Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 300
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 465
Бабче,честит рожден ден на теб и на дядо Якчо Grinning Да сте здрави и винаги щастливи!
Ваичка, и на теб честит празник на патерица!

Ре,ще помагам за издърпването от дупката.От известно време те "наблюдавам" и не ми харесваш.Дано бързо минават ядовете!

# 466
  • София
Ени, ще украсяваш и още как. Заедно със Синеочето. Щом те погледне с хубавите очи, ще изприпкаш за още украса и накрая ще си доволна от резултата. Kissing Smiling Eyes

# 467
Баща и дъщеря са на зимната пързалка, синчо е таблетоид, аз ровча в нетя и поркам. От утре и баткото тръгва на училище, като преди да влезе, ще вляза аз, ще взема теста, ще отида обратно в колата /щото в двора на училището тестове не се правели - заповед/ и ще се мъча с пипета да му събирам слюнка. Ако не стане, ше им тегля м**ните и ше плюя аз.

# 468
  • Германия
Добър вечер,
днес беше един прекрасен ден и вие всички имате участие в това да е прекрасен.
Още веднъж благодаря за пожеланията, да дам отчет  - тортата е изядена, няма и помен от нея вече,беше прелестна. Всички важни хора в живота ми се обадиха да ме поздравят, неважните станаха още по неважни, без значение колко близки роднини се водят.

Да споделя, че форумът за пореден път ми доказа колко е полезен, преди месец търсих детски уролог за сина, от тук избрах специалист, миналата седмица са ходили и са повече от доволни от доктора и като професионалист и като човек.

Ени, не се ядосвай. Може би е било време да се изхвърлят старите спомени и сега начисто да започнете да събирате нови с новата украса. Не лишавай детето, а лиши ТМ от средства, нека той да поеме финансово цялата украса тази година, за сметка на нещо, което е щял да си купи той.

# 469
  • Euskal Herria
Почнах да украсявам, засега входната врата е готова. Утре на светло ще видя как се е получило. Simple Smile  Кучето го играе ОТК - наблюдава кое как правя, проверява съседите, като се качват по стълбите... въобще изпълнява си ролята на пазач. Wink
Шантаво време днес, такива ветрове, градушки, дъждове и гръмотевици...

# 470
  • Somewhere in the World
Честит рожден ден и от мен на Бабчето и нейната половинка! Да сте здрави и нека любовта да бъде винаги с вас Kissing Heart

Иначе се оплаквам, че не видях дечицата..

# 471
Част 3
Скрит текст:

# 472
Честити Яката баба и нейната лИбоФ! С  пожелание за здраве и все така, както днес да сте!
Чета ви, видях, каквото успях.
Аз снощи бил на банкет на шефа. Юбилей, не вървеше да не отида...а и се беше постарал човека. Като прибавим и, че мога да не излизам, но изляза ли не могат ме приберат 🤣 та след кръчмата и на ретро- бар...и отиде тя, та се видя към 4 сабалян🤭 то ретро мюзик, то мартинита....
Днес реанимацийка. Утре рано на тръстика.
Утре е шаранов ден... демек, Бургас празнува 🥳

# 473
  • Mediterraneo
Бабче, здрава да си!

Ние отметнахме киното, много съм доволна. Филмът е много хубав( Ридли Скот от виц може да направи хубав филм), а Гага и Адам са превъзходни!

# 474
Така ме ядоса недовършения, че ми иде да го довърша!

Последна редакция: пн, 06 дек 2021, 07:40 от Sissy

# 475
Успешна нова седмица, от мен!

# 476
Добро утро.Ходих до лабораторията да си търся резултатите за магнезия.Принтираха ми всичко и аз...изпуснах всички документи в асансьора и те полетяха право в асансьорната шахта.Да се таковам у тъпачката....Много ме е яд.

# 477
  • София
Уми, няма ли начин да ти ги изпратят по имейл?

# 478
Добро утро и честит празник,ако имаме Ники-та. 🥰
Сутринта беше много хубаво небето. През мръсният ми прозорец снимах:

Хубав ден и успешна седмица! ❤

# 479

Общи условия

Активация на акаунт