Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 305
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 435
Само малката сърдитка видях. Всички други сладури ги изпуснах.
Бабче, живи, здрави и щастливи бъдете с ТМ!
До преди малко имаше гъста мъгла, сега слънце напече. Започвам да украсявам.

# 436
  • Германия
Привет момичета,
много благодаря за пожеланията Kissing Heart, много сте мили. Ставам на 51, а се чувствам като на 21 и акъла и щуротиите ми са като на 21 годишна Joy
А за дупката, няма я вече, ММ се постара да ме изрита от там. Да ми е жив и здрав и още поне 33 години да сме заедно. След 10 дни правим 33 години откакто се срещнахме. Имали сме и трудни моменти помежду ни, но си го обичам както в началото, дори повече.
Да ви почерпя с тортата, която си купих, най-накрая намерих тук торта, която да ми хареса на вкус.
Скрит текст:

# 437
Честита да си, Якче, и ТМ също! Още три пъти по толкоз да се радвате един на друг.

# 438
Бабче,здрава , щастлива и обичана да си! Много радост да ти носи ТМ и ти на него!
Много ги обичам стрелците, много!

# 439
  • Германия
Бабче,здрава , щастлива и обичана да си! Много радост да ти носи ТМ и ти на него!
Много ги обичам стрелците, много!
Ми то ние сме си за обичане, с нас живота е интересен, понякога труден, но винаги интересен.
ТМ на коя дата е

# 440
Ули,по повод твоя злоядко, снощи се сетих за една от лидлските книги,тази с детските рецепти.Има интересни предложения там.Имаш ли я?Ако не,мога да снимам някоя рецепта,та да си краднеш някоя идея.
Пак бутнах чаша с вино 😂.Здрава е,но питието го няма 😁. Взимайте смело съдове на луминарк, особено последната чаша от комплекта ще издържи много !

# 441
В другиден ,на 7-ми!

# 442
Ренко, подарих я Disappointed
Снимай ми, ще съм ти благодарна. Особено ако може сам да ги прави, току виж се мотивирал да си ги и яде Simple Smile

# 443
Редактирах си поста, нещо нета хич го нямя Simple Smile

Последна редакция: нд, 05 дек 2021, 13:36 от Salilinda

# 444
  • Германия
За злоядите деца да се изкажа от опит. Моят син ядеше всичко докато не му тръгнапа 4-те кучешки зъба да избиват наведнъж. Отказа всякаква храна освен кисело мляко с бисквити и това много, много дълъг период. Случайно открихме, че харесва фиеста тв и му я оставяхме да гледа. Това дете се прероди, започна да яде пак всичко. В началото понеже аз работех и не можех да я гледам, отивахме в магазина, той избираше какво да купим и после с помоща на баща му готвехме заедно. Ядеше, че и ушите му пращяха. Пробвайте с кулинарни предавания.
Той говореше само за Жак Пепен.

# 445
Мид, и твоята сърдитка е прекрасна. Ще разбива мъжките сърца съвсем скоро.

# 446
Сали,видях сега снимката. 🥰❤ Верно е сладко перчемчето.
Якче,чудна тортичка! Преглътнах.
Пека вече моя бъркоч. Нямам подходяща тава и все я завивах баклавата,но наложена повече ми харесва и сега я натъмъних така. Квото стане все ще се изяде. 😁

# 447
Ули,снимах почти всичко,без десертите.Тук има и други злоядковци,и дано на някой нещо му е полезно.На няколко пъти ще е,че са наистина доста.
Скрит текст:

Скрит текст:
Допълвах,12 трябва да са тук.

Последна редакция: нд, 05 дек 2021, 13:46 от Ренко

# 448
Ренко, мерсаж голям!
Скрийншотнах всичко, крем супа не е близвал в живота си мисля Grinning ама все се каня с крутони дали би. Имам едно изостанало броколи и една тиквичка и бульо,  ще взема да го пробвам Simple Smile

# 449
  • Euskal Herria
Малее, колко само сте чевръсти в неделя! Над 70 поста имам за четене!
Да са честити днешните рожденици и именици!
Връщам се да ви чета, ако сте пускали снимки, всичко съм изтървала. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт