Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 290
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 495
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Съншайнче, пускам ти въже в дупката да се изкачиш по него. Hug Сподели, ако искаш, какво те мъчи. Дупките са официално забранени. Ще се измъкваме взаимно от тях .

не знам защо ме подсетихте за тая картинка. Wink Simple SmileSimple Smile може би заради пускането на въже/коса...

измъквайте се от дупките. празници ни чакат.

# 496
  • France
Лайла, да ти е живо и здраво детенцето. Heart

Сън, и при мен е така.

# 497
  • Германия
Лайла, да ти е живо и здраво детето.
Като измъкнала се скоро от дупката, да ви кажа там е скучно и студено. Изобщо не слизайте там. А ако вече сте попаднали там ще дойда да ви дам начален тласък да изскочите.
Добри, много ми хареса терасата ти.

# 498
  • Euskal Herria
Честит Никулден! Със здраве да си носят имената днешните именици! Честит празник на рибарите, на бургазлии и на банкерите!
Лека и спокойна седмица, общество!

От снощи съм със силен световъртеж, уж вече ми просветна  и мога да стана. Сега едно кафе, та да ми се избистри ума. До сряда се почива тук, празници са.

# 499
Добри, идвам на твоята тераса.
Обещавам да си стоя тихичко и кротичко, без да преча Simple Smile

Аз в следващите десетина дни няма да имам време за дупки, освен ако в тези дупки няма компютър, от който да работя. А след това му мислете как ще ме измъквате, с въженце ли, със сплетена на плитка коса ли.

# 500
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
на нашата тераса никой не пречи. има музика, има маса, столчета, кресла, даже "банско" столче има, по думите на един колега.
ако трябва и палатка може да се опъне. Simple Smile

# 501
Лейла, честит празник, да ти е живо и здраво!
Уми, стискам палци за изследванията!

Последна редакция: пн, 06 дек 2021, 13:04 от vaychka

# 502
Лейла, да ти е здраво и ящно именичето!
Панди, скоро не съм писала, щот тотално забравих, че има нова тема и съответно нямам известия. А аз пиша най-вече по известия Joy
Добри, много празнично у вас.
Уми, пожелавам ти да намерите с докторята причината за болежките. Какво става с колата? Шофираш ли?

# 503
  • France
Днес ни е последният ден от карантината. Толкова добре ми беше с ММ вкъщи. От утре само аз съм на вахта Tired Face

# 504
Ааа, само палатка не, моля те Fearful
Разказвала ли съм моето фиаско със спане на палатка?
Преди милион години, с МУ пресни гаджета, негови приятели ни канят на "вилата" си, която по онова време представлява просто някаква барака с една спалня и кухненско помещение. Понеже няма къде да спим всички, моят гений решава, че това е най-удобния момент за бойно кръщение на Бърдата - да спи в палатка за първи път. Аз съм ОК, една нощ, весело ще е. Мъжете опъват палатката - двуместна, малка и тясна по моите разбирания. Домакинът няколко пъти предложи те да спят в палатката, ние вътре, МУ не, не, няма нужда, всичко е наред. Да, ама не. Не мога да ви опиша какъв ужас изживях - ужасно клаустрофобично усещане, имах чувството, че ще се удуша и ще пукна вътре в тая палатка. Голяма изненада беше и за мен самата реакцията ми. Оттогава не съм повтаряла, макар че доста приятели лятото ходят на палатка и по морето, и по язовири, и ни канят. Понякога се изкушавам, но после се сещам за "приключението" и бързо отказвам.

# 505
Лейла,честит да е мъника,здрав и кротък да расте!
Ули,последна част 🥴
Скрит текст:

# 506
Благодаря ви момичета!
По случай празника си,именяка падна от леглото!
Почти 8 месеца успях да го опазят,ама имало да става.
Той плака по-малко от мен. Grinning

# 507
Ренко, много ти благодаря. Спретнах днес една крем супа, вдъхновена от теб, близна я, де, ама толкоз беше Simple Smile

Лайла, ехе на 8 месеца за п8134ръв път, браво на теб, това е завидно постижение.

# 508
Layla, да ти е честито момчето, със здраве и гордост да си носи името!
Честит празник на всички именници, банкери, рибари, моряци и бургазлии!
Днес мих стени и бели первази, много са хубави, но да няма дете с колело около тях. Хвърчи между стаите с едно баланс колело и е направил мармалад. Имам още 4 дни до края на карантината и после ММ ми е обещал голям шопинг, подарък съм купила само на майка и то на късвет. На черния петък, сайта на технополис се беше бъгнал и изобщо не ми финализира поръчката, направих я в техномикс...да ама технополис, незнайно как, изпратиха поръчаното още на другия ден, а от техномикс няма нищо до сега. Добре че не върнах куриера от технополис, мислих, мислих и реших второто от техномикс да си го оставя за мен, ама явно не ми е писано Sad Свекито изобщо не знам с какво да я дари дядо коледа има си всичко жената, масажори, техники из кухнята, дигитални фото рамки, за 13 години здраво се изчерпах...

# 509
  • Euskal Herria
Ваучер за магазин, от който обича да пазарува?
И аз се чудех какво да подарявам на децата, обаче пак ще прибегна до обичайното - ще им пратим пари. Големи са, далече са. По-добре да си изберат нещо по техен вкус.

Общи условия

Активация на акаунт