Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 295
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 480
Уми, няма ли начин да ти ги изпратят по имейл?
Успях да ги сваля от сайта.Вися пред личния.Звучеше много сериозен по телефона.Ще видим...
Честит празник на празнуващите Heart

# 481
  • Пловдив
Уми, няма ли начин да ти ги изпратят по имейл?
Успях да ги сваля от сайта.Вися пред личния.Звучеше много сериозен по телефона.Ще видим...
Честит празник на празнуващите Heart
да кажеш после.

# 482
  • Германия
Добро прекрасно, мъгливо и понеделнишко утро.
Слагайте усмивките на лицата и се гмуркайте в живота.

Честито на имениците и на всички празнуващи днес.

Мъглата е гъста, чак с нож да я режеш, но тя е само навън, в душите ни да бъде слънчево, топло и да си тананикаме тири-рам, тири-рам.

Болните да идват на отчет и да се похвалят колко добре се чувстват.

# 483
Честит празник на имениците!
Честит РД на баба Яка и половинката й! Да се обичате и да споделяте незабравими моменти!
Не съм украсявала, че други неща творих. Отделно ви и поизпуснах, дано всички сте здрави и добре Kissing Heart

# 484
  • София
Добър ви ден, общество!

Честит празник!

Нямаме ние вкъщи Ноколчовци и Николинки, но баща ми е любител на рибата, така че ще готви шаран, а аз ще ям шаран. Недолюбвам много-много риба , но хапвам де, нали съм прасенце. Малкото Панде няма и да погледне риба, така че за нея ще е друго.

Уми, дано само ти се е сторил сериозен по телефона ЛЛ! Стискам палци и пиши после, не ни дръж в напрежение!

Аз съм на работното си място от един час и имах възможността през това време да бъда неприятно изненадана от бъг в една от компютърните системи, които ползваме в работата. Колегите от центаралата съдействаха, но и те се озориха. Докато ги чакахме клиентката щеше да заспи на стола пред мен. Опитах се да я разсея като й представя други наши продукти и успях да я поразсъня, но пък после на мен ми се приспа. Grinning

Елифче, радвам се да те "видя! Май скоро не си писала ( ако имам бяло петно в паметта, моля да простиш !).

# 485
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

На нашата Wink

# 486
Пусна ми урина,креатинин и уреа.Аз пуснах допълнителен калий.Виждам го,че хем му е ясно ,че нещо не е наред,хем се мъчи да ме убеди,че всичко е ок.
Прати ме на кардиолог,който да ме препрати на ендокринолог за щитовидните,а аз искам и надбъбречните да ми погледнат.Защото вчера от това пусто главоболие не съм яла цял ден и днес съм 2кг надолу,което за моите 52кг е много т.е.задържам вода.
И ако днес не съм хванала ковид,друг път няма да е.Седях 20мин.в коридора пред лабораторията,а той е общ с този за рентгена.Абе....да пази Господ.
П.п.1Мноу ме е страх да не ми спрат пиеньето Joy Еденето може,но 🍷 тц!
П.п 2Добри ,искам на твоята тераса. Heart

# 487
Добър ден!!
Черпя ви за моето малко злато,днес празнува!
И други именици,ако има,нека бъдат здрави!

# 488
  • София
Лайла, да е живо и здраво съкровището.
Честито и на всички празнуващи.

# 489
Лайла, живо и здраво да е малкото човече!
Честит празник на всички именици!

Казвала ли съм колко много мразя понеделниците?
Още е едва обяд. Гррр.

# 490
  • София
Лайла, да ти е здраво и игриво съкровището!

# 491
Лейля, честито да ти е малкото злато!

# 492
Лайла, честит имен ден на детето ти, живо и здраво да е!

Честито ако има и други празнуващи сред близките ви, момичета!

Аз се опитвам да се ядосвам от нощес още, не е добре да будува нощем човек Simple Smile ама гледам да не се давам.

# 493
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Честито на всички празнуващи!

Изпадам в предколедно-новогодишна дупка...

# 494
  • София
Съншайнче, пускам ти въже в дупката да се изкачиш по него. Hug Сподели, ако искаш, какво те мъчи. Дупките са официално забранени. Ще се измъкваме взаимно от тях .

Общи условия

Активация на акаунт