Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 302
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 450
  • France
Тъкмо си мислех, че имам време за форума и счупих чиния. Която, мамка ù, стана на сол и се пръсна навсякъде Cry
Децата са ви невероятно сладки Heart

# 451
  • София
Яки, много щастие и здраве и късмет и любо🥰🥰🥰🥰.в

# 452
  • София
Ени, ама така хубаво ме разсмя с това за възлюбения на Синеочка и недоволния татко. Най-вече тази част с таткото. Laughing Ама защо така постъпваш с него?! Laughing Чак му пращаш детето да показва снимка. Той ако от сега започне да се изнервя, когато Синеочка стигне пубертета и започне да му води  подрастващи плейбои ще се наложи да му ходите на свиждане в затвора. Laughing Пепел ми на клавиатурата!

# 453
  • Mediterraneo
Чудесен слънчев ден е при нас. Направихме с ММ една разходка по бреговата ивица, 6 км навъртяхме, пихме кафе на припек. Сега по диваните, после сме на кино. Гледахте ли Гучи с Гага, отзиви? Няма да готвя, ще вземем дюнери след киното, и Асан човек.

# 454
  • France
С удоволствие бих го гледала, както и един френски "Черна кутия"

Бабче, да сте живи и здрави, и все така да се обичате. Kissing Heart

# 455
Част 2
Скрит текст:

Допълвах,6 са тук

# 456
Панде,то си беше смешно,щото тя беше супер сериозна. 😁 Чак се чудеше защо се хиля. 😆 Че и на прическата му обърна внимание,на дрехите,на всичко. После се замисли,че до като стане голяма,той щял да е вече "стар". Абе смешка! 😂
Хора,няма ми нито едно коледно украшение! Нито едно! Имах 3-4 венеца за вратата,играчки,два вида лампички,гирлянди... НИ-ЩО! Ще откача. Ако ги е изхвърлил,просто ще го смачкам! 😠😠😠

# 457
Any, едва ли са хвърлени, но е много вероятно да излязат от някъде по Великден.

Тия почивни дни не ги усетих. Ей сега посядам за час, ама ей така да знам, че никой няма да ме вдигне за нещо.

Якче, да си честита! Здрава и щастлива!

# 458
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
тук съм, жива съм. Simple Smile
днес ни е понеделник, така че...
знаете как е.

уших си всичките покривки - коледна на джелове/илекси, бяла официална, допълнителни за разкош, тишлайфер, салфетки...
разкатах машинката от шиене.
Simple Smile не съм украсявала още, ще почна май утре.

# 459
Попи,няма къде да са. Преобърнах цялата къща! Няма ги. Купих някакви топки и това е. Спихна ми целия ентусиазъм! С години си ги събирах,имах толкова красиви неща... Пфуууу. 😖

# 460
  • София
Ени, защо мислиш, че ги е хвърлил? По погрешка с други неща ли?

И аз като Попи мисля, че все ще се покажат от някое ъгълче, на което вече си ги търсила ( много пъти ми се е случвало). Но за да бъде спазен законът на всемирната гадост, ще се появят след празниците.

Иначе много добре разбирам емоцията ти. Кофти е. Дано се появят наистина, пък било то и след празниците.  Ще си купите нови колкото да изкарате тази Коледа, а после постепенно ще натрупате още нови и по-хубави, обвити в нови спомени.

# 461
  • Пловдив
Ени, крадец на украса ли има у вас? Simple Smile

На бабчето ЧРД! Да сте здрави!

Уф, дойде ми и съм супер опъпчена тоя месец...не моа се гледам Confused егати!

Последна редакция: нд, 05 дек 2021, 21:31 от mystic woman

# 462
  • София
Мисте, всичко й е ОК но елхата! Имам и аз такъв герлянд, но Малкото панде рече тази година, че иска от сребристите шумолящи герлянди и този остана в кашона.

Нещо не е наред със светлината в хола и не успявам да направя хубава снимка на нашата елха, та няма да я показвам. Само шкафчето в стаята на детето снимах.

# 463
Мисте, много е хубава!
Ени, и аз си мисля, че ще изскочи отнякъде, когато вече не ти трябва. Неприятно е, знам, но със Синеочка ще украсите с новата украса и ще стане супер, сигурна съм. Баклавата готова ли е? Simple Smile

Украсих и аз, мъничка елхичка, скромна украса. Нещо не ми е баш симетрична, ама каквото-такова.
Искам и аз да гледам Гучи с Гага, обаче изобщо не обичам да ходя на кино, та ще чакам да се появи онлайн и ще пиратствам.
Прах, готвих, украсявах, лових алигатори. И пак бавно ми върви времето днес, имам чувството, че е поне 19:30, то още 18 няма.

# 464
На МУ всичко все му пречи. На скоро беше нарамил едни торби с дрехи да хвърля,без да гледа какво има вътре. Там бяха три от зимните ми якета. Добре че го видях. Та обича си той да хвърля така. Ръга в някоя голяма торба и мята в контейнера. За това съм на 99% сигурна,че е станало така и с украсата. Ми няма да украсявам просто.
Мисте,твоята е супер!
И шкафчето на Пандичка. Ще се радвам на вашите. 😔
Баклавата е готова,да. Прекалих със сиропа,но е добре. 🐷

Общи условия

Активация на акаунт