Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 324
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Тя й брат й са с по три,, едното е отпред в дясно.
Ще покажеш топчетата? Ренко моля, моля.
Много е своенравна, като иска нещо вместо моля казва веднага.
Това,защото майка и и е пускала Семейство Адамс 🤣

# 421
Олеее, пропуснала съм Синеочето! Ени, ще се потретя може би, нооо децата ти се получават съвършени!!! Грехота е да не повториш Heart Eyes Да го нагушкаш от мен това прекрасно създание Kissing Heart
Оправихте ми деня Kissing Heart

# 422
Мид предупреждавам,че има яйце в тестото 😁😂.Но пък са слепени с домашен мармалад от шипки.Имам още малко тесто,но следобед ще ги довърша.

# 423
Толкова са сладки всички дечица 🥰!
Онази снимка си беше специално за Ре !

Последна редакция: нд, 05 дек 2021, 11:53 от Sissy

# 424
Видях и Ена, и Синеочка, и Беболинка Kissing Heart Пу-пу!

Начи, Ренко, без снимка не вярваме колко топчета си слепила. Ааа, докато напиша, ти приведе фото доказателство Simple Smile Спокойна съм вече.

Пфуу, давам първия недовършен за запълване на дупки. Голямо спане, голямо лежане. Да има как, цял ден ще си прекара под юргана. Чаках го да стане, че да пусна прахосмукачка. Накрая ми писна, изритах го и му връчих прахосмукача. Айшамусаневиди.

# 425
  • София
Сиси страхотна е, кукличка.
Аз ще ги гледам Ренко, оценявам труда

# 426
Аа Карамелче,приключих! ММ ако иска,да си прави другаде. 😁
Беболинка е прекрасна! 🥰 Аз съм я виждала на снимка с теб,Сис,та нищо изненадващо няма,с такава мама! ❤
Ренко,много си гадна! Нямам мармалад,не ми се правят сладки,обаче бих унищожила поне 1/2 от твоите. 😆🤭
Изчистих едната стая,в другата не ми се влиза. 😖😅 Ще си правя пас. Утре като няма никой ще си изчистя.
След малко почвам баклаватааа! Който иска да идва,до довечера може и да има. 😂

# 427
Бабче, да сте честити с твоя мъж! Здрави, сплотени и всичко да ви се нарежда по план и без много усилия!
Изпуснах малките бонбони на Ули и Ренко, но видях Синеочка, Беболина и сърдидката на на Мид! Прекрасни деца Heart Eyes
Ако има конкурс по мързелуване, ние сме! Станах преди малко и правя гофрети, за обедна закуска, а мъжката част още спят Flushed
Мамин златен е с две завъртулки и той, с коса се роди, порасна от пред дълга, от зад няма никой, рошльо голям, като го постригнахме, два дена ревах, така ми липсваше този перчем Sad

Последна редакция: нд, 05 дек 2021, 17:58 от Salilinda

# 428
Ренко бел срама нямаш. И не за сладките, а за мармалада. Завиииииид!

Сисунчев от сега трябва да купува пушки. 😊

# 429
И Сисунчев и Енчев трябва да се замислят Simple Smile
Ена щом отсега за вещица тренира, поне баща си ще улесни Simple Smile

Тия дни във фейсбук ми излезе реклама на суха заготовка за сладко от шипки. Много му се чудих и още му се чудя, де. Ама някой ако иска да ровя за линка.

# 430
  • София
О да, тя за брадвата на баща си се точи. 😂

# 431
О да, тя за брадвата на баща си се точи. 😂
По нестандартните решения е детето Grinning

# 432
  • София
Е как можах две снимки на Беболина в един ден да изпусна!

Мид, чудна е малката вещичка! Да вземем да ги запознаем с моята, ще си паснат - и тя напоследък като иска нещо взе да казва "веднага". Не знам къде го чу това и й се струва много оригинално. Все още казва думата "моля" и "благодаря", но това "веднага" като го чуя и моментално получавам амнезия за всички "моля", които съм чувала във времето напред.

Синеочка с тези очи, в които потъваш от блаженство разтапя за пореден път!

На Сали малкото човече не мога да го видя. Само празен квадрат ми се показва без снимка в него.

# 433
  • София
Да, може Панди, тя обича какички.

# 434
Добри ми липсва тези дни. 👀 Да не я откраднаха в Истанбул?! 😁
И аз не видях на Сали снимката.
Като казахте пушки,снощи ми показва Синеочка някакво момче от клипчетата,взе да ми обяснява колко хубава коса имал,колко бил красив и как щяла да се омъжи за него като стане голяма.  😂😂😂 Пратих я при баща й,да му показва на него. 😁 Не остана доволен.

Общи условия

Активация на акаунт