
Ули,🥰! На колко е малката разбойничка? Защо пък да я подстригваш,тя е момиче,нека расте косичката,пък като порасне достатъчно за прическа,тогава !

# 380
  • София
Нищо не спах, пфуу.
Ули, много сладка, на около 2 г.?
И на Елени й се запита така, ужас е.
Панди лека работа.

# 381
Добро утро.Трети ден съм с главоболие,а днес е зверско.Пих един оклис,но не мина.МУ иска да ме кара в спешното.Не било нормално..Аз имах едно служебно благотворително мероприятие днес и няма да мога да ида.Ще се червя от срам пред ръководството ,ни не мога да стана от леглото.Кафе не съм пила даже.

# 382
Ули, прекрасна е малката рошла. Толкова съсредоточено подрежда чая. И аз да попитам, на две ли е?

Уми, гледай си здравето, рУководството да се оправят без теб. Важното е дечицата да не бъдат разочаровани, другото майната му.

Палачинките са готови, хлябът се джурка в машината, констатирах, че брашното от лимец ми е свършило, та ще трябва за пазар да мисля и днес. Такива работи.

# 383
Уми, освен сърцебиенето и главоболието да имаш някакви други симптоми, или промени в сравнение с нормалното ?
Добро утро, два часа пия кафе и още ме мързи да се разсъня.

# 384
Не,Ваи,нямам.То от това главоболие днес и сърцебиене не усещам.Клин клин избива

# 385
Защо не отидете все пак да те погледнат, може да ти пуснат и едни кръвни изследвания и урина евентуално, ако се смилят. Кръвно, ЕКГ, ако са отзивчиви.

# 386
Благодаря ви, момичета Heart
Април ще стане на две. Рогато и ни строява всички у дома Simple Smile

Уми, кръвното мери ли?

# 387
Ули,почти колкото Беболина е,тя февруари става на две. Само ,че се роди с коса и вече и е доста дълга и къдрава. Представям си,че никога не ви е скучно в къщи 😂🙃.

# 388
Бабче, честита да си! Жива и здрава и удовлетворена!

Сиси, да, на Беболина винаги, когато я видя, й се радвам на прическите и плитките Heart Eyes

И на Ренко сладура е с чудна прическа Heart Eyes

# 389
Да,тук сме се събрали с февруарче,мартенче и априлче 🤩.Ули,май и тя е с две завъртулки/връхчета на косата 🤭🤣🤣🤣.Те това е причината за нрава,освен рогата😁
Бабче,здрава да си,горе главата и бърже беж от дупката!

Общи условия

Активация на акаунт